Ludwes 1 682 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 pograłbym sobie w taką personę 5, ale boję się, że się odbije jak od dragon questa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Persona 5 Strikers, zajebiście, a miałem kupować na płycie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 No i cena nadal calkiem dobra, jeszcze miesiac temu sprzedalem za bodajze 130 zl. Nie zaszkodzi miec w kolekcji w plusie, ale raczej nie wrócę. Była długa i wystarczająca na raz. Ale zdecydowanie polecam zaznajomić się wpierw z P5 bo w ogóle lore bedzie niezrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 1 godzinę temu, Ludwes napisał: pograłbym sobie w taką personę 5, ale boję się, że się odbije jak od dragon questa A czy w dragon szrocie możesz podrywać japońskie uczennice i inne milfy a później iść robić curry przy akompaniamencie jednego z najlepszych soundtracków w poprzedniej generacji? Tak myślałem kolego Ludi 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 takie akcje, a na dodatek nie trzeba po godzinie ściszać muzyki do zera? persona to jednak persona - trzeba się kiedyś za nią w końcu wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Jak Ty będziesz potem w żyćku tego słuchał i udawał że jesteś w personce! (Tylko nie podrywaj uczennic bo Cię zgarną ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 nie słucham Cię już, bo już mnie kusi, żeby kupić tego Royala, a mam od zajebania gier do nadrobienia sorki za offtop tak w ogóle, chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Przecież Persona 5 jest w PS Plus Collection. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Ale nie Royal. I tylko mozna dodac do biblioteki z poziomu PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Zawsze możesz poprosić kumpla który ma ps5, by Ci dodał do biblioteki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Ja nie muszę xD I wciąż to wersja vanilla tj. non-royal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Nie ma sensu tłumaczyć dla nie personko faga traktuj to jako edycja definitywna więc nie ma po co już grać w zwykłą 5ke Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 No fanem nie jestem, 5tki raczej dla mnie była nie do skończenia, ale strikes z innym gameplayem może spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Nie wiem czy jest sens xD to kontynuacja już przegadanej piątki i z tego co wiem w też jest mnóstwo gadaniny A ten gameplay chyba aż takim kosiorem nie jest żeby bronił się bez historyjki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Muszę tą Personę w końcu ograć, ale obawiam się, że odbiję się od ilości gadaniny, choć wiadomo, że ona też ma swoje zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 8 godzin temu, Pupcio napisał: Nie wiem czy jest sens xD to kontynuacja już przegadanej piątki i z tego co wiem w też jest mnóstwo gadaniny A ten gameplay chyba aż takim kosiorem nie jest żeby bronił się bez historyjki xD Gra podobno p[trawie w ogóle do poprzedniej części sie nie odnosi, jak jest krótsza o 1/3 to może, w 5 mam 41 h i chyba 2 zamki odwiedziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Oczywiście, ze odnosi. Postaciami, lore, terminologią. No ale jak coś już grałeś w P5 to nie będzie aż takie błądzenie w lesie. To tak jakbys zaczal ogladac Friendsow od ostatniego sezonu i nie znał postaci czy stałych żartów Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Ejj te karły w podziemiach wyglądają zacnie i mega miodnie do co-opa Z chęcią wrócę też do świata Person (chociaż główną odsłonę porzuciłem po 80h xd). Tylko kurwa kiedy w to grać... Cytuj Odnośnik do komentarza
MVPkickboxer 0 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 Siemano załoga. Wczoraj zapłaciłem za kod do rocznej subskrypcji Playstation Plus. Gdy wprowadzam kod jest napisane, że kod nie z tego regionu, a kupowałem w Euro AGD. Konto Playstation Network przenosiłem z PS3. Oczywiście złożyłem reklamację i czekam na rozpatrzenie sprawy. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Nie chodzi Mi o tłumaczenie, że widocznie kod zły albo coś z moim profilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 A jakiej odpowiedzi oczekujesz? Skoro jest info o złym regionie tzn że konto i kod są na różne regiony. Jeżeli kod jest na PL, to prawdopodobnie masz konto na inny region. W czasach PS3 popularne było mieć konta na różne regiony jak US, UK czy JAP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 4 godziny temu, MVPkickboxer napisał: Siemano załoga. Wczoraj zapłaciłem za kod do rocznej subskrypcji Playstation Plus. Gdy wprowadzam kod jest napisane, że kod nie z tego regionu, a kupowałem w Euro AGD. Konto Playstation Network przenosiłem z PS3. Oczywiście złożyłem reklamację i czekam na rozpatrzenie sprawy. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Nie chodzi Mi o tłumaczenie, że widocznie kod zły albo coś z moim profilem. Jaką masz walutę w PS Store? Jeśli inną niż złotówki to masz inny region i kod nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza
MVPkickboxer 0 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 (edytowane) GrzesPL. Czy to ten GrzesPL z pes4launcher? Czy muszę w tym przypadku wrócić do ustawień fabrycznych? Spokojnie. Jak sprawę rozwiążę to skasuję posty, nie będę zaśmiecał forum. 26 minut temu, Snake_Plissken napisał: Jaką masz walutę w PS Store? Jeśli inną niż złotówki to masz inny region i kod nie zadziała. Snake napiszesz czy muszę przywracać ustawienia fabryczne? Edytowane 8 stycznia 2022 przez MVPkickboxer Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 9 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2022 To nic nie da, regionu nie da się zmienić. Trzeba nowe konto zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 13 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 Hej. Przy próbie pobrania PlayStation Plus Video Pass wyświetla mi się komunikat: "Coś poszło nie tak. E2-0000000". Odzyskiwanie licencji, ani restart konsoli nie pomaga. Ma ktoś jakieś rady? PS+ mam wykupione. Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 13 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 18 godzin temu, Shankor napisał: Hej. Przy próbie pobrania PlayStation Plus Video Pass wyświetla mi się komunikat: "Coś poszło nie tak. E2-0000000". Odzyskiwanie licencji, ani restart konsoli nie pomaga. Ma ktoś jakieś rady? PS+ mam wykupione. Wrzuciłem błąd w Google i wyrzuciło całą masę www z info, jak sobie poradzić z tym błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi