Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Też próbowałem tych sprawdzonych sposobów i nic, tylko z tą aplikacją mam problem. 

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 286,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
2 godziny temu, Shankor napisał:

Też próbowałem tych sprawdzonych sposobów i nic, tylko z tą aplikacją mam problem. 

Może odbudowa bazy danych?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Sony chyba odstrzeliło francuzika od ploteczek z Plusem XD

Zero ploteczek choć na Reddit sugerowali że w dniu wejścia oferty premierę ma remaster Life is Strange collection, dzisiaj powinna pojawić się oficjalka od sony.

Opublikowano

Ukrywają, bo będzie mega niespodzianka, wszystkie gierki Activision.

Opublikowano

Ale sraka w tym miesiącu 

Opublikowano

Nie tknę kijem przez szmatę. 

Opublikowano

W pierwszej chwili myślałem, że to dodatek do Borderlands :)  Pewnie sprawdzę ale ogólnie słaby miesiąc.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

To jest dodatek od BL2 wypuszczony jako samodzielne dlc w ramach promocji Wonderlands.

Opublikowano

nawet nie dodam do biblioteki, takie to szroty.

Kiedy oni się w końcu nauczą, że nie dodaje się gier sportowych do plusa. Powinni promować mniej znane indory przez tą usługę.

Zastanawia mnie w ogóle umowa plusikowa z każdym wydawcą. Oni dostają ekwiwalent od sony kazdej sciągnietęj kopi gry w ramach plusa czy leci czek z góry na pare milionów? :sapek:

Opublikowano
36 minut temu, easye napisał:

A chociaż z darmowym upgradem do ps5, czy tylko wersja ps4?

To nie ma wersji na obecne konsole.

Opublikowano

Mogli dać Borderlands 3. Przecież to za 30 zł w marketach idzie kupić, kasa z DLC by wpadła i bym w końcu ograł. 

Opublikowano

Powinno działać jak kolekcja więc 4K/60.

Opublikowano

Ten PSP video pass powstał chyba tylko po to, aby HBO GO nie miało najgorszej appki na rynku:kaz:

Opublikowano

Jak na darmowy dodatek to nie ma źle. Miejscami mocno kuleje technicznie potrafiąc mocno obniżyć jakość obrazu plus brak napisów (czy to PL czy ENG) w niektórych pozycjach, ale ogólnie spoko.