Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 281,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Bardzo fajna gierka Red i możesz pograć z żonką żeby zacieśnić małżeńskie więzy. Kto wie, może nowy bombelek z tego będzie albo chociaż ubytki zostaną załatane :sonkassie:

Opublikowano
W dniu 2.12.2022 o 20:10, czarek250885 napisał:

Coś w tym jest. Jak kupiłem mój obecny dom znajdował się na ulicy gdzie za domem na przeciwko zaczynały się pola. W sumie byłem załamany, że była tylko radiówka, za którą bulili jak za zboże. Zrobiłem rozeznanie i okazało się, że w Polsce rozpoczęto program światłowód w każdym domu. Odpaliłem stronkę sprawdziłem czy moja miejscowość łapie się do tego, jednakże nie mogłem w tych działkach się odnaleźć, więc napisałem z zapytaniem na maila podanego na stronie. Odziwo odpowiedź otrzymałem 2 dni później. Okazało się, że w kolejnym roku zaplanowany jest rement drogi i przy okazji kładziony jest światłowód. Chwilę później przedstawiciel Orange chodził od domu do domu z zapytaniem czy są chetni na podłączenie, sam się zdziwił że jest tak duże zainteresowanie, na co ja mu mówię, Panie tu za 69 zł dawali 16mb radiowki a wy dajecie 600mb. Zrobił duże oczy i poszedł. Wydaje mi się, że w małych miasteczkach i wsiach łatwiej to zrobić niż w dużych starych miastach, które nie mają do tego przygotowanej infrastruktury a koszt jest niebotycznie większy. Ja osobiście korzystam z opcji pośredniej, ale jakby ktoś chciał to bierze 1gb łącze z tv co wydaję się fajną opcją. Sam czekam do stycznia by zrezygnować z nc+ i może wtedy skorzystam.

Pamiętasz może jaka to była strona, albo jak zobaczyć te mapkę? Wracam niedługo do PL, też konczę budowę domu w małej mieścinie i nic na razie ciekawe dostawca nie oferuję, więc może też się załapię na światłowody.  

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, kamilpolpak napisał:

Pamiętasz może jaka to była strona, albo jak zobaczyć te mapkę? Wracam niedługo do PL, też konczę budowę domu w małej mieścinie i nic na razie ciekawe dostawca nie oferuję, więc może też się załapię na światłowody.  

od zeszłego roku jest nowa stronka do zgłaszania zapotrzebowania na światłowód

https://internet.gov.pl/

zgłoszenia tylko przez profil zaufany

Opublikowano

Ale to ze wywalili z plusa Metro Exodus, a chciałem w niego pograć i wcześniej wykupiłem wszystkie dlc to karny kutang się im należy.

Opublikowano

Tails of Iron wyleciało do plusa. Grał ktoś może,dobre to to? Coś gdzieś czytałem,ze to trochę Souls,a te lubię mocno :ohboy:. Ściągam przez apke ale zagram dopiero wieczorem jak z pracy wrócę. Nie powiem ciut nóżkami przebieram licząc,ze tytuł okaże się dobry :dafuq:

Opublikowano

Też tak macie z Sackboyem? W sumie nie wiem którą wersję ściągać, bo język mi nie robi różnicy tylko zastanawiam się czy przez to są 2 sety trofeów na PS4?

Screenshot_2023-04-06-12-00-33-318_com.scee.psxandroid.jpg

Opublikowano

Edit:
Teraz zobaczyłem, że są 2 wersję PS4. Raczej zestaw trofeów będzie jeden i ten sam. Pewnie ta druga ma od razu pl, a w ang trzeba chyba dociągnąć.

Opublikowano

Też nie mogliście dodać Sackboya przez apkę? Wysłali mi, że nie można załadować zawartości. Przez przeglądarkę poszło gładko.

Opublikowano

Tak, problem ze szmaciakiem, przez apke. Od dłuższego czasu nie mogę też kostiumów dodawać. 

Teraz sprawdziłem i cudownie wszystko się naprawiło, gra, brakujące kostiumy, wszystko się dodało do biblioteki.

Edytowane przez vip77

Opublikowano

Wczoraj też sprawdzałem jakieś gierki z promocji i na jednej czy dwóch też miałem komunikat, że: "nie można załadować zawartości, sprawdź później". W każdym razie wiadomo, że jak nie na apce to przez przeglądarkę pójdzie.

E: właśnie jeszcze na apce sprawdziłem i nadal to samo, z dodatkami również np:

IMG_20230407_004857.thumb.jpg.8950267912fac4060429c5bcfc0d717a.jpg

E2: no bo chyba by nie chodziło o tak prozaiczną rzecz jak odnowienie licencji na gry i dodatki, których nie mam :dunno:

Edytowane przez mitra

Opublikowano

To jednak błąd w aplikacji. Przeczytałem gdzieś, że wystarczy wyczyścić dane appki (nie sam cache, tylko wszystkie dane w jej ustawieniach), uruchomić ponownie, zalogować się i faktycznie jest już OK. Mówię o Androidzie jak coś.

Opublikowano

Ktoś pograł dłużej w tą Tchia? Dałem szanse, ale po 1,5h odpadam. Ta gra jest tak zamulona, że aż niestrawna. No i te sterowanie bez responsywności :/ 

To się coś rozkręca? 

Opublikowano

Pytanko. DLC do Spider-Man'a są płatne czy w abonamencie? Ściągnęły się razem z grą, ale nie mogę ich odpalić.

Opublikowano

Raczej płatne. Mowa o wersji PS4 jak rozumiem?

Opublikowano

Tak. To jest wersja w psplus extra. Widziałem ceny przy dodatkach, ale myślałem, że może są dostępne za darmo :cebula:

Opublikowano

wersja w extra jest goty czyli ma zawarte dlcki. pamiętam, że też miałem problemy z ich odpaleniem po pobraniu i w końcu się udało ale niestety nie pamiętam jak

Opublikowano

Ja już wiem jak.

Trzeba wejść na konsoli w Ustawienia->Użytkownicy i konta->Inny->Przywróć licencje.

U mnie zadziałało :bunny: Czyli jeszcze chwilę polatam Spiderkiem.