Opublikowano 8 maja 20231 r Tylko przypominam, jeśli ktoś jakimś cudem tych gier nie ma jeszcze to ostatnia okazja https://www.pepper.pl/promocje/ps-collection-dla-posiadaczy-ps5-19-gier-za-darmo-672218
Opublikowano 8 maja 20231 r [Poradnik] Jak kupić ps plus z Tureckiego konta - Pepper.pl też spoko promka :p z appką windscribe vpn na tel też przechodzi płatność cinkciarzem, ps+ deluxe za rok to 102,72zł
Opublikowano 8 maja 20231 r 5 hours ago, Shen said: Tylko przypominam, jeśli ktoś jakimś cudem tych gier nie ma jeszcze to ostatnia okazja https://www.pepper.pl/promocje/ps-collection-dla-posiadaczy-ps5-19-gier-za-darmo-672218 Myślałem, czy nie kupić plusa na miesiąc i dodać do biblioteki niektórych tytułów. Ale żeby w nie zagrać znowu musiałbym kupić tego plusa. To już wolę na jakiejś promce kupić konkretną grę. Tak więc jebać
Opublikowano 8 maja 20231 r Wgl do ps premium wrzucili fallout 3 i fallout new vegas w cloudzie. Wersje ps3 czyli mizerne ale może znajdą się chętni. Nie wiem czemu ale tylko w języku angielskim.
Opublikowano 8 maja 20231 r 8 minutes ago, PanKamil said: Wgl do ps premium wrzucili fallout 3 i fallout new vegas w cloudzie. Wersje ps3 czyli mizerne ale może znajdą się chętni. Nie wiem czemu ale tylko w języku angielskim. Co za różnica czy nie zagrasz po polsku czy nie zagrasz po angielsku?
Opublikowano 10 maja 20231 r Rift Apart, Dishonored 2 i DoO, Evil Within 2, trylogia TR i nie tylko: https://blog.playstation.com/2023/05/10/playstation-plus-game-catalog-lineup-for-may-ratchet-clank-rift-apart-humanity-watch-dogs-legion/
Opublikowano 10 maja 20231 r Są niesamowici, a za chwilę PS Showcase. Nie zdziwię się jak podadzą datę 12 maja (wiadomo czemu), a sama prezentacja pod koniec maja.
Opublikowano 10 maja 20231 r Tak nieśmiało zapytam co jest takiego niesamowitego w tym rzucie? No bo chyba nie chodzi o prawie 2 letnią grę?
Opublikowano 10 maja 20231 r 10 minut temu, Square napisał: Tak nieśmiało zapytam co jest takiego niesamowitego w tym rzucie? No bo chyba nie chodzi o prawie 2 letnią grę? Ja np jeszcze nie ograłem Rift Apart, watch asasyn też spoko bo chciałem spróbować, a widząc cenę 25zl za pudełko wiedziałem że lada chwila wleci do jakiegoś abonamentu.
Opublikowano 10 maja 20231 r Dużo solidnych gierek-nie-indyków tylko myślę że każdy nimi zainteresowany już dawno ograł. Mnie ciekawi Raczet dla graficzki i Thymesia ewentualnie jakbym brał tego plusa.
Opublikowano 10 maja 20231 r A część już chyba była w Plusie. Ja wiem, że jak ktoś czegoś nie ograł to się ucieszy, ale spuszczać się nad rzutem starych gier? Tak nie bardzo wypada na forum gierek.
Opublikowano 10 maja 20231 r Trzeba przyznać że Sony ostatnio dostarcza całkiem niezłych gierek do abonamentu
Opublikowano 10 maja 20231 r kolejny AAA ex od Sony? dzień jak codzień, zero zdziwienia na tym etapie. ten deal na (te lepsze) gry Arkane nawet śmieszy :] trzeba się tylko zastanowić czego tu jeszcze brakuje, wg mnie Sifu, gry Bloobera, może nawet Forspoken albo Gotham Knights w najbliższym czasie...na pewno nie warto brać ubigierek bo wpadną dokładnie wszystkie dziwi brak TLOU2 ale to kwestia czasu raczej
Opublikowano 10 maja 20231 r Evil Within 2 chętnie sprawdze, jedynka bardzo mi się podobała. Syphon Filter też spoko wrzutka, bo w te z psp nie grałem. Blade dancer też mnie jakoś ominął, wrzucali już wczesniej gry z psp? Bo nie zwróciłem uwagi.
Opublikowano 10 maja 20231 r 36 minut temu, nero2082 napisał: kolejny AAA ex od Sony? dzień jak codzień, zero zdziwienia na tym etapie. ten deal na (te lepsze) gry Arkane nawet śmieszy :] trzeba się tylko zastanowić czego tu jeszcze brakuje, wg mnie Sifu, gry Bloobera, może nawet Forspoken albo Gotham Knights w najbliższym czasie...na pewno nie warto brać ubigierek bo wpadną dokładnie wszystkie dziwi brak TLOU2 ale to kwestia czasu raczej Gry które były pod marketingowymi skrzydłami sony, wcześniej czy później w tym plusie wylądują.
Opublikowano 11 maja 20231 r Ostatnio sporo Bethesdy wpada Ja wczoraj prawie kupiłem Rune Factory 4 na Switcha, ale odbiła je promka na No More Heroesy. Tak nawiasem to wczoraj na Deku Deals szukałem promek na Switch, a tam w hottest deals praktycznie same z PSN-u. Anyway, cieszy Watch Dogs (też czaiłem się), Logan's Shadow i Pursuit Force. Ten ostatni to mega kozak (m. in. przejmujemy wozy skacząc po nich w trakcie pościgu i eliminując załogę). Wprawdzie dwójka dla mnie to jedna z najlepszych gier z PSP, ale jedynka też dostarcza. Robili ją zresztą BigBig Studios, czyli sidekick'i Evolution Studios
Opublikowano 11 maja 20231 r Na minus, że nie wrzucili jednak z powrotem Spidermana (w wersji Remastered), jak zrobił to M$ z Quantum Break. Może zrobią to na premierę 2jki. Edytowane 11 maja 20231 r przez KrYcHu_89