Opublikowano 13 lipca 20222 l Czy jest różnica w graniu np. w Bloodborne z dysku od grania ze strumienia? Wczoraj się pobawiłem w końcu tym ps premium i się zastanawiam czy jak mam wybór między pozycją na płycie albo która muszę ściągnąć na dysk to po prostu lepiej włączyć strumieniowanie.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Ja czekam na jakies info odnosnie gier z szaraka i ps2. Na ten moment chyba nie dali nic nowego, tylko wszystko co bylo juz wczesniej dostepne do kupienia w pstore. Pare pozycji mam do ogrania, wiec wzialem najdrozszy plan, ale jak nie beda tego jakos konkretnie wspierac, to wezme pewnie te tansza wersje za rok.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Autor @_Red_ paw patrol jest Also available on July 19 are: Assassin’s Creed Unity | PS4 Assassin’s Creed IV Black Flag | PS4 Assassin’s Creed Rogue Remastered | PS4 Assassin’s Creed Freedom Cry | PS4 Assassin’s Creed: The Ezio Collection | PS4 Saints Row IV: Re-Elected | PS4 Saints Row Gat out of Hell | PS4 Spirit of the North: Enhanced Edition | PS5 Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure | PS4 Jumanji The Video Game | PS4 Paw Patrol on a Roll! | PS4 ReadySet Heroes | PS4 Classics Catalog lineup for PlayStation Plus Premium members No Heroes Allowed! (PSP) LocoRoco Midnight Carnival (PSP
Opublikowano 13 lipca 20222 l Chciałem czekac z FF7 az beda wszystkie części, ale jak dają w abonamencie Ezio Collection miło wspominam, ale pewnie słabo się zestarzało.
Opublikowano 13 lipca 20222 l To najgorsza bolączka tych abonamentów, u nas jest wszystko wykastrowane.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Autor makaroniarze chyba się pospieszyli XD no cóż może poznaliśmy klasyki na sierpień
Opublikowano 13 lipca 20222 l Godzinę temu, Figuś napisał: @_Red_ paw patrol jest Also available on July 19 are: Paw Patrol on a Roll! | PS4 To pierwsza część, dla noobow 2letnich xd Ale z ciekawości odpalę i porównam jaki młody zaliczył progres z obsługi pada po dwóch kolejnych częściach, LEGO city i Mario na nesie.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Final Fantasy VII Remake Intergrade? O, w końcu coś dla czego warto było dopłacić do Extra. Dzięki pan Spencer Jimbo
Opublikowano 13 lipca 20222 l Po co ja Unity w promce bralem, eh te kompulsywne zakupy jak tylko widzi się przekreślona cenę A nawet 60fps nie idzie odpalić.
Opublikowano 14 lipca 20222 l Koledzy może śmieszne pytanie ale zadam Czy jak kupię karty doładowań to mogę wykupić ps+
Opublikowano 15 lipca 20222 l Kończe syphon filter i dopiero wyczaiłem przewijanie Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej, sporo nerwów by mi to zaoszczędziło.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 2 minuty temu, Shen napisał: Kończe syphon filter i dopiero wyczaiłem przewijanie Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej, sporo nerwów by mi to zaoszczędziło. Jak to wygląda na TV? Jakieś filtry poprawiające obraz? Pamiętam, że próbowałem przejść MGSa na PSClassic i było naprawdę ciężko (a jestem niewybredny, uwierz mi).
Opublikowano 15 lipca 20222 l Ta Turcja to kryminał jest. 140 zł za rok Premium xd Jeszcze mi online działa na Basic koncie Jedynie strumień rzeczywiście nie działa na innych kontach. Czekam cierpliwie na SHille i MGSolidy
Opublikowano 15 lipca 20222 l Autor strumień to ci nawet na tureckim koncie nie będzie działał bo u nich nie ma streamingu i kupiłeś PS+ DELUXE a nie premium
Opublikowano 16 lipca 20222 l @Wiolku Streaming działa na innym koncie ale juz np. te wersje próbne działają tylko na koncie z wykupionym abo.
Opublikowano 16 lipca 20222 l Autor ale tam gdzie wykupił plusa(turcja) nie ma streamingu i nie będzie miał streamingu tak czy tak