Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Kotka trzeba szybko przejść zanim "odświeżą".

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 287,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Czy jest różnica w graniu np. w Bloodborne z dysku od grania ze strumienia?

Wczoraj się pobawiłem w końcu tym ps premium i się zastanawiam czy jak mam wybór między pozycją na płycie albo która muszę ściągnąć na dysk to po prostu lepiej włączyć strumieniowanie.

Opublikowano

Ja czekam na jakies info odnosnie gier z szaraka i ps2. Na ten moment chyba nie dali nic nowego, tylko wszystko co bylo juz wczesniej dostepne do kupienia w pstore. Pare pozycji mam do ogrania, wiec wzialem najdrozszy plan, ale jak nie beda tego jakos konkretnie wspierac, to wezme pewnie te tansza wersje za rok.

Opublikowano

Jak masz ch*jowy refleks to właściwie nie ma.

Opublikowano
  • Autor

@_Red_ paw patrol jest

Also available on July 19 are: 

• Assassin’s Creed Unity | PS4
  • Assassin’s Creed IV Black Flag | PS4
  • Assassin’s Creed Rogue Remastered | PS4
  • Assassin’s Creed Freedom Cry | PS4
  • Assassin’s Creed: The Ezio Collection | PS4
  • Saints Row IV: Re-Elected | PS4
  • Saints Row Gat out of Hell | PS4
  • Spirit of the North: Enhanced Edition | PS5
  • Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure | PS4
  • Jumanji The Video Game | PS4
  • Paw Patrol on a Roll! | PS4
  • ReadySet Heroes | PS4

Classics Catalog lineup for PlayStation Plus Premium members 

• No Heroes Allowed! (PSP)
  • LocoRoco Midnight Carnival (PSP
Opublikowano

Chciałem czekac z FF7 az beda wszystkie części, ale jak dają w abonamencie:sapek:

Ezio Collection miło wspominam, ale pewnie słabo się zestarzało.

Opublikowano

To najgorsza bolączka tych abonamentów, u nas jest wszystko wykastrowane.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

@_Red_ paw patrol jest

Also available on July 19 are: 

• Paw Patrol on a Roll! | PS4

To pierwsza część, dla noobow 2letnich xd Ale z ciekawości odpalę i porównam jaki młody zaliczył progres z obsługi pada po dwóch kolejnych częściach, LEGO city i Mario na nesie.

Opublikowano

Final Fantasy VII Remake Intergrade? O, w końcu coś dla czego warto było dopłacić do Extra. Dzięki pan Spencer Jimbo :kojima:

Opublikowano

Po co ja Unity w promce bralem, eh te kompulsywne zakupy jak tylko widzi się przekreślona cenę :sapek: A nawet 60fps nie idzie odpalić.

Opublikowano

Koledzy może śmieszne pytanie ale zadam 

Czy jak kupię karty doładowań to mogę wykupić ps+ 

Opublikowano

Kończe syphon filter i dopiero wyczaiłem przewijanie:reggie: Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej, sporo nerwów by mi to zaoszczędziło.

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Kończe syphon filter i dopiero wyczaiłem przewijanie:reggie: Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej, sporo nerwów by mi to zaoszczędziło.

Jak to wygląda na TV? Jakieś filtry poprawiające obraz? Pamiętam, że próbowałem przejść MGSa na PSClassic i było naprawdę ciężko (a jestem niewybredny, uwierz mi).

Opublikowano

Nie wiem, ja nie jestem jakas graficzna dziwką, dla mnie dobrze. 

Opublikowano

Ta Turcja to kryminał jest. 140 zł za rok Premium xd Jeszcze mi online działa na Basic koncie :cebula: Jedynie strumień rzeczywiście nie działa na innych kontach. Czekam cierpliwie na SHille i MGSolidy :dafuq:

Opublikowano
  • Autor

strumień to ci nawet na tureckim koncie nie będzie działał bo u nich nie ma streamingu i kupiłeś PS+ DELUXE a nie premium :sonkassie:

Opublikowano

@Wiolku Streaming działa na innym koncie ale juz np. te wersje próbne działają tylko na koncie z wykupionym abo.

Opublikowano
  • Autor

ale tam gdzie wykupił plusa(turcja) nie ma streamingu i nie będzie miał streamingu tak czy tak