messer88 6 472 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 16 minut temu, Ölschmitz napisał: Mordy, jak mi sie skonczy obecny plus i wykorzystam stary voucher na 12 miesiecy to bede mogl wybrac ze chce 9 miesiecy extra lub 6 miesiecy premium czy w gre wchodzi tylko 12 miesiecy essentiala i doplata? a do kiedy masz obecny? Może lepiej dopłacić jak nie długi okres do lepszego wariantu i jak się skończy wtedy przedłużyć kodem Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 20 minut temu, ASX napisał: Jak już wiadomo lista gier w zależności od regionu trochę się różni. Oto ekskluzywne gry w ofercie dla USA i Europy Ukryj zawartość PS Plus Extra Games Exclusive to Europe 428: Shibuya Scramble (PS4) Zanki Zero: Last Beginning (PS4) PS Plus Extra Games Exclusive to USA Dark Rose Valkyrie (PS4) Garou: Mark of the Wolves (PS4) Harvest Moon: Light of Hope (PS4) Harvest Moon: Mad Dash (PS4) Harvest Moon: One World (PS4) JumpJet Rex (PS4) Nightmares from the Deep 2: The Siren's Call (PS4) Q*Bert Rebooted (PS4) Sparkle Unleashed (PS4) Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet (PS4) Umbrella Corps (PS4) PS Plus Premium Games Exclusive to Europe Battle vs. Chess (PS3) Dark Mist (PS3) Garou: Mark of the Wolves (PS4) Genji: Days of the Blade (PS3) Guilty Gear Xrd -REVELATOR- (PS4) Order Up!! (PS3) PS Plus Premium Games Exclusive to USA Air Conflicts: Secret Wars (PS3) Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition (PS3) All Zombies Must Die (PS3) Alone in the Dark: Inferno (PS3) Bang Bang Racing (PS3) Battle Fantasia (PS3) Battle of Tiles EX (PS3) Bellator: MMA Onslaught (PS3) Burn, Zombie, Burn! (PS3) Class of Heroes 2G (PS3) Comet Crash (PS3) Crash Commando (PS3) Cuboid (PS3) Dead or Alive 5: Last Round (PS3) Deadliest Warrior: Legends (PS3) Deadliest Warrior: The Game (PS3) Derrick the Deathfin (PS3) Divekick (PS3) Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time (PS3) Dogfight 1942 (PS3) Dragon Fin Soup (PS3) Dragon's Lair (PS3) Dragon's Lair II: Time Warp (PS3) Earth Defense Force 2025 (PS3) Earth Defense Force: Insect Armageddon (PS3) Eat Lead: The Return of Matt Hazard (PS3) Enemy Front (PS3) Enslaved: Odyssey to the West (PS3) Escape Dead Island (PS3) Fuel Overdose (PS3) G-Force (PS3) Ghostbusters: Sanctum of Slime (PS3) Go! Sports Ski (PS3) Heavy Fire: Shattered Spear (PS3) High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition (PS3) Hot Shots Golf: World Invitational (PS3) inFAMOUS (PS3) Interpol: The Trail of Dr. Chaos (PS3) Jimmy Johnson's Anything with an Engine (PS3) Karateka (PS3) Lead & Gold: Gangs of the Wild West (PS3) Mamoruken Curse! (PS3) Narco Terror (PS3) Ninja Gaiden Sigma (PS3) Okabu (PS3) Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode One (PS3) Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode Two (PS3) Ratchet & Clank: Quest for Booty (PS3) Record of Agarest War (PS3) Record of Agarest War 2 (PS3) Record of Agarest War Zero (PS3) Resident Evil 4 (PS3) Resident Evil 5: Gold Edition (PS3) Resident Evil 6 (PS3) Rocket Knight (PS3) Rogue Warrior (PS3) Sacred 3 (PS3) Sanctum 2 (PS3) SkyDrift (PS3) Slender: The Arrival (PS3) Spelunker HD (PS3) StarDrone (PS3) Street Fighter III: 3rd Stike Online Edition (PS3) Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3) The Undergarden (PS3) Thunder Wolves (PS3) Warlords (PS3) Way of the Samurai 3 (PS3) Way of the Samurai 4 (PS3) Wizardry: Labyrinth of Lost Souls (PS3) XBLAZE Code: Embryo (PS3) Premium dymanko Europy jak sam nazwa pakietu wskazuje Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 No niezła rozbieżność między grami ekskluzywnymi dla Europy a dla USA. Rukanko fest. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Zmiana na "wyższy" poziom Plusa banalna i szczerze mówiąc myślałem, ze będzie mnie więcej kosztować. Ciekawych gier to za dużo nie ma, więc pewnie rozpykam co mnie interesuje do grudnia i żegnam się z tą usługą Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Detroit to było w zwykłym Plusie przecież. Nie miałeś wtedy abo? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Przecież to będzie zapewne co jakiś czas uzupełniane o nowe gry. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 No będą wylatywać i wpadać nowe pozycje. Takie RDR2 jest do września tylko. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 2 godziny temu, _Red_ napisał: Z poziomu PS5 gry, które mam zakupione, mają etykietkę "premium". Jakiś bug, czy faktycznie starocie typu Ethan, ABC Murderes czy chociażby Horizon 1 Complete wymagają premium? Jak właze do stora z poziomu przeglądarki w incognito to widzę etykietkę "Extra" wiec chyba sklep na PS5 ma buga z oznaczeniami? No coś tam jest namieszane. Mafia 1 i 2 DE jest Premium, a trójka DE już extra. Premium od extra co do biblioteki to nie miał się tylko starociami różnic? Nawet jest tak na konsoli w porównani pakietów opisane. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Panowie, jak to najlepiej zrobić? Kończy mi się plus 03.07.2022 i mam opcje wzięcia na te pare dni opcji extra za 5 zł. Chce tez kupić kod ps plus na rok. Wtedy normalnie wbije kod i mi zaliczy mi 365 dni zwykłego? I jakbym chciał kupić extra to będę musiał dopłacić 240 zł?? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Tak, ale odznacz automatyczne odnawianie. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Sony nakłamało, bo w premium miały być jakieś starocie z PSX i PS3, a ja tam widzę np The Surge i Surge 2 z PS4, podobnie remastery Bioshocka z PS4. To pewnie będą wrzucać jakieś nowsze gry do Premium i zrobi się burdel. Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 (edytowane) 3 hours ago, PanKamil said: Gry z ps3 są przez chmurę więc nie sądzę aby były na store bo nie można ich kupić. No kupić ich nie można ale odpalić z polskeigo konta też się nie da. Np. Infamous 2, czy God Of War: wstąpienie są dostępne do gry w streamingu, a Infamous 1 i Enslaved na polskim koncie nie odpalisz (wyszukiwałem z poziomu PS Plus, bibiloteki i store) Edit: no widze ze juz ktos wyjasnil ze sporo gier nie ma w EU Edytowane 23 czerwca 2022 przez karmaster wyjasnione Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 24 minuty temu, Dave Czezky napisał: Tak, ale odznacz automatyczne odnawianie. Ja to wyłaczam co jakiś czas i zaznacza mi się samo z powrotem. Po tym jak mnie dobre sony skasowało 240zł za rok, wyjebałem karte i jade na zdrapkach. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 6 godzin temu, _Red_ napisał: może jak ktoś podbił juz do Extra/Premium a ma kod PS+ ze zdrapki, niech wbije na próbę i podzieli się wiedzą co się stanie? nie dawało mi to spokoju więc właśnie zrobiłem - ulepszyłem do extra zwykłego ps+ wbiłem roczna zdrapkę i mam 219 dni extra. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Czemu nie można kupić Primal'a i Teczkena 2? Inne gierki widzę, że mają opcję zakupu poza subskrypcją, a tutaj tylko można dodać do listy życzeń Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 6 minutes ago, Ins said: Czemu nie można kupić Primal'a i Teczkena 2? Inne gierki widzę, że mają opcję zakupu poza subskrypcją, a tutaj tylko można dodać do listy życzeń No jak nie można 2 Cytuj
Snake_Plissken 913 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Godzinę temu, balon napisał: No coś tam jest namieszane. Mafia 1 i 2 DE jest Premium, a trójka DE już extra. Premium od extra co do biblioteki to nie miał się tylko starociami różnic? Nawet jest tak na konsoli w porównani pakietów opisane. Premium miał mieć klasyki i streaming. Na PS4 w sklepie widzę, że dla Premium mają zakładkę Zremasterowane i trafiły tam gry, które wyszły na PS3, ale zostały odnowione na PS4. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 czerwca 2022 Autor Opublikowano 23 czerwca 2022 2 minuty temu, Czoperrr napisał: No jak nie można uff całe szczęście przemoc tylko umiarkowana Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Pamiętam jak przed rekolekcjami we wtorek wpadłem na pocztę, żeby sprawdzić czy tekken 2 już przyszedł. Nie przyszedł. Na wszelki wypadek wpadłem jeszcze po rekolekcjach i juz jebaniutki czekal Ale nakurwialem deathfisty dla Pana Jezusa Kiedyś to było. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 24 minuty temu, messer88 napisał: nie dawało mi to spokoju więc właśnie zrobiłem - ulepszyłem do extra zwykłego ps+ wbiłem roczna zdrapkę i mam 219 dni extra. thx, reakcje juz dziś wyczerpane. Czemu chujki z Sony nie napisali jasno, ze trzeba mieć wpierw dany tier aktywny (np. Extra), aby zdrapka zadzialala wyłącznie dla niego. Ja tu rozkminialem co będzie jak wbije kod ps+ mając zwykły essential i czy zamieni mi to na 219 dni extra. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Hmm na swoim głównym polskim koncie kiedyś kupiłem RE1 na PSX i mogę sobie pobrać. Naromiast na drugim koncie na US mam zakupionego Tekken 2 i pobrać nie mogę ... Cytuj
mario10 518 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Doładowałem też do extra za 273 dni policzyło mi 119zł więc nie ma biedy Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Square napisał: No będą wylatywać i wpadać nowe pozycje. Takie RDR2 jest do września tylko. Gdzie jest info jakie gry są do kiedy? Już sprawdziłem i niektóre np. Shadow Warrior 3 wypada w lipcu. Tak średnio bym powiedział Edytowane 23 czerwca 2022 przez BRY@N Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Oczywiście Sony aktualizowało te katalogi i labelki dupą, bo rzeczy pomieszane i np. na takim God of War 1 i God of War 2 jest dopisek "premium" ale jak wejdziesz w ich katalogi klasyki to nijak nie znajdzie. Już mówiąc o tym, że taka odnowiona Mafia czy God of War 3 Remastered co wyszedł na PS4 jest w katalogu klasyki dopisany do "premium". Ktoś to po datach w Wikipedii sprawdzał czy jak? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 36 minut temu, Snake_Plissken napisał: widzę, że dla Premium mają zakładkę Zremasterowane i trafiły tam gry, które wyszły na PS3, ale zostały odnowione na PS4. No nie do końca, bo np Mafia 1 nie wyszła na PS3 (no ale fakt że na PS2). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi