Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom, 19 lipca podbije za hajs z portfela Sony do Extra na te ok 500 dni i od razu bym wyszukał vouchera PS+ rocznego w promce, by dobić (wg przelicznika) +219 dni.

Opublikowano

Nie o rok a o wartość adekwatna dla premium. Krążyła tu tabelka, zaraz znajdę:

FRhLu8PXIAAS7fB.jpg:large

Prawy górny róg: 183 dni dostaniesz za doładowanie PS+ 365.

• Dzięki 1
Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Lepiej chyba wychodzi konwersja z Essential, no ale jak już macie Extra/Premium to odpada wtedy taka opcja.

No ja akurat na próbę kupiłem wiedząc, że mam ważną subskrypcję do końca października, później zadecyduję co dalej. Póki co najbardziej jestem zadowolony z tego strumieniowania, to na serio przyszłość. Jednakże obawiam się, że płyty się skończą a pozostanie jedynie abonamentoza. I każdy będzie płacić za coś co nigdy nie będzie jego.

Opublikowano

Strumieniowanie gier to w sumie bardzo stara technologia chyba, nie? Wieki temu odpalałem Wiedźmina 2 na jakimś serwisie Gaikai, na laptopie który by pewnie pierwszą część ledwie pociągnął w low quality. A tak śmigało aż miło na domowym necie 512mbps xd

Opublikowano

Dziwna sprawa. Kupując numer 0 wszedłem w sugerowane produkty innych sprzedających i przez apkę kolo sprzedaje tanie klucze na rocznego plusa. Od 99 do 115 zeta. Po wpisaniu jego sklepu przez przeglądarkę wyskakuje 0 ofert. Niby 100% pozytywów ale dopiero od miesiąca na allegro. No i coś za tanio.

Screenshot_2022-07-07-18-31-22-61_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.thumb.jpg.74b5e0e34cf31c2c6acf428e5f2167f6.jpg

Opublikowano

te kody na plusa juz nie istnieja, przynajmniej nie bylo czegos takiego jak probowalem kupic ostatnio, musialem kupic kod na euro i normalnie ze stanu konta na psn zasubskrybowac usluge

Opublikowano

Nie wiem czy mnie pojebauo, aczkolwiek plus mi się w połowie czerwca skończył i tak się gryzłem jakiego wybrać jak już wprowadzili trzy różne warianty. Wybrałem wersję extra, spora biblioteka gier w które chcialbym mnie przekonała. Widzę też,że do wersji premium można dopłacić te 80 zł i może tak jutro zrobię. Póki co ściągnąłem Returnala i kilka innych tytułów. A to wróży,że w najbliższym czasie nie wydam nic na gierki, chyba,że wyjdzie coś od From Software.

Opublikowano

Podobno wyciekł gry na pozostały miesiąc:

Spoiler

- Stray
- Final Fantasy 7 Remake Intergrade + FF7R Episode Intermission
- Assassin's Creed IV Black Flag
- Assassin's Creed Unity
- Assassin's Creed Rogue Remastered
- Assassin's Creed Freedom Cry
- Assassin's Creed The Ezio Collection
- Saints Row IV: Re-Elected

Stray to pewniak oczywiście

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, ASX napisał:

- Final Fantasy 7 Remake Intergrade + FF7R Episode Intermission

Jeśli tak, to warto było nie kupować Yuffie za pieniomszki wcześniej :obama:

Opublikowano
19 godzin temu, mitra napisał:

Liczyłem na Was hehe

Te kody tanie często są tylko dla tych co nie maja żadnego aktywnego plusa wiec jak doładujesz to tylko essential. 

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

I jedyny AC jaki mnie interesuje (AC 3) niedostępny. ;/ ciężkie jest życie abonamentowego biedaka :( 

Nie rób tego sobie i odpuść trójkę. Ta gra zabiła we mnie jakiekolwiek pozytywne odczucia s trone open worldów i do dzis zadnego AC nawet nie włączyłem. Mam od brata Origins w pudle to pewnie spróbuję skoro ludzie mówią ze to wręcz nowe rozdanie do serii ale AC3 to kupsztal nie z tej ziemi.

• Plusik 1