Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 @beardo0 Warto, IMO najlepsza gra na PS4(5), a już z pewnością najlepszy tytuł Sucker Punch od dobrych kilku(nastu) lat. Świetne wrażenie robi dość prosty, ale efektowny system walki oparty na zasadzie papier-kamień-nożyce i świetne twisty fabularnie. Tylko miej na uwadze, że to open-world, więc sporo czasu zejdzie na samą podstawkę. Cytuj
pawelgr5 1 506 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 1 minutę temu, wojtas011 napisał: PSNOW już działa w Polsce? Dziala ale nie pod taką nazwą. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 23 czerwca 2022 Autor Opublikowano 23 czerwca 2022 1 minutę temu, wojtas011 napisał: PSNOW już działa w Polsce? PS NOW już nie ma, ale tak streaming działa w PL i podobno działa dobrze z tego co @MichAelis wspomniał wczesniej Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 No chodzi mi o streaming, jest apka na pc jakaś nowa? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Duzo gier z mojej wishlisty w usłudze leci jeszcze Bloodstained, dobrze, ze urlop od jutra Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Standardowy PS+ coś dostaje dodatkowego bez opłat ? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 2 minuty temu, wojtas011 napisał: No chodzi mi o streaming, jest apka na pc jakaś nowa? Chyba już nie ma na pc. Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Geniusze znowu powrzucali wersje PAL niektórych klasyków więc granie w 25/50 fps-ach powraca. W USA i Jap. oczywiście nie ma tego problemu. Niech to ogarną to na parę gierek się skuszę Spoiler oczywiście na wyprzedaży , bo płacenie 2x więcej niż na PS3 średnio mi się podoba Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Panowie, o co chodzi - posrało mi się czy w usłudze miało być Tombi2 do ściągnięcia na konsolę? Szukam i znaleźć nie mogę, a przysiągłbym, że przed premierą usługi gra ta przewijała się w tweetach testerów. Cytuj
pawelgr5 1 506 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Panowie, o co chodzi - posrało mi się czy w usłudze miało być Tombi2 do ściągnięcia na konsolę? Szukam i znaleźć nie mogę, a przysiągłbym, że przed premierą usługi gra ta przewijała się w tweetach testerów. Posrało Ci się. Tę konkretną grę szukałem sam bo grałem jakos na początku roku na Vicie i nadal uber sztos. Na ten moment nie ma (podobnie jak Dino Crisis które nadal licze że w koncu zostanie wydane w EU). Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Mam jeszcze 556 dni plusa (kupowanego na wyprzedażach ze zniżką). Upgrade wyniesie mnie w przeliczeniu na każdy miesiąc ok 13 zl (extra) lub 19 zł (premium). Tez tak wam wychodzi czy namieszane jest w zależności kto z jakiego źródła kupował ps+? Chodzi mi o te plotki że zabiorą dotychczasowe rabaty. Myślę czy podbijać (musiałbym tylko dokupić środki do portfela po ~80 za 100 zl) będzie to jak kolejny Netflix - kasa leci, a obejrzę tylko parę gier z ciekawości. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 7 minut temu, pawelgr5 napisał: Posrało Ci się. Tę konkretną grę szukałem sam bo grałem jakos na początku roku na Vicie i nadal uber sztos. Na ten moment nie ma (podobnie jak Dino Crisis które nadal licze że w koncu zostanie wydane w EU). Ajjj, boli. O ile jedynka była dla mnie dość niegrywalna (próbowałem kilka lat temu) to T!2 to naprawdę kawał porządnego kodu. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 23 czerwca 2022 Autor Opublikowano 23 czerwca 2022 2 minuty temu, _Red_ napisał: Mam jeszcze 556 dni plusa (kupowanego na wyprzedażach ze zniżką). Upgrade wyniesie mnie w przeliczeniu na każdy miesiąc ok 13 zl (extra) lub 19 zł (premium). u mnie tyle samo wychodzi przy 653 dniach 3 minuty temu, _Red_ napisał: Tez tak wam wychodzi czy namieszane jest w zależności kto z jakiego źródła kupował ps+? Chodzi mi o te plotki że zabiorą dotychczasowe rabaty. za tamto przepraszali na drugi dzień tłumacząc się błędem na serwerach 1 Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Ape Escape z PS1 z trofeami To chyba trzeba jeszcze raz przejść. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Toy Story 2 tez ma trofea boje sie, ze mi sie odpali syndrom pirata, nie wiem od czego zaczac. Wspaniała usługa. 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Thx! A co do Tombi to obie są świetne i imho mało się zestarzały I w zasadzie gameplay w dwójce poza modelami 3D jakoś drastycznie się nie zmienił imho. 1 Cytuj
pawelgr5 1 506 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Re 1 bez trofeów jednak więc chyba pass. Szkoda ze Sony nie wymaga tego jak w nowszych grach. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 23 minutes ago, Figuś said: PS NOW już nie ma, ale tak streaming działa w PL i podobno działa dobrze z tego co @MichAelis wspomniał wczesniej PS Now nie bylo serwisem streamingowym, tylko gierki z PS3 byly streamowane. Reszta normalnie do pobrania. Probowalem kiedys grac w streamowane ninja gaiden i musze powiedziec ze daloby sie to na upartego przejsc ale raczej tylko dla zdesperowanych. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 1 minutę temu, pawelgr5 napisał: Re 1 bez trofeów jednak więc chyba pass. Szkoda ze Sony nie wymaga tego jak w nowszych grach. Obstawiam, że mogloby to ograniczyc chetnych do wrzucania staroci. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Hej. Mam pytanie odnośnie plusa. Jak kupię teraz zdrapkę na 13 miechow, to mi plus normalnie zadziała? Będzie można zrobić update do tej średniej opcji? Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 PS Now nie bylo serwisem streamingowym, tylko gierki z PS3 byly streamowane. Reszta normalnie do pobrania. Probowalem kiedys grac w streamowane ninja gaiden i musze powiedziec ze daloby sie to na upartego przejsc ale raczej tylko dla zdesperowanych.Napewno tez dało się streamowac gry z ps4 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 23 czerwca 2022 Autor Opublikowano 23 czerwca 2022 3 minuty temu, Il Brutto napisał: PS Now nie bylo serwisem streamingowym, tylko gierki z PS3 byly streamowane. Reszta normalnie do pobrania. Probowalem kiedys grac w streamowane ninja gaiden i musze powiedziec ze daloby sie to na upartego przejsc ale raczej tylko dla zdesperowanych. na początku właśnie był tylko i wyłącznie streamingiem, dopierow 2018 dodali możliwość pobrania gier z PS4 i portów klasyków z psx i ps2. jak wszedł gamepass https://www.gamesradar.com/starting-today-you-can-download-games-off-playstation-now/ Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Przeglądam katalog i widzę, ze Horizon 1 Complete wymaga Premiuma, wtf xD Przynajmniej taka etykietka jest przy tym tytule pomiędzy samymi grami Extra. No na razie to jakoś nic mnie tam nie zatrzymalo, co byłoby warte dopłaty. Albo grałem, albo nie interesuje - może Prey miałem w backlogu... edit irytuje że teraz w abo są gierki które kupiłem za grosze na zapas kiedyś tam jak Ethan Carter czy Technomancer i nawet nie włączyłem xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi