Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Kafaresko napisał: Na ten moment tylko remote play z uruchomioną konsolą. To wiem ale gier z ps3 nie prześlę przez remote
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 15 minut temu, PanKamil napisał: To wiem ale gier z ps3 nie prześlę przez remote W opcji premium jest opcja grania w strumieniowane gry na PC poprzez aplikacje PlayStation plus, ale nadal nie jest to aktywowane w Polsce.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Jak to w końcu jest z tym wygaszaniem gier z katalogu po uprzednim dodaniu do biblioteki? Killzone Intercept widniał w zakładce "ostatnie chwile na granie" czy cos, wiec dodałem do biblioteki w ramach PS+Extra. Gry już mi wyszukiwarka nie znajduje, ale w pobranych produktach dalej ją mam i mogę kliknąć ściąganie na dysk. Dodam, że sprawdzam przez wersję przeglądarkowa na telefonie, a jestem teraz poza konsola więc realnie nie mam jak sprawdzić czy da się uruchomić. Byłem przekonany, że to jak w gamepassie, tj gra wylatuje z katalogu to również przestaje być dostępna z biblioteki. Jeśli jest inaczej, to trzeba przeklikac kilkaset gier xd
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Sprawa z Killzone Intercept jest taka, że wyłączono serwery gry online, w tym ten coop nie będzie działał.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Kumam. No to najbliższa okazja by sprawdzić ten temat to chyba RDR2, które ma datę przydatności do spożycia bodajże na wrzesień.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Obstawiam, że taki tytuł będzie w Bibliotece widniał, ale bez możliwości odpalenia.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, _Red_ napisał: Jak to w końcu jest z tym wygaszaniem gier z katalogu po uprzednim dodaniu do biblioteki? Killzone Intercept widniał w zakładce "ostatnie chwile na granie" czy cos, wiec dodałem do biblioteki w ramach PS+Extra. Gry już mi wyszukiwarka nie znajduje, ale w pobranych produktach dalej ją mam i mogę kliknąć ściąganie na dysk. Dodam, że sprawdzam przez wersję przeglądarkowa na telefonie, a jestem teraz poza konsola więc realnie nie mam jak sprawdzić czy da się uruchomić. Byłem przekonany, że to jak w gamepassie, tj gra wylatuje z katalogu to również przestaje być dostępna z biblioteki. Jeśli jest inaczej, to trzeba przeklikac kilkaset gier xd Jak gra wylatuje z usługi, to przestaje być dostępna w bibliotece, nic nie da dodanie jej do niej. Sprawdzone empirycznie na Shadow Warrior 3.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Autor nie, jest 1h trial w PRemium XD ale jest 50zł taniej jak masz plusa i kosztuje 88zł
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Są jakieś przecieki na wrześniowy PS+? Zazwyczaj info było wcześniej.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Pany jest jakaś cebulka na plusa extra? Edytowane 30 sierpnia 20222 l przez creatinfreak
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 7 godzin temu, creatinfreak napisał: Pany jest jakaś cebulka na plusa extra? Wizyta u Pana Turka
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l o kurwa, Granblue od dawna chciałem zagrac, jeszcze jakas promka na season passa by sie przydała
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l NFS Heat spoko, miałem zagrać z EA Play, ale przegapiłem promke. Chodzi to w 60 klatkach na PS5?
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Ja kiedyś odpaliłem nfs heat i drifty pod r2 i l2 to kpina. W takim payback czy nfs 2015 drifty to czysty miód gdzie w tym aspekcie nawet forza nie ma podjazdu a tu taki żart. Edytowane 31 sierpnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Autor ostatni dobry NFS to Hot Pursuit na PS360 i jego remaster no jeszcze w tego 2015 pograłem przez 10h triala w subskrypcji EA przed premierą gry, ale na więcej nie miałem ochoty
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 2 minutes ago, Figuś said: mejm pisz ze swojego konta Kurwa, już przelogowuję