Opublikowano 21 lutego 20232 l 31 minut temu, karmaster napisał: Wjechały gierki na luty (dla extra/premium) i Legend of Dragoon z trofeami Aż kupię dodatkowo, żeby kitajce w tym SONY widziały, że jest zainteresowanie i być może jakiś remake lub nowa część wpadnie w przyszłości.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 42 minuty temu, Czoperrr napisał: Raczej chodzi o czas, bo FM zajmuje około 5 GB więc to nie problem. To też miałem na myśli jak go usunie to nie będzie w niego grał, a czasu przybędzie
Opublikowano 21 lutego 20232 l Panowie, jak obecnie najtaniej, bez VPNa ogarnąć abonament na PS+? W sumie to ograłbym już tego Horizona, a i Judgement wpadnie.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Panowie, jak obecnie najtaniej, bez VPNa ogarnąć abonament na PS+? Nowe konto i darmowy tydzień?
Opublikowano 21 lutego 20232 l Ale dużo dobra pozaciągałem, gdzie tu zacząć Edytowane 21 lutego 20232 l przez Szermac
Opublikowano 21 lutego 20232 l Godzinę temu, Square napisał: Nowe konto i darmowy tydzień? to już z ciężkim sercem zapłacę ten miesiąc - i tak wyjdzie taniej niż kupić co mnie interesuje i puścić w świat
Opublikowano 21 lutego 20232 l hmm odwiedź Turcję? zacytuję sam siebie ze strony 78 Cytat działa bez vpn, przed minutą mi przeszło przez zwykłą przeglądarkę, jestem deluxe tipy są następujące : - założyć kartę wirtualną cinkciarza i zasilić na 125zł (jak chcecie deluxe) - założyć konto tureckie PSN (może być z google turkey address generatora, ważny jest prawdziwy kod pocztowy i kraj Turcja) - nie potrzeba przewalutowywać, mi zeszło łącznie 124,69zł - adres na PSN bez polskich liter i bez myślnika w kodzie pocztowym już przy samym zakupie, prawdziwe dane (te same co na cinkciarzu) oprócz kraju Turkey miałem też założone hasło dwuetapowe jeśli to ma jakieś znaczenie i już, można się cieszyć najlepszą usługą abonamentową za jakieś grosze. za taką cenę to nobrainer ja gdy patrzę na wartość takiej operacji :] Edytowane 21 lutego 20232 l przez nero2082
Opublikowano 21 lutego 20232 l U mnie nie działa ten myk z cinkciarzem - karta jest, ale jest błąd zakupu z konsoli i przez przeglądarkę. Dobra, doceniam chęci. Kupię normalnie na ten miesiąc.
Opublikowano 21 lutego 20232 l Jeśli będzie to tylko poziom antyldona to będzie git. Ależ wysyp w tym miesiącu, a dopiero co w Surge się wkręciłem.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: U mnie nie działa ten myk z cinkciarzem - karta jest, ale jest błąd zakupu z konsoli i przez przeglądarkę. Dobra, doceniam chęci. Kupię normalnie na ten miesiąc. Ja też z tureckiego kupuję ale normalnie przez stronę pastore, tylko, że tureckie z tłumaczeniem na angielski i idzie cacy.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Ależ wysyp w tym miesiącu, a dopiero co w Surge się wkręciłem. Widać, że Nintendo i VR zadziałał
Opublikowano 23 lutego 20232 l Dla mnie akurat nic ciekawego, ale chociaż udało się Sony samemu zapowiedzieć gry, a nie pierwszy znowu przeciek hehe E: pisze o essentialu, zapomniałem dodać że jestem bieda user plus, bo w wyższych planach to fajnie gierki. Edytowane 23 lutego 20232 l przez vip77
Opublikowano 23 lutego 20232 l Fajna wrzutka do extra. Tokyo i Tchie z chęcią ogram. Do tego pewno zrobię kiedyś tam drugie przejście U4. Plus meszek lekki.
Opublikowano 23 lutego 20232 l 16 minut temu, Square napisał: A Returnal kiedy? Jak zrobię z 336h w Tchie… Spoiler Pamiętam jak mailem tylko pegasusa i jeden cart 168in1 tam to chyba z 500h zrobiłem 13 minut temu, Cedric napisał: Tchia! Moja najbardziej oczekiwana gierka pierwszego kwartału. No moja może nie naj, ale w czołówce (jednak Hogwart i Zelda deko wyżej ). Bardzo miło z ich strony.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Ghostwire Tokyo polecam, za darmo to uczciwa cena. Dobrze się bawiłem.