Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Kurde szybko ten Stray wypada z abo, chyba będzie trzeba ograć ostatni raz. Bioskocki były w normalnym Plusie, tak?

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 281,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

Kurde szybko ten Stray wypada z abo, chyba będzie trzeba ograć ostatni raz. Bioskocki były w normalnym Plusie, tak?

Stray rok czasu w ps plus to krótko? Nie ma daty podanej kiedy wylecą te gry ale najprawdopodobniej przy nowej partii gier w lipcu.

Opublikowano

Stray pobrałem z PS Plus i przeszedłem rok temu :dunno:to sporo czasu a gierka słodziutka to może sobie pudełko sprawię.

Opublikowano

No niby sporo, ale jakbym chciał ograć za rok czy ileś, to już nie da rady i trzeba kupić.

Opublikowano
36 minutes ago, Square said:

No niby sporo, ale jakbym chciał ograć za rok czy ileś, to już nie da rady i trzeba kupić.

Taka magia abonamentów. 

Opublikowano

No dlatego nie jestem fanem, ale jakby więcej gier wpadało day 1 to nie byłoby tak źle.

Opublikowano

No codzik zajebiście. Mój ostatni to MW 2019 to teraz fps wjedzie jak złoto. Przynajmniej do czasu jak sezon diablo wystartuje.

Opublikowano

Szkoda, że w codzie nie ma kampani singlowej bo bym postrzelał, ale Alanka przyjmę z otwartymi ramionami :)

Opublikowano

Super miesiąc, Alana będzie trzeba przypomnieć, bo fabularnie nie pamiętam nic z niego.

Opublikowano
24 minuty temu, mario10 napisał:

Szkoda, że w codzie nie ma kampani singlowej bo bym postrzelał, ale Alanka przyjmę z otwartymi ramionami :)

No jak, w tym Cold War akurat jest. :)

Opublikowano

No to pięknie bo ostatnio to chyba grałem w Ghosts

Ale Alan jako historia świetny więc ogram za jakiś czas.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Endling został baaaardzo dobrze przyjęty przez recenzentów. Miałem grę na oku, bo to klimaty w stylu Journey.

Opublikowano

Cold war będzie pełna wersja na ps5 czy wersja z PS4 z dopłatą za ulepszenie?

Opublikowano
  • Autor

oficjalnie

edit, o kurwa ale w tym acti to kogoś pojebało z rozmiarem gier

:sadkek:

Opublikowano

255GB xD Chyba bym musiał firmware wyjebać by zrobić miejsce.

Opublikowano
  • Autor

ja tam już dawno dokupiłem 1TB SSD, teraz 980pro za 350zł wyrwiesz, ale mimo wszystko trochę im się pierdoli w główkach z brakiem kompresji, masz przykład takiego AW który zajmuje prawie 50% mniej niż na ps4

Opublikowano

Piękny miesiąc :banderas:

Polowałem na pudełka Alana i Coda, a teraz cena poleci :)

Opublikowano

CoD zajmuje tyle, że nigdy w to nie zagram :balon:

Teraz jest jakieś "promo" na 2 TB 980 pro za 570 zł.

Edytowane przez Shankor