Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Error po wklepaniu kodu ze zdrapki: "Nie udało się dokonać transakcji z karty przedplaconej" czy cos.

Tez ma zdrapkę z bundla. O ile w czasie trwania abonamentu stackowanie miało być faktycznie zablokowane to teraz już jest goły i chciał kolejny rok uruchomić.

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

Takie mam 

Potwierdź Wykorzystanie Kodu

Ten kod dotyczy 1 elementu. Czy chcesz go wykorzystać?

Czyli rozumiem że działa? Pytanie czy mogę to teraz anulować i nie przepadnie? :)

znaczy że działa, jak anulujesz nie przepadnie

Opublikowano
3 minuty temu, _Red_ napisał:

Error po wklepaniu kodu ze zdrapki: "Nie udało się dokonać transakcji z karty przedplaconej" czy cos.

Nie wiem. Niech spróbuje na konsoli/pc/aplikacji, i niech spróbuje po 24 godzinach od skończenia.

Opublikowano

Uff no to oby działało jak będę chciał to wykorzystać. Albo wybrać wtedy jakiś krótszy okres plusa premium czy coś. 

Teraz, _Red_ napisał:

A to widzisz, u niego nawet nie doszło do ekranu z potwierdzeniem. Jakiś fakap z kontem czy co.

a gdzie on to wbijał? ja przez przeglądarkę teraz wklepałem 

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

Pisał że z bundla zdrapka więc pewnie zwykły kartonik jakie maja po elektromarketach.

Jak fizyczny kod to może nie jest aktywny? Pamiętam coś, że sprzedawca chyba musiał taki kod aktywować aby działał.

Opublikowano

Dobra, dostałem fotkę z kodem. Qrwa to kod kreskowy, akurat ma 12 znaków wiec go zmyliło xdd Jak sięgam pamięcią to kod jest gdzieś w środku a nie tak by każdy oglądał na półce xD

noob

Ale tak to jest jak całe życie kupował kody online. Czekoladę pewnie też gryzie przez opakowanie.

• Haha 6
Opublikowano
31 minut temu, Square napisał:

Jak fizyczny kod to może nie jest aktywny? Pamiętam coś, że sprzedawca chyba musiał taki kod aktywować aby działał.

Takie coś to kojarzę jak w Empiku mieli doładowania portfela psn to kod był na wydruku. A pamiętacie jak plusy były normalnie w pudełkach jak gry?