Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I przy zakupie tam dajecie "outside EU / 0 VAT"? Wiem, że to pewnie jeden na tysiąc, że ktoś się zainteresuje, no ale mimo wszystko unikanie podatku może być potencjalnie ścigane. Już mam uczulenie na takie sprawy, bo służby za X lat mogą się tematem zainteresować, gdy już zapomnieliśmy o sprawie.

Na keye.pl np. nie ma nigdzie słowa czy to brutto, netto, ani w koszyku ani w regulaminie. Więc teoretycznie klient nie bardzo jest świadomy, ale kinguin jasno pozwala wybrać swoją strefę do opodatkowania.

Opublikowano

Teraz to lipa jest z cenami tych kodów. Śledzę łowców gier i dotychczas cena doładowania "100 zł" oscylowała jakoś w cenie nawet 85 zł! Czasem trochę w górę, potem trochę w dół, ostatnio więcej w górę więc myślałem, że to kwestia ceny dolara. Teraz ceny tych doładowań w nienaturalny sposób wystrzeliły w górę więc pewnie sprzedawcy mieli wcześniej cynk, że będzie jakaś promocja w sklepie Sony. Bo co to za interes zapłacić 250-300 zł za doładowanie 200 zł do psn. Jak się skończy promocja, to pewnie cena też się unormuje. Może w czerwcu na days of play będą podobne promocje. W takich realiach warto chyba przed potencjalnymi obniżkami doładować sobie konto i czekać.

Opublikowano

Nawet nie wiem kiedy wrzucili do oferty Onee Chanbara Origin:banderas::obama: Długo gra leżała na liście i coś nie chcieli przecenić, a pudła nie ma. Dzięki pan Sony.

• Lubię! 1
Opublikowano

Wczoraj kupiłem doładowanie za 87 zł z instant gaming. Pierwsze poszło bez problemu, przy drugim zakupie chcieli zdjęcie dokumentu. Podziękowałem jak ktoś wyżej już zrobił jednak oddali mi pieniądze :) Drugie doładowanie kupiłem na innej stronce. Doładowałem podstawowy abonament na kolejny rok - do końca stycznia 2025 r. Potem odpaliłem wersję Premium abonamentu pomimo tego, że mam GP ale promocyjna cena zrobiła swoje. Z tego co pobieżnie przejrzałem ponownie listę gierek to jest tam kilka pozycji, które chciałbym sprawdzić. Oby się nie okazało, że są dostępne tylko na PS5 bo będzie lipa.

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

Mario masz teraz RE2 na psstore za 42,25. Nie ma na co czekać tylko brać i grać, bo warto. Jak za darmo za taki tytuł. 

Biomutant w sumie do sprawdzenia, tylko przy natłoku dobra pewnie nie będzie kiedy. 

Ja to dawno temu kupiłem w biedronce jak była promka razem z Tomb Raiderem za 99 zł. Więc dużo więcej mnie to nie kosztowało:)

• Plusik 1