Shen 9 618 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Toy Story 2? Moja ulubiona platformówka z szaraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Ej, ale gdzieś przewinęło mi się, że ma być też Tomba2 z PSXa. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 (edytowane) To jest nadzieja, że będzie hercules Jedna z pierwszych moich gier na szaraczka przy której ze szczęscia srałem na fali hypu na film w kinie Oczywiście najpierw było demko z płytki dodawanej do psone Edytowane 24 maja 2022 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Toy Story 2 i Herculesa na PSX się kiedyś kupiło jak latał na grubej przecenie, niech szybciutko wrzucają na serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 633 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Dlaczego nie dodali Silent Hilli i MGSów ? Ja wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 45 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ej, ale gdzieś przewinęło mi się, że ma być też Tomba2 z PSXa. Konczylem jakos w styczniu tego roku na Vicie. Godnie się postarzało. Jak by tak wrzucili nową wersję z pucharkami to Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Ciekawe czy gry które dostały lub dostaną remastera/remake'a na PS4 będą dostępne (np. FFy czy Saga Frontier). A z gierek które były już na PS3 to Fear Effecty (ale tutaj niby remake się szykuje) i Tomb Raidery bym przytulił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 031 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Zastanawia mnie jedna rzecz - jak długo tytuły będą pozostawać w bibliotece? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 9 minut temu, Czoperrr napisał: Zastanawia mnie jedna rzecz - jak długo tytuły będą pozostawać w bibliotece? Do tej pory wszystkie gry w PSNow miały podaną datę usunięcia z usługi. Nie sądzę aby coś tutaj miało się zmienić. Najpewniej najszybciej wyleci RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 031 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Chodzi mi o to czy są jakieś konkretne terminy typu 3, 6, 12 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Ciężko powiedzieć, bo zależy to od tytułu. Na moim przykładnie - TLOU2 wypadło z PSNow znacznie szybciej niż 3 miesiące od daty dodania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 031 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 No właśnie ciekawe jak teraz będzie z tytułami first party, które dostępne są od startu usługi. Zostaną na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 w PS Now wypadały, ale może teraz zmienią politykę Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 1 godzinę temu, cotek napisał: Dlaczego nie dodali Silent Hilli i MGSów ? Ja wiem dlaczego Suikodenów też nie ma Kochane Konami Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 First party z PS4 pewnie będą cały czas, z PS5 trudno powiedzieć. Choć nie zdziwię się jak Returnal będzie miał "ongoing access". Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 8 minut temu, mugen napisał: Suikodenów też nie ma Kochane Konami Z czasem będą wpadały kolejne gry bo na razie jest to ułamek tego co jest nadal dostępne na PS3. Wolę żeby to dłużej potrwało ale wszystko śmigało elegancko niż żeby tylko przerzucili dostępną bibliotekę z PS1/PSP bez żadnych ulepszeń. Vagrant Story kupiony na PS3 już czeka na kolejne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 031 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 21 minutes ago, ASX said: w PS Now wypadały, ale może teraz zmienią politykę Pewnie zanim kupię PS5 to połowa tych gierek wyleci. Zastanawiam się jeszcze czy jest sens opłacania obu abonamentów, na tą chwilę raczejz Plusa bym zrezygnował (nie opłacałem go w ogóle na PS4) i PS5 używał tylko dla exów kupowanych klasycznie. Te klasyki mam już na fizycznych nośnikach na PSX, PS2 i PS3, ale ogrywam na emulatorach bo tak wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 17 minut temu, łom napisał: Z czasem będą wpadały kolejne gry bo na razie jest to ułamek tego co jest nadal dostępne na PS3. Wolę żeby to dłużej potrwało ale wszystko śmigało elegancko niż żeby tylko przerzucili dostępną bibliotekę z PS1/PSP bez żadnych ulepszeń. Vagrant Story kupiony na PS3 już czeka na kolejne przejście. Z gierkami od Square to moze byc róznie. Będę zdziwiony jak się pokaze cokolwiek co mogą zremasterowac najtanszym kosztem jak CC i wydac z ceną która jest wyższa niż to co będzie po starcie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 618 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Xeno moze byc kolejne w kolejce po Chrono Cross, nigdy nie wyszło w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 22 minuty temu, Czoperrr napisał: Zastanawiam się jeszcze czy jest sens opłacania obu abonamentów, Jak dla mnie nie ma sensu, przynajmniej w najwyższych opcjach. GPU i podstawowy plus, tak to widzę na obecną chwilę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Jestem nawet pozytywnie zaskoczony ofertą. Dla kogoś kto nie miał styczności z GPU będzie to ciekawą opcją, a dla kogoś kto dopiero zaczyna przygodę z PS4 albo PS5 to już całkiem. Może nawet skuszę się na 3 miesiące aby sprawdzić jak to działa w porównaniu do GPU i zagrać w Moralesa, Blodborne i coś w co jeszcze nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 141 Opublikowano 24 maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszcze dodatkowo dopłacić różnice bo ktoś kupił plusa na promce to jest kurestwo najwyższych lotów życzę im PRowego piekła w necie 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 No takich praktyk się obawiałem, pojebane, ale może się ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 618 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Co Sonka to Sonka 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 24 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2022 Ja jestem wybredny i jak pisałem, że w GP jest dla mnie raptem kilka ciekawych gier (odliczając to w co już grałem) to zieloni byli wielce oburzeni, że klap itp a mówię tak bo nie lubię xboxa A teraz tak powiem szczerze, że podobnie jest i tutaj. Jest kilka gier, które bym sprawdził.. i w tym celu gdyby się dało kupić na miesiąc wyższy pakiet raz na jakiś to podobnie jak z GP byłaby to jakaś opcja, ale tak to nie widzę sensu "inwestycji" na pełny rok. W związku z tym... wiadomo czy jest taka opcja aby mając bazowego Plusa kupić np Extra na miesiąc, po upływie którego wracalibyśmy na poziom Essential? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi