Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Square napisał:

THPS ma płatne ulepszenie do wersji PS5, chyba jeszcze nie było takiej gry w Plusie.

Były już takie gierki. Było ich nawet sporo.

PS Plus lipiec 2022

Ja też tonego miałem w kolejce do kupna ale zawsze backlog nadrabiałe. Teraz jeszcze się wydłuży:reggie:

Edytowane przez PanKamil
Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

Crash i inne gierki miały darmową wersję PS5, THPS ma płatną.

hmm fifa 22 też ma płatne przejście a wrzucili obydwie wersje chyba

Maj 2022 w PlayStation Plus - Curse of the Dead God, FIFA 22 i Tribes of  Midgard

Opublikowano

Potwierdzam. Mam już dawno kupiona wersję z DLC za jakies 30 zl, świetny poryty klimat schizowatego koszmaru. Ten woźny z długimi łapami, co nas goni :geek: Sequel by się przydał w abonamencie bo pudełko jeszcze niedawno blisko stówki  chodziło.

Za to popykanie jeszcze troszkę w Jacuzzi czy Antoniego Jastrzębia? Bardzo chętnie, gdyż pudełka dawno już poszły na sprzedaż.

Opublikowano

Wolałbym iść zakładać pape z wujaszkiem jj przy 40 stopniach niż odalić drugi raz yakuzy :) 

Chociaż taką yakuzunie 0 może, może :xboss:

Opublikowano

Właśnie zero chce odpalić dla tej scenki, jak Kuze dostał pierwszy raz w mordę od Kiryu :)

PS

na Fejsie Sony piszą, że gry plusowe już są do pobrania (w lipcu?), a ja tam nadal widzę tylko do kupna.

Opublikowano

Zadnych gier na sonke nie musze kupowac do konca abonamentu. Chyba czas sie wziąć za Yakuzy, ale bede je jakoś przeplatać innymi grami, bo jak kiedys robiłem maratony uncharted, gow czy assassinow to sie prawie porzygałem :balon:

Opublikowano

Gdyby nie to  że Little Nightmares już dawno kupione na promce i ograne, to był by miesiąc w ps plus essential 10/10, bo Yakuza 7 i Tony Hawk miałem obowiązkowo do kupienia :fsg:

• Plusik 1