Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 hours ago, Shen said:

Tylko przypominam, jeśli ktoś jakimś cudem tych gier nie ma jeszcze to ostatnia okazja

https://www.pepper.pl/promocje/ps-collection-dla-posiadaczy-ps5-19-gier-za-darmo-672218

Myślałem, czy nie kupić plusa na miesiąc i dodać do biblioteki niektórych tytułów. Ale żeby w nie zagrać znowu musiałbym kupić tego plusa. To już wolę na jakiejś promce kupić konkretną grę. Tak więc jebać :)

Opublikowano

Wgl do ps premium wrzucili fallout 3 i fallout new vegas w cloudzie. Wersje ps3 czyli mizerne ale może znajdą się chętni. Nie wiem czemu ale tylko w języku angielskim.

• Plusik 1
Opublikowano
8 minutes ago, PanKamil said:

Wgl do ps premium wrzucili fallout 3 i fallout new vegas w cloudzie. Wersje ps3 czyli mizerne ale może znajdą się chętni. Nie wiem czemu ale tylko w języku angielskim.

Co za różnica czy nie zagrasz po polsku czy nie zagrasz po angielsku? :)

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

Tak nieśmiało zapytam co jest takiego niesamowitego w tym rzucie? No bo chyba nie chodzi o prawie 2 letnią grę?

Ja np jeszcze nie ograłem Rift Apart, watch asasyn też spoko bo chciałem spróbować, a widząc cenę 25zl za pudełko wiedziałem że lada chwila wleci do jakiegoś abonamentu.

Opublikowano

A część już chyba była w Plusie. Ja wiem, że jak ktoś czegoś nie ograł to się ucieszy, ale spuszczać się nad rzutem starych gier? Tak nie bardzo wypada na forum gierek.

• Plusik 1
Opublikowano

kolejny AAA ex od Sony? dzień jak codzień, zero zdziwienia na tym etapie. ten deal na (te lepsze) gry Arkane nawet śmieszy :]

trzeba się tylko zastanowić czego tu jeszcze brakuje, wg mnie Sifu, gry Bloobera, może nawet Forspoken albo Gotham Knights w najbliższym czasie...na pewno nie warto brać ubigierek bo wpadną dokładnie wszystkie 

dziwi brak TLOU2 ale to kwestia czasu raczej

• beka z typa 1
Opublikowano

Evil Within 2 chętnie sprawdze, jedynka bardzo mi się podobała. Syphon Filter też spoko wrzutka, bo w te z psp nie grałem. Blade dancer też mnie jakoś ominął, wrzucali już wczesniej gry z psp? Bo nie zwróciłem uwagi.

Opublikowano
36 minut temu, nero2082 napisał:

kolejny AAA ex od Sony? dzień jak codzień, zero zdziwienia na tym etapie. ten deal na (te lepsze) gry Arkane nawet śmieszy :]

trzeba się tylko zastanowić czego tu jeszcze brakuje, wg mnie Sifu, gry Bloobera, może nawet Forspoken albo Gotham Knights w najbliższym czasie...na pewno nie warto brać ubigierek bo wpadną dokładnie wszystkie 

dziwi brak TLOU2 ale to kwestia czasu raczej

Gry które były pod marketingowymi skrzydłami sony,  wcześniej czy później w tym plusie wylądują.

Opublikowano

Ostatnio sporo Bethesdy wpada :)

Ja wczoraj prawie kupiłem Rune Factory 4 na Switcha, ale odbiła je promka na No More Heroesy. Tak nawiasem to wczoraj na Deku Deals szukałem promek na Switch, a tam w hottest deals praktycznie same z PSN-u.

Anyway, cieszy Watch Dogs (też czaiłem się), Logan's Shadow i Pursuit Force. Ten ostatni to mega kozak (m. in. przejmujemy wozy skacząc po nich w trakcie pościgu i eliminując załogę). Wprawdzie dwójka dla mnie to jedna z najlepszych gier z PSP, ale jedynka też dostarcza. Robili ją zresztą BigBig Studios, czyli sidekick'i Evolution Studios ;)

Opublikowano (edytowane)

Na minus, że nie wrzucili jednak  z powrotem Spidermana (w wersji Remastered), jak zrobił to M$ z Quantum Break. Może zrobią to na premierę 2jki. 

Edytowane przez KrYcHu_89