czarek250885 324 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Ci waleczni mnisi też spoko. Idealna gra jak ktoś wpada, kanapowy cop przy piwku. Cytuj
Observer 10 518 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Właśnie ją tak ukończyłem wpadłem do znajomego patrzymy co tam jest w plusie na kanapowy coop. Po przejściu obejrzałem recenzje w necie to sie okazało że NR Geek ją zjebał od najgorszego crapa, ale we dwóch kilka oczek do oceny można dopisać. Przejście zajęło jakieś 5 godzin, ale z przerwami na polewanie i chyba z trzy resety bo gra się zawiesiła. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 4 godziny temu, Observer napisał: Właśnie ją tak ukończyłem wpadłem do znajomego patrzymy co tam jest w plusie na kanapowy coop. Po przejściu obejrzałem recenzje w necie to sie okazało że NR Geek ją zjebał od najgorszego crapa, ale we dwóch kilka oczek do oceny można dopisać. Przejście zajęło jakieś 5 godzin, ale z przerwami na polewanie i chyba z trzy resety bo gra się zawiesiła. Jeśli nie gramy z kimś przy dobrym trunku to gra traci 2-3 punkty. Pozycja idealna na posiedzenie ze szwagrem. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 Grając wczoraj w Uncharted pobranego z katalogu PS Plus, wyskoczyło mi powiadomienie „Gra wygaśnie za 15 minut” po tym czasie wywaliło mnie do głównego menu PS5, ale gdy włączyłem gre kontynuowałem z tego samego miejsca. Dziś ta sama sytuacja ale grając w inną grę, też z PS Plusa… czy ma ktoś podobny problem i wie czym jest to związane? Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 Masa osób dzisiaj mówi że tak ma. Z różnych regionów i przy każdej grze. Coś musi być ogólnie zwalone w systemie. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 (edytowane) Powinno wystarczyć odnowić licencje. Ustawienia -> Użytkownicy i konta -> Inne -> Odnów licencje Edytowane 18 maja 2023 przez Snake_Plissken 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 28 minut temu, kamilpolpak napisał: Grając wczoraj w Uncharted pobranego z katalogu PS Plus, wyskoczyło mi powiadomienie „Gra wygaśnie za 15 minut” po tym czasie wywaliło mnie do głównego menu PS5, ale gdy włączyłem gre kontynuowałem z tego samego miejsca. Dziś ta sama sytuacja ale grając w inną grę, też z PS Plusa… czy ma ktoś podobny problem i wie czym jest to związane? Wczoraj mnie postraszyło, że mam jeszcze tylko 5 minut jak grałem w Humanity, dość świeżo zassane. Szybko wyłączyłem, więc nie wiem jakby się to skończyło jakbym cisnął dalej Cytuj
Observer 10 518 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 (edytowane) Normalnie by się gra wyłączyła, mi tak właśnie zrobiło pod koniec planszy. Potem można grę włączyć bez problemu i znowu zaczyna się odliczanie do wyłączenia. W(pipi)iające, spróbuje z tym odnawianiem licencji. Edit. Jakby co to potwierdzam że odnowienie pomogło Edytowane 18 maja 2023 przez Observer Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 21 maja 2023 Opublikowano 21 maja 2023 W dniu 20.04.2023 o 06:02, balon napisał: Ile syn ma lat? To dość trudna giekra, szczególnie pod koniec. Nie ściemniałeś. Po wcześniejszej kaszce z mleczkiem dla (prawie) sześciolatka, potem twórcy wymyślili wulkan, który nawet dla mnie był mordęgą. O ile wulkan to typowy test zręczności, to nawiedzony dom to jakiś totalny labirynt zagadek. Chyba się developerzy skapnęli, że gra jest za łatwa i druga połowa to niezły spike w trudności. No normalnie bez tutoriala haunted house nie mogę zrobić bo biegam bez celu od 2h nie mogąc popchnąć zagadek ze światłem Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 22 maja 2023 Opublikowano 22 maja 2023 Warto sprawdzić z Plusa Fury Unleashed. Rogalik 2d od polaków. Przyjemnie się mieli różnymi pukawkami, broni jest masa. Do odblokowania jest ze 30 skilli i można je ulepszać, zostają na zawsze. Taki typowy grind jak to w tego typu grach. Końcówka była dla mnie trudna, aż musiałem restartować żeby mi wylosowało porządną broń, inaczej nie dało się przejść. 65 lvl, poziom trudny - docelowy. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 O, w końcu w coś zagram z Plusa. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Trek podobno fajny.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 W NBA grałem ostatnio w 99 roku. Fajne to? Trek to Yomi chętnie ogram. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Hhhh no ja tez.Nba live 98 chyba.Ale tam była grafa, szok niedowierzanie.I zawszę mnie ciekawiło czemu te 2k takie wysokie oceny zgarnia.No ale ja i tak nie jestem fanem koszykówki a w gry sportowe też nie gram, więc raczej nie docenie kunsztu giereczkiWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
janol 433 Opublikowano 1 czerwca 2023 Opublikowano 1 czerwca 2023 Trek To Yomi ogrywałem na premierę w XGP. Jarałem się tym tytułem, a okazał się taki meh, szału bez. Ale jak będzie w abonamencie, to sprawdzić można. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Słuchajcie, czy gierki z PS3 zawarte w PS+ Premium (konkretnie Code Veronica X na PS3) to rzecz jest ekskluzywna dla tej subskrypcji? Dałbym sobie totamto uciąć, że można było ją normalnie kupić a teraz jak patrzę to jakiś dziwny komunikat dostaję, że produkt niedostępny (widać go tylko z poziomu PS3 btw). Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 2 czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 czerwca 2023 bo w premium jest tylko w streamingu, kupić i ograć natywnie możesz ją tylko na ps3 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 (edytowane) no właśnie w tym rzecz, że nie mogę - wchodzę przez store na PS3 i dostaję komunikat "Nie możesz tego kupić, bo już posiadasz PS+ Essentials". Wtf? Nie mam premiuma, tylko właśnie essential. edit: wrzucam screeny jak to wygląda Edytowane 2 czerwca 2023 przez smoo Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Ogólnie psstore ma ten problem, że jak coś było w plusie i to dodałeś do biblioteki to już później tego normalnie nie kupisz co jest bez sensu. Może tu jest jakieś podobne genialne rozwiązanie Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Kuwa, ale dziadostwo... Chciałem przejść na extra bo z klasyków ogralem co chcialem, a tu z Premium nie mogę zejść. Teraz będę grał tylko w diablo i jak wezmę np. Na rok essentiala to przykladowo po dwóch miesiącach mogę dopłacić różnice i przerobic na extra? Czy muszę całe abo od nowa kupić? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Musisz najpierw zrobić upgrade i dopiero wtedy kupić rok. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Godzinę temu, areka napisał: Ja z kolei mam teraz essential do 6 lipca, i chciałbym skorzystać z tej promocji co to teraz jest na -25% i wykupić na rok extra. Ale nie mogę tego zrobić i mi proponuje wykupienie extra do końca obowiązywania planu essential (za jakieś tam grosze bo tylko miesiąc mi został). Mogę jakoś to ominąć i kupić normalnie extra od teraz, na cały rok? Twoje pytanie odpowiedziało na moje, a ja dodam od siebie, że Square dobrze mówi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi