Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Square napisał:

THPS ma płatne ulepszenie do wersji PS5, chyba jeszcze nie było takiej gry w Plusie.

Były już takie gierki. Było ich nawet sporo.

PS Plus lipiec 2022

Ja też tonego miałem w kolejce do kupna ale zawsze backlog nadrabiałe. Teraz jeszcze się wydłuży:reggie:

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 287,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Crash i inne gierki miały darmową wersję PS5, THPS ma płatną.

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

Crash i inne gierki miały darmową wersję PS5, THPS ma płatną.

hmm fifa 22 też ma płatne przejście a wrzucili obydwie wersje chyba

Maj 2022 w PlayStation Plus - Curse of the Dead God, FIFA 22 i Tribes of  Midgard

Opublikowano

Nie prześpijcie Little Nightmares, kozak produkcja.

Opublikowano

Potwierdzam. Mam już dawno kupiona wersję z DLC za jakies 30 zl, świetny poryty klimat schizowatego koszmaru. Ten woźny z długimi łapami, co nas goni :geek: Sequel by się przydał w abonamencie bo pudełko jeszcze niedawno blisko stówki  chodziło.

Za to popykanie jeszcze troszkę w Jacuzzi czy Antoniego Jastrzębia? Bardzo chętnie, gdyż pudełka dawno już poszły na sprzedaż.

Opublikowano

Tonego kupiłem na premierę i splatynowalem w 3 dni :)
Ale dzakuzi mam na liście.
Było by super.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
7 minut temu, Schranz1985 napisał:

Tonego kupiłem na premierę i splatynowalem w 3 dni :)

Chyba ci się Tony Hawki pomyliły.

Opublikowano

Może chcial sprzedac po weekendzie z małą stratą :dunno:

Opublikowano

8 Yakuz wpadnie do Plusa: 0, Kiwami 1 i 2 oraz 6 w Extra, a Remastery 3-5 w Premium.

Opublikowano

Wolałbym iść zakładać pape z wujaszkiem jj przy 40 stopniach niż odalić drugi raz yakuzy :) 

Chociaż taką yakuzunie 0 może, może :xboss:

Opublikowano

Właśnie zero chce odpalić dla tej scenki, jak Kuze dostał pierwszy raz w mordę od Kiryu :)

PS

na Fejsie Sony piszą, że gry plusowe już są do pobrania (w lipcu?), a ja tam nadal widzę tylko do kupna.

Opublikowano

Zadnych gier na sonke nie musze kupowac do konca abonamentu. Chyba czas sie wziąć za Yakuzy, ale bede je jakoś przeplatać innymi grami, bo jak kiedys robiłem maratony uncharted, gow czy assassinow to sie prawie porzygałem :balon:

Opublikowano

Gdyby nie to  że Little Nightmares już dawno kupione na promce i ograne, to był by miesiąc w ps plus essential 10/10, bo Yakuza 7 i Tony Hawk miałem obowiązkowo do kupienia :fsg:

Opublikowano

No mega plusik, aż sobie kupie na miesiąc żeby dodać giereczki do biblioteki

Opublikowano

Tony i Yakuza NA SKRAJU kupienia więc jest w pytę. Little właśnie przechodzę - kozak gra. CO SONKA TO SONKA

Opublikowano

Kozacki miesiąc, ale co z tego jak kupka wstydu tylko się powiększa a czasu i sił na granie coraz to mniej 

Opublikowano

Niedługo te Yakuzy wylądują w koszach w Biedronce obok majtek :obama: