Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano
57 minut temu, schabek napisał:

Nie ma chuja zeby dali Disco Elysium. W takie cuda to nawet ja nie wierze.

26 minut temu, Rozi napisał:

Prędzej uwierzę w Godfalla, niż w Disco Elysium, no ale to byłaby miazga kompletna.

A czemu to tak trudno w to uwierzyć?

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 281,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Gra miała premierę miesąc temu, no nie wiem, po prostu to zbyt piękne XD

Opublikowano

Przecież to gówno jest niegrywalne na konsolach, lepiej niech nie dają bo równie dobrze mogą dać za pół roku jak wszystko naprawia

Opublikowano
28 minut temu, bartiz napisał:

Przecież to gówno jest niegrywalne na konsolach, lepiej niech nie dają bo równie dobrze mogą dać za pół roku jak wszystko naprawia

Na PS5 grałeś?

Opublikowano

Nie grałem ale czytałem, nawet na forumku ludzie mieli zgliczowane questy.

Opublikowano

Ehhh dopiero co 2 bomby czlowiek wydal na premiere. No ale przynajmniej teraz wiecej osob ogra, bo przed premiera to kazdy latal CHLOPAKI PATRZCIE NA MNIE BEDE GRAL W GRE CO MA DUZO CZYTANIA BO JESTEM INTELIGENTNY, a jak co do czego przyszlo to w temacie dyskutowalem ja i 2 innych forumowiczow bo reszte pokonal jezyk angielski xD

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, bartiz napisał:

Można dodać do biblioteki i grać jak już naprawią.

Opublikowano
2 godziny temu, Il Brutto napisał:

Ehhh dopiero co 2 bomby czlowiek wydal na premiere. No ale przynajmniej teraz wiecej osob ogra, bo przed premiera to kazdy latal CHLOPAKI PATRZCIE NA MNIE BEDE GRAL W GRE CO MA DUZO CZYTANIA BO JESTEM INTELIGENTNY, a jak co do czego przyszlo to w temacie dyskutowalem ja i 2 innych forumowiczow bo reszte pokonal jezyk angielski xD

Nie wiem, może pokonał ich brak wersji pudełkowej która niby będzie.

Opublikowano

Ale gó.wno, tak słabego miesiąca nie było dawno.

Opublikowano

najgorszy miesiąc wszechczasów, a wielki insider Shpeshal Ed niech shpierdala

Opublikowano

No ten stranded deep moze sie sprawdzi ale ogolnie takiej smieciary juz dawno nie bylo.

Dobrze ze jest Returnal i Resident w maju

Opublikowano

@bartiz Jeśli jest to wersja na PS5, na co wskazuje grafika promocyjna, to tak, jest 4K i 60 fpsów.

Opublikowano

Ja się cieszę z Wreckfest, miałem to na celowniku, ale troche kasy było szkoda. BF5 może spadać, chyba, że znajomi zaczną grać to wtedy dołączę.

Opublikowano

O fuck…

byly przecieki pare dni wcześniej, ze bedzie to Stranded Deep i BF5, ale wydawało się to tak słabe, ze aż niemożliwe… 

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Plugawy napisał:

Ja się cieszę z Wreckfest, miałem to na celowniku, ale troche kasy było szkoda. BF5 może spadać, chyba, że znajomi zaczną grać to wtedy dołączę.

Wreckfest tylko na PS5