Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi w tamtym roku udało się wyrwać na enaba czy jakoś tak za 165 zł. Jakbym wiedział, że teraz będzie tak ciężko znaleźć ofertę poniżej 200 zł to bym dwa sobie zamówił. Szczęście  że mam czas jeszcze do sierpnia, może znajdę jakąś promke.

Opublikowano

W tym wypadku jak ktos szuka maksymalnego wycisniecia soku z cebuli to chyba najlepiej kupić dwa vouchery doładowujące konto po 100zl za 85zl sztuka (ostatnio znowu brałem z keye.pl) co daje kolejne 15% gratisu. I z takiego portfela kupic oficjalny PS+ na PSN jak się pojawi (teoretycznie) po 180. Mamy wtedy Plusa na rok potencjalnie za 153 zl.

• Dzięki 1
Opublikowano

Tylko teraz się właśnie złapałem na tym, że przy zakupie przez enebę masz 10 zł prowizji za płatność, więc już tak mniej mi się chce kupić. Chyba jednak poczekam na promocję i zrobię to na maksymalnej Cebuli 2x kodzik za 85 zł.

Opublikowano
20 godzin temu, nero2082 napisał:

podali na blogu że promocje zaczynają się od 26.05, na pewno jakieś gierki po taniości, i PS+ też tylko ile =) 

Plus w promce od SONY po ostatnich podwyżkach zawsze był po 180 zł.

Opublikowano (edytowane)

Szybkie pytanie. Sprzedaję PS4 mogę usunąć moje konto z konsoli. Kiedy zaloguje się na ps5 będę miał znajomych i trofea tylko na tym mi zależy. Nie mam ps+

Edytowane przez raulos
Opublikowano

VF5? To chyba juz przeszedłem na automatach w Yakuzie xD

Meh, jesli to prawda to dla mnie beznadziejny miesiac, od biedy tylko do biblioteki dodam.