knotek 211 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Dla mnie wrzutka ok, ale ja oczekuje właśnie takich perełek jak CotDG. To jest najlepsze w usługach abo na konsolach. Jak ktoś oczekiwał Gran Turismo 7 to niestety Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Jak się potwierdzi to wszystko odpalę przynajmniej na chwilę, nawet Fifę z której można się śmiać ale tak naprawdę zainteresuje masę właścicieli konsol. Cytuj
Redmitsu 986 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Jakos nie chce mi się wierzyć ze wrzuca Fife 22 do ps+ ale w sumie wrzuci do pełno casuali do online, których będzie można denerwować xD Cytuj
triboy 979 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 4 godziny temu, darkos napisał: Wspaniałe to były czasy gdy PS2 uruchamiało płytki z psx'a. PS3 60GB to dopiero było Dobrze, że znalazłem na nią miejsce w szafie Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 47 minut temu, Redmitsu napisał: Jakos nie chce mi się wierzyć ze wrzuca Fife 22 do ps+ ale w sumie wrzuci do pełno casuali do online, których będzie można denerwować xD Czemu? Fifa sprzedaje sie na premiere, a potem sprzedaz leci na morde, uzywki juz chyba po 50zł chodza. Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 1 minutę temu, Shen napisał: Czemu? Fifa sprzedaje sie na premiere, a potem sprzedaz leci na morde, uzywki juz chyba po 50zł chodza. mylisz się, Fify zawsze sprzedają się świetnie przez wiele miesięcy po premierze. Dla przykładu FIFA 22 była 3 najlepiej sprzedającą się grą w Uni Europejskiej w Marcu. źródło: https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-04-14-nintendo-switch-was-europes-no-1-console-in-march-european-monthly-charts niska cena używek wynika raczej z ogromnej podaży, a nie z faktu że "sprzedaż leci na morde" 1 Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 FIFA22 w maju powinna i tak wlecieć do EA Play. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Sorry, jeśli już się pojawilo, ale kompletna lista gier ps4/ps5 w ramach PS+ Extra jeszcze nie jest znana? Nie wiem czy się pudełek pozbywac xd Niektóre jak np. Fist of the North Star mam jeszcze w folii i czekało, az mi przesyt Yakuzami przejdzie. Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Nie ma jeszcze takiej listy. 1 Cytuj
Elitesse 381 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Nie kojarzę gierek innych niż Fifa ale oceny miały dobre. Nie jestem fanem piłki nożnej, jak kupiłem ps4 to dostałem w gratisie jakąś fifę, której nawet nie odpaliłem ale jak już będę miał tą część to może w końcu zagram z kolegą, który praktycznie tylko w to gra. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Nowi gracze w FIFA, świeża kasa z tych obesranych paczek do FUT. Dla EA to deal z gatunku win-win Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 O i zajebiście, odsieje się sporo day 1 crapów po sprawdzeniu początku. Cytuj
mario10 533 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 A wiecie może czy gry zawarte w tym Plus Extra te 400 tytułów będą w wersji w jakiej posiada się konsolę czy podstawki na przykład ps4. Bo przyszedł mi dziś mail z przykładowymi Spider Man czy Death Stranding? Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2022 Sprzątają w PS Now Cytat May 3rd PS4 Akibas Beat (NA) Akibas Trip (NA) Anomaly 2 Exile's End Hotel Transylvania 3 Lovely Planet NBA 2K18 No Time To Explain Steredenn Binary Stars The Final Station The Golf Club 2019 May 17th Destroy All Humans MGSV GZ MGSV MX vs ATV Supercross Encore Sonic Mania Sonic Forces Team Sonic Racing The Dwarves Virtua Fighter V Valkria Chronicles Remastered WWE 2K19 PS3 May 3rd - Sonic CD May 17th Alex Kidd in Miracle World Altered Beast Bomberman Ultra Casrlevania Lord of Shadow Catherine Comic zone Crazy Taxi Fighting Vipers Golden Axe House of the Dead 3+4+Overkill Metal Gear Rising MGS4 Nights into Dreams Renegade Ops Sega Bass Fishing Silent Hill HD Collection Sonic Adventure Sonic Adventure 2 Sonic 4 Episode 1+2 Sonic the Fighters Sonic Generations Sonic Unleashed Super Hang On The Revenge of Shinobi Virtua Fighter 2+V Yakuza 4+5 Zeno Clash 2 https://forum.psnprofiles.com/topic/121506-games-leaving-ps-now-may-update-56-without-warning/?page=5 Cytuj
Snake_Plissken 926 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Sama SEGA i Konami. Ci pierwsi pewnie będą kolejne zbiorcze odświeżenia Sonica robić za pełną kasę. xD Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Mam konta współdzielone z kumplem, korzystam więc z jego PS Plus, a on z gier kupionych cyfrowo przeze mnie. Abonament PS Plus upływa jemu/nam na początku czerwca. Pytanie: czy gdy wykupimy już teraz PS Plus na rok lub dłużej to jaki będzie koszt przejścia na jakąkolwiek z nowych usług abonamentowych Sony? Pamiętam na zasadzie analogii, że jak się przechodziło swego czasu z XBL Gold na Game Pass Ultimate to były zajebiście korzystne przeliczniki. Wiadomo już jak to będzie w przypadku Sony? Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2022 @Czezare będziecie musieli dopłacić różnicę do danego tieru na okres jaki posiadacie podstawowego plusa. Na razie to wszystko jest bardzo słabo wyjaśnione pod tym względem i poczekałbym na większe info, ale raczej bym się nie spodziewał tak korzystnych warunków podbicia jak jest na Xboxie. Cytuj
aph 155 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 (edytowane) 22 minuty temu, Czezare napisał: Wiadomo już jak to będzie w przypadku Sony? Nie wiadomo, podali oficjalne ceny nowych poziomów Plusa w Polsce, ale o "upgrade" abonamentu nic nie było. Edytowane 27 kwietnia 2022 przez aph Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 3 minuty temu, aph napisał: Nie wiadomo, podali oficjalne ceny nowych poziomów Plusa w Polsce, ale o "upgrade" abonamentu nic nie było. No właśnie, ciekawe jak to będzie... Cytuj
beardo0 127 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 (edytowane) Nie wiem czy gdzieś było, ale mailowo rozsyłają takie info: PlayStation Plus Extra • Zapewnia wszystkie korzyści poziomu Essential • Dodaje katalog nawet 4001 niesamowitych gier na PS4 i PS5, w tym: o Death Stranding o God of War o Mortal Kombat 11 o Returnal o Marvel’s Spider-Man o Marvel’s Spider-Man: Miles Morales • Nowe gry będą dodawane do Katalogu gier co miesiąc, natomiast inne mogą być usuwane z usługi. PlayStation Plus Premium2 • Zapewnia wszystkie korzyści poziomów Essential i Extra • Oferuje nawet 340* dodatkowych gier, w tym: o Gry na PS3 dostępne za pośrednictwem transmisji strumieniowej w chmurze o Katalog ulubionych klasycznych gier wydanych na PlayStation, PS2 i PSP, zarówno w opcji transmisji strumieniowej, jak do pobrania • Po raz pierwszy w Twoim kraju oferuje dostęp do strumieniowej transmisji w chmurze oryginalnych gier PlayStation, PS2, PSP i PS4 oferowanych na poziomach Extra i Premium.2 • Klienci mogą transmitować strumieniowo gry za pośrednictwem konsoli PS4 i PS5 oraz komputera.3 • Na tym poziomie oferowane będą również ograniczone czasowo wersje próbne gier, dzięki czemu można wypróbować wybrane gry przed zakupem. Edytowane 27 kwietnia 2022 przez beardo0 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Faktycznie, a wywaliłem od razu do kosza bo trafiło do folderu z ofertami, gdzie hurtowo kasuję co jakiś czas. Returnalik w pakiecie "średnim" to super sprawa, wróci się do DLC z wieżą. Ogólnie bardzo dobry ruch z mergem PS+ i Now - gierkowy Netflix nie będzie już ograniczony do jednej platformy. Ciekawe jednak, czy będzie jak z PS+, że po dodaniu gry do biblioteki zostaje ona na zawsze (piszą, ze gry mogą wylatywać z katalogu, ale w PS+ o ile mamy aktywny pakiet, zawsze idzie zagrać). No chyba nie będzie trzeba pełzać po 400 grach i każdą klikać "dodaj" by było jak teraz co miesiąc. Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2022 Godzinę temu, Czezare napisał: No właśnie, ciekawe jak to będzie... 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 A jak będzie aktualnie jakiś black weekend i pakiety będą w promce, to zakładam, że upgrade (różnica w cenie między PS+ Essentials a Extra) też będzie adekwatnie tańszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi