Opublikowano 9 maja 20213 l Mi w tamtym roku udało się wyrwać na enaba czy jakoś tak za 165 zł. Jakbym wiedział, że teraz będzie tak ciężko znaleźć ofertę poniżej 200 zł to bym dwa sobie zamówił. Szczęście że mam czas jeszcze do sierpnia, może znajdę jakąś promke.
Opublikowano 11 maja 20213 l Szczescie, ze udalo sie wyrwac w Euro za grosze. Nie pomyslalem, zeby kupic dwa kody, bylyby dwa lata w cenie 1 roku.
Opublikowano 12 maja 20213 l 18 maja zaczyna się Days of play, gry i sprzęt w promocjach a wtedy powinno być też promo na PS+
Opublikowano 18 maja 20213 l Na enebie z kodem zniżkowym PP na cały rok za 182 zł. Brać, czy czekać do czerwca?
Opublikowano 18 maja 20213 l 16 minut temu, ginn napisał: Na enebie z kodem zniżkowym PP na cały rok za 182 zł. Dziś te 180 to absolutne minimum, które trafia się ze 2 razy w ciągu roku.
Opublikowano 18 maja 20213 l Też mi się tak wydaje. Pytanie, kiedy zaczną wrzucać promki w ramach Days of Play. Pewnie na początku czerwca (?)
Opublikowano 18 maja 20213 l Ale promka Days of Play nie będzie większa niż -25%, więc i tak nie kupisz taniej niż te 180 PLN.
Opublikowano 18 maja 20213 l W tym wypadku jak ktos szuka maksymalnego wycisniecia soku z cebuli to chyba najlepiej kupić dwa vouchery doładowujące konto po 100zl za 85zl sztuka (ostatnio znowu brałem z keye.pl) co daje kolejne 15% gratisu. I z takiego portfela kupic oficjalny PS+ na PSN jak się pojawi (teoretycznie) po 180. Mamy wtedy Plusa na rok potencjalnie za 153 zl.
Opublikowano 18 maja 20213 l Autor Kwestia jeszcze czy ten plus jeżeli sie pojawi w promocji na pss będzie do kupienia dla tych co maja aktywną subskrypcję
Opublikowano 18 maja 20213 l Tylko teraz się właśnie złapałem na tym, że przy zakupie przez enebę masz 10 zł prowizji za płatność, więc już tak mniej mi się chce kupić. Chyba jednak poczekam na promocję i zrobię to na maksymalnej Cebuli 2x kodzik za 85 zł.
Opublikowano 18 maja 20213 l podali na blogu że promocje zaczynają się od 26.05, na pewno jakieś gierki po taniości, i PS+ też tylko ile =)
Opublikowano 19 maja 20213 l 20 godzin temu, nero2082 napisał: podali na blogu że promocje zaczynają się od 26.05, na pewno jakieś gierki po taniości, i PS+ też tylko ile =) Plus w promce od SONY po ostatnich podwyżkach zawsze był po 180 zł.
Opublikowano 19 maja 20213 l plusik tylko w mocnej cebuli polecam. Szroty i tak dają ostatnio w plusiku, a online to rzecz niezbędna na konsoli jednak
Opublikowano 20 maja 20213 l Szybkie pytanie. Sprzedaję PS4 mogę usunąć moje konto z konsoli. Kiedy zaloguje się na ps5 będę miał znajomych i trofea tylko na tym mi zależy. Nie mam ps+ Edytowane 20 maja 20213 l przez raulos
Opublikowano 25 maja 20213 l virtua fighter 5 co wyszło 100 lat temu star wars co było za 25 zł w euro rtv i jakaś nieznana gra do kooperacji, ale nie mam z kim no niezły ten plus
Opublikowano 25 maja 20213 l VF5? To chyba juz przeszedłem na automatach w Yakuzie xD Meh, jesli to prawda to dla mnie beznadziejny miesiac, od biedy tylko do biblioteki dodam.
Opublikowano 25 maja 20213 l Piątka była z 10 lat temu na ps3, a to ze ludziki nowe dodali, to dla mnie wciąż staroć.
Opublikowano 26 maja 20213 l 18 godzin temu, Figuś napisał: Virtua to moja ulubiona bijatyka, a strasznie mi brakowało czegokolwiek z tej serii na PS4, także jak to okaże się prawdą to dziękuję Panie SONY.