mugen 1 936 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ja tam sporo rzeczy ogrywam z plusa, akurat 4 września mi się kończy wiec teraz przedłużę sobie na rok, a za rok pewnie zejdę z premium na extra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ten abo jest pod streaming i nowy „handheld”, ale ch im w dupe… jak chce handheld to kupię sobie SD albo rog ally, a nie to gowno od Sony, które zdechnie tak szybko jak ich nowy VR Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Starh napisał: a nie to gowno od Sony, które zdechnie tak szybko jak ich nowy VR akurat ciężko żeby zdechło bo to nie potrzebuje żadnego wsparcia. To tylko zastępczy ekran do PS5, wsparcie tego kończy się na tym czy ktoś chce albo nie. To nie jest VR, który potrzebuje nowych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ciekawe czy są dane ile osób faktycznie gra w coś z plusa czy płaci bo musi żeby grać multi w jakieś swoje ulubione tytuły? Mi się generalnie wydaje że to online raczej przynosi zysk i ludzie z tego nie zrezygnują. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Pewnie nie ma już odwrotu, ale osobiście nawet złotówki bym nie zapłacił za granie online. To jest tak niedorzeczne, że coś takiego przeszło, że się w pale nie mieści. Kupujesz grę AAA multi, i chuj, nie wystarczy, jeszcze trzeba haracz co miesiąc. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Dzisiaj zakupiłem kolejny rok u Turka za 70zl i mam ps+ deluxe do 07.2025 Poszło na karcie cinkciarza po kilkudziesietnym kliknięciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 5 godzin temu, Shankor napisał: biblioteka jest skormniejsza niż u M$, Akurat nie jest. Z resztą się zgadzam, że brak gier AAA na premierę choćby od Sony trochę kwas, a katalog klasyki ratują głównie porty z PSP (w tym o dziwo takie, które nie były cyfrowo na PSP dostępne). Ale olali chyba już bibliotekę PS3, a ta reszta rośnie bardzo powoli, a skoro KAŻDY abonament podrożał, w tym Premium, to oczekuję, że zaczną te klasyki wrzucać częściej. Jasne, 700 PLN to dziś cena dwóch gier ( ), ale mimo wszystko stać ich na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Nie korzystałem nigdy z doładowań u Turka, a to jest osobne konto czy doładowuje to nasze? Ja opłacam extra bo co chwilę z tego coś ogram, jak nie DS to Horizona, Returnala czeka jeszcze Demon Souls, chyba jeszcze Moralesa ograłem. Mój syn coś tam ogrywa w ramach abonamentu i to był fajny kompromis dla mnie. Może się skończyć tak, że popsioczę i kupię za pół roku ponownie, ale wkurzyła mnie ta wiadomość bo jak lubię Sony i ich gry to wkurzają mnie te wieczne płatny aktualizacje do gier teraz to podbicie abo./ Zniesmaczony tym jestem. Ktoś wie jak odbiór tej podwyżki na zagranicznych forach? Jakoś nie miałem czasu zerknąć czy tylko my tak narzekamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ale teraz jak już podnieśli do 3 bomb tego plusa to na 100% będą wrzucać gry z psxa!!1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) 36 minut temu, mario10 napisał: Ktoś wie jak odbiór tej podwyżki na zagranicznych forach? Jakoś nie miałem czasu zerknąć czy tylko my tak narzekamy? na r/playstationplus, gaf i resetera są potężne gównoburze, ludzie teraz dokładnie oglądają każdy pieniążek co do Turka to zakłada się tureckie PSN i pod niego podpina kartę z cinkciarz.pl która części osób jeszcze przechodzi, i z niej kupuje się abo. albo pełna akcja z udawaniem Turka z ichnią kartą/telefonem tymczasowym/vpnem na Turcję itp itd jest z tym "trochę" zabawy najlepiej to robić rzeczywiście na jakichś wczasach w Bodrum czy coś :p Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez nero2082 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Podnieśli cenę Plusa a takie wiadomości na maila wysyłają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Będą zachęcać co chwilę, też mi ostatnio przysłali coś o ustaleniu formy płatności na koncie bo odpiąłem kartę podpiętą do psn Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Jeśli ktoś się zastanawiał dlaczego dali do plusa Saints Row, to powinien zerknąć: Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Jakby ktoś chciał to na instant game są kody doładowujące 200zł portfel za 170zł więc wychodzi 340zł za rok extra przed podwyżką. Ziomek się doładował i mówi, że spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 26 minut temu, mario10 napisał: Jakby ktoś chciał to na instant game są kody doładowujące 200zł portfel za 170zł więc wychodzi 340zł za rok extra przed podwyżką. Ziomek się doładował i mówi, że spoko. Na łowcygier.pl też mają poradnik jak kupić aby mieć taniej. Premium wychodzić miał za 400 zł więc w cenie extra. Ile extra kosztuje, to nie sprawdzałem, bo w promce wziąłem premium. Osobiście nie jestem przekonany do tego instant game - kupiłem tam dwa doładowania, pierwsze przeszło a przy drugim chcieli abym im skan\zdjęcie dowodu osobistego wysłał. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem i śmierdzi mi to wałkiem. Oszczędzę z 30 zł, a później się okaże że mam kredyt na 10k Wcześniej skusiłem się na PS+ premium przy konwersji abonamentu. Mam do stycznia 2025 r., a właściwie to mało co z tego korzystam. Teraz głównie XSX, a w GPU jest/było w większości to co PS+. Choć i tak mało korzystam z abonamentów, bo do tej pory ogrywałem głównie starocie. Dopiero Starfield to zmieni. Przynajmniej taką mam nadzieję Może na jesień/zimę czy podczas tego State of play ogłoszą jakieś zmiany, które będą uzasadniać podwyżkę - typu więcej gier ekskluzywnych w usłudze albo gier na PS5, które może pokażą w odchudzonej wersji. Póki co szkoda mi wykładać tych pieniędzy nawet przy bawieniu się w starsze zdrapki. Już prędzej zaczekam na koniec abo i zastanowię się nad Turcją albo kupowaniem raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Godzinę temu, mario10 napisał: Jakby ktoś chciał to na instant game są kody doładowujące 200zł portfel za 170zł więc wychodzi 340zł za rok extra przed podwyżką. Ziomek się doładował i mówi, że spoko. To już lepiej z kinguin, kody 100zł za 85zł(czyli na to samo wychodzi) i żadnych skanów dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Właśnie też o to pytałem i mówił, że normalnie płatność przeszła i nie chcieli skanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 19 minut temu, mario10 napisał: Właśnie też o to pytałem i mówił, że normalnie płatność przeszła i nie chcieli skanu. Płatność przechodzi na luzie tylko nie chcą dostarczyć towaru bez skany dowodu. Jak im odpisałem, że chcę w takim razie zwrot gotówki, to nie było problemu. Niesmak jednak pozostał... Plus z tego co zrozumiałem Twój kolega zrobił 1 płatność, a chcą skany dokumentów chyba dopiero przy kolejnych. Też mogę polecić kinguin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 872 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Nowe stawki w Polsce: 1. Essential - 295 zł 2 Extra - 520 zł 3. Premium - 630 zł W sumie za Premium nie ma tragedii, kupując go na przecenie -25% i płacąc zdrapkami za +/- 80 za 100 zł wyjdzie wtedy mniej więcej za 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Pojebało ich z tymi cenami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) Teraz tylko wrzucić lawinę gaasow by owieczki chętniej płacily wyższe ceny za przywilej grania online Edytowane 1 Września 2023 przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 W to online to mam wyjebane, przeliczam to sobie na gry ktore ogralem, ostatni rok wyszedlem na plus, ograna Tsushima i pare innych. Mam jeszcze 10 miechow, zobaczymy jak oferta bedzie wygladac w przyszlym roku. Jak za podwyzka nie pojdzie podniesienie jakosci to jebac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 21 godzin temu, mario10 napisał: wkurzyła mnie ta wiadomość 21 godzin temu, mario10 napisał: wkurzają mnie 21 godzin temu, mario10 napisał: Zniesmaczony tym jestem. 21 godzin temu, mario10 napisał: popsioczę i kupię za pół roku ponownie G R A C Z E A.D. 2023 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Może tak być bo jednak sporo mam zaległości jeszcze do ogrania więc jeśli się będzie opłacać niż kupować osobno gry to pewnie przedłużę. Ale na razie nie doładowuję może jakiś czarny piątek wpadnie. Niestety taka prawda teraz się wkurzam podwyżką, a minie parę miesięcy, emocje opadną i dam skośnookim znów kasę Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Nowe ceny wchodzą od 6 września. Jeśli do tego czasu sobie przedłużysz, to za Premium zapłacisz mniej, niż za Extra po podwyżce. Ja: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi