Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 57 minut temu, schabek napisał: Nie ma chuja zeby dali Disco Elysium. W takie cuda to nawet ja nie wierze. 26 minut temu, Rozi napisał: Prędzej uwierzę w Godfalla, niż w Disco Elysium, no ale to byłaby miazga kompletna. A czemu to tak trudno w to uwierzyć?
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Gra miała premierę miesąc temu, no nie wiem, po prostu to zbyt piękne XD
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Przecież to gówno jest niegrywalne na konsolach, lepiej niech nie dają bo równie dobrze mogą dać za pół roku jak wszystko naprawia
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 28 minut temu, bartiz napisał: Przecież to gówno jest niegrywalne na konsolach, lepiej niech nie dają bo równie dobrze mogą dać za pół roku jak wszystko naprawia Na PS5 grałeś?
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Nie grałem ale czytałem, nawet na forumku ludzie mieli zgliczowane questy.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Ehhh dopiero co 2 bomby czlowiek wydal na premiere. No ale przynajmniej teraz wiecej osob ogra, bo przed premiera to kazdy latal CHLOPAKI PATRZCIE NA MNIE BEDE GRAL W GRE CO MA DUZO CZYTANIA BO JESTEM INTELIGENTNY, a jak co do czego przyszlo to w temacie dyskutowalem ja i 2 innych forumowiczow bo reszte pokonal jezyk angielski xD
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Autor 2 godziny temu, bartiz napisał: Przecież to gówno jest niegrywalne na konsolach, lepiej niech nie dają bo równie dobrze mogą dać za pół roku jak wszystko naprawia Można dodać do biblioteki i grać jak już naprawią.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 2 godziny temu, Il Brutto napisał: Ehhh dopiero co 2 bomby czlowiek wydal na premiere. No ale przynajmniej teraz wiecej osob ogra, bo przed premiera to kazdy latal CHLOPAKI PATRZCIE NA MNIE BEDE GRAL W GRE CO MA DUZO CZYTANIA BO JESTEM INTELIGENTNY, a jak co do czego przyszlo to w temacie dyskutowalem ja i 2 innych forumowiczow bo reszte pokonal jezyk angielski xD Nie wiem, może pokonał ich brak wersji pudełkowej która niby będzie.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Battlefield V, Stranded Deep, Wreckfest w maju https://blog.playstation.com/2021/04/28/playstation-plus-games-for-may-battlefield-v-stranded-deep-wreckfest-drive-hard-die-last/ Dla mnie meh.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l najgorszy miesiąc wszechczasów, a wielki insider Shpeshal Ed niech shpierdala
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l No ten stranded deep moze sie sprawdzi ale ogolnie takiej smieciary juz dawno nie bylo. Dobrze ze jest Returnal i Resident w maju
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l @bartiz Jeśli jest to wersja na PS5, na co wskazuje grafika promocyjna, to tak, jest 4K i 60 fpsów.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Ja się cieszę z Wreckfest, miałem to na celowniku, ale troche kasy było szkoda. BF5 może spadać, chyba, że znajomi zaczną grać to wtedy dołączę.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l O fuck… byly przecieki pare dni wcześniej, ze bedzie to Stranded Deep i BF5, ale wydawało się to tak słabe, ze aż niemożliwe…
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Autor 6 minut temu, Plugawy napisał: Ja się cieszę z Wreckfest, miałem to na celowniku, ale troche kasy było szkoda. BF5 może spadać, chyba, że znajomi zaczną grać to wtedy dołączę. Wreckfest tylko na PS5