Square 8 509 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Kmiot grał z tego co pamiętam. Pupcio i Paolo grali. https://www.psxextreme.info/profile/64623-paolo-de-vesir/?status=140866&type=status 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Bardzo fajna gierka Red i możesz pograć z żonką żeby zacieśnić małżeńskie więzy. Kto wie, może nowy bombelek z tego będzie albo chociaż ubytki zostaną załatane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 W dniu 2.12.2022 o 20:10, czarek250885 napisał: Coś w tym jest. Jak kupiłem mój obecny dom znajdował się na ulicy gdzie za domem na przeciwko zaczynały się pola. W sumie byłem załamany, że była tylko radiówka, za którą bulili jak za zboże. Zrobiłem rozeznanie i okazało się, że w Polsce rozpoczęto program światłowód w każdym domu. Odpaliłem stronkę sprawdziłem czy moja miejscowość łapie się do tego, jednakże nie mogłem w tych działkach się odnaleźć, więc napisałem z zapytaniem na maila podanego na stronie. Odziwo odpowiedź otrzymałem 2 dni później. Okazało się, że w kolejnym roku zaplanowany jest rement drogi i przy okazji kładziony jest światłowód. Chwilę później przedstawiciel Orange chodził od domu do domu z zapytaniem czy są chetni na podłączenie, sam się zdziwił że jest tak duże zainteresowanie, na co ja mu mówię, Panie tu za 69 zł dawali 16mb radiowki a wy dajecie 600mb. Zrobił duże oczy i poszedł. Wydaje mi się, że w małych miasteczkach i wsiach łatwiej to zrobić niż w dużych starych miastach, które nie mają do tego przygotowanej infrastruktury a koszt jest niebotycznie większy. Ja osobiście korzystam z opcji pośredniej, ale jakby ktoś chciał to bierze 1gb łącze z tv co wydaję się fajną opcją. Sam czekam do stycznia by zrezygnować z nc+ i może wtedy skorzystam. Pamiętasz może jaka to była strona, albo jak zobaczyć te mapkę? Wracam niedługo do PL, też konczę budowę domu w małej mieścinie i nic na razie ciekawe dostawca nie oferuję, więc może też się załapię na światłowody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 28 minut temu, kamilpolpak napisał: Pamiętasz może jaka to była strona, albo jak zobaczyć te mapkę? Wracam niedługo do PL, też konczę budowę domu w małej mieścinie i nic na razie ciekawe dostawca nie oferuję, więc może też się załapię na światłowody. od zeszłego roku jest nowa stronka do zgłaszania zapotrzebowania na światłowód https://internet.gov.pl/ zgłoszenia tylko przez profil zaufany 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ale to ze wywalili z plusa Metro Exodus, a chciałem w niego pograć i wcześniej wykupiłem wszystkie dlc to karny kutang się im należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Tails of Iron wyleciało do plusa. Grał ktoś może,dobre to to? Coś gdzieś czytałem,ze to trochę Souls,a te lubię mocno . Ściągam przez apke ale zagram dopiero wieczorem jak z pracy wrócę. Nie powiem ciut nóżkami przebieram licząc,ze tytuł okaże się dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Tak, zebrał wysokie oceny i chyba nawet jakieś darmowe dlc wleciało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Też tak macie z Sackboyem? W sumie nie wiem którą wersję ściągać, bo język mi nie robi różnicy tylko zastanawiam się czy przez to są 2 sety trofeów na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Edit:Teraz zobaczyłem, że są 2 wersję PS4. Raczej zestaw trofeów będzie jeden i ten sam. Pewnie ta druga ma od razu pl, a w ang trzeba chyba dociągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Też nie mogliście dodać Sackboya przez apkę? Wysłali mi, że nie można załadować zawartości. Przez przeglądarkę poszło gładko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Ja dodaję gry tylko przez apkę i poszło normalnie. Może miałeś tylko chwilowy błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 W appce nadal u mnie się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) Tak, problem ze szmaciakiem, przez apke. Od dłuższego czasu nie mogę też kostiumów dodawać. Teraz sprawdziłem i cudownie wszystko się naprawiło, gra, brakujące kostiumy, wszystko się dodało do biblioteki. Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez vip77 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) Wczoraj też sprawdzałem jakieś gierki z promocji i na jednej czy dwóch też miałem komunikat, że: "nie można załadować zawartości, sprawdź później". W każdym razie wiadomo, że jak nie na apce to przez przeglądarkę pójdzie. E: właśnie jeszcze na apce sprawdziłem i nadal to samo, z dodatkami również np: E2: no bo chyba by nie chodziło o tak prozaiczną rzecz jak odnowienie licencji na gry i dodatki, których nie mam Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 To jednak błąd w aplikacji. Przeczytałem gdzieś, że wystarczy wyczyścić dane appki (nie sam cache, tylko wszystkie dane w jej ustawieniach), uruchomić ponownie, zalogować się i faktycznie jest już OK. Mówię o Androidzie jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Mogę gdzieś sprawdzić kiedy DMCV wylatuje z abonamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 944 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Ktoś pograł dłużej w tą Tchia? Dałem szanse, ale po 1,5h odpadam. Ta gra jest tak zamulona, że aż niestrawna. No i te sterowanie bez responsywności To się coś rozkręca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Na szczęście gra o myszy całkiem fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Pytanko. DLC do Spider-Man'a są płatne czy w abonamencie? Ściągnęły się razem z grą, ale nie mogę ich odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Raczej płatne. Mowa o wersji PS4 jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Tak. To jest wersja w psplus extra. Widziałem ceny przy dodatkach, ale myślałem, że może są dostępne za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 wersja w extra jest goty czyli ma zawarte dlcki. pamiętam, że też miałem problemy z ich odpaleniem po pobraniu i w końcu się udało ale niestety nie pamiętam jak Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Ja już wiem jak. Trzeba wejść na konsoli w Ustawienia->Użytkownicy i konta->Inny->Przywróć licencje. U mnie zadziałało Czyli jeszcze chwilę polatam Spiderkiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi