Opublikowano 1 lutego 20223 l on na epicu chyba od premiery na PC kosztuje 20 zł... Sony mogłoby się bardziej postarać w tym plusie.
Opublikowano 1 lutego 20223 l 4 godziny temu, Square napisał: Jak na darmowy dodatek to nie ma źle. Miejscami mocno kuleje technicznie potrafiąc mocno obniżyć jakość obrazu plus brak napisów (czy to PL czy ENG) w niektórych pozycjach, ale ogólnie spoko. No a weź coś przewiń na szybko XD
Opublikowano 1 lutego 20223 l Taa do poprawy. Swego czasu jak mi wywalało błąd na jednym filmie i kolejny raz miałem przewijać do 1h15m to się wkurzyłem i dokończyłem na cda. No ale za darmo. Ciekawe co będzie w kwietniu.
Opublikowano 1 lutego 20223 l No ja to włączam jedynie dla juniora, bo lubi Spidermana, a tam jest trochę kontentu z nim.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Czy jak podzielę się kontem plus, ja ps5 a druga osoba ps4, będziemy mogli grać w tym samym czasie w tą samą grę z włączonym online?
Opublikowano 8 lutego 20223 l Raczej nie, ja mam PS5 syn ma PS4 i ma moje konto i jak on ma włączoną konsolę to ja nie mogę na Ps5 zagrać w żadną grę od razu po włączeniu wywala mi komunikat, że ktoś jest zalogowany. Chyba, że mam coś w ustawieniach popaprane.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Każde musi mieć swoje konto, ale gra może być z jednego konta aby grać przez neta (wymogien jest posiadanie PS+ dla obu kont). Na konsoli gdzie konto z grą będzie ustawiane jako dodatkowe, konsola musi być ustawiona jako główna.
Opublikowano 8 lutego 20223 l 5 minut temu, Snake_Plissken napisał: Każde musi mieć swoje konto, ale gra może być z jednego konta aby grać przez neta (wymogien jest posiadanie PS+ dla obu kont). Na konsoli gdzie konto z grą będzie ustawiane jako dodatkowe, konsola musi być ustawiona jako główna. Wystarczy się wymienić kontami głównymi, oddać je drugiej osobie, a samemu grać na swoim dodatkowym?
Opublikowano 9 lutego 20223 l 14 godzin temu, Rtooj napisał: Wystarczy się wymienić kontami głównymi, oddać je drugiej osobie, a samemu grać na swoim dodatkowym? Ktoś z was musi grać na tym gdzie jest gra - osoba, która nie będzie się logować na nie, musi ustawić w opcjach konta, że to główna konsola. Druga osoba loguje się na innym sprzęcie i normalnie gra na tym koncie.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Muszę też w tym pogrzebać, co prawda rzadko się zdarza żebym z synem grał w tym samym czasie, ale ostatnio się nam tak złożyło i mnie wywalało z gry (nawet jeśli to były różne gry).
Opublikowano 23 lutego 20223 l Autor https://www.dealabs.com/discussions/grosse-hesitation-avant-dacheter-ark-survival-evolved-et-team-sonic-racing-sur-ps4-2317071 niby obok dawno zapowiedzianego GTA Online next gen. kolega sugeruje Ark Survival Evolved i Team Sonic Racing w marcowym plusie.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Pograłem chwilę w ten Team Sonic Racing i chociaż nie ma tam duszy to wzrost graczy w multiku może poprawić feeling z gamingu.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: A ten tsushim multi to nie był darmowy pacz po premierze? Jak masz GoT to tak.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Autor Teraz, Pupcio napisał: A ten tsushim multi to nie był darmowy pacz po premierze? dla posiadających podstawkę, 20$ sam multik
Opublikowano 23 lutego 20223 l Kwadrat sporo czasu spędził, więc kto wie? Może nowy hicior PvP na Plejaczku?
Opublikowano 23 lutego 20223 l W pierwszej chwili pomyślałem WTF GoT w plusie ? Dodam na razie wszystko do biblioteki bo jest w co grać.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Godzinę temu, Pupcio napisał: szkoda że runner tylko na sonke 5 Jakiś czas temu Amazon rozdawał w cenie abonamentu, a na stronach z CDkeyami można było kupić za złotówkę na PC. Jak dla mnie to znowu słaba oferta. Nic mnie z tego nie interesuje, a część gier już gdzieś mam.