Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Może oni liczą, że ktoś po prostu kupi w psn nie sprawdzając cen w innych miejscach. Rozumiem, że są takie osoby, które na pieniądze nie zwracają uwagi.

Tak czy inaczej ktoś kto gra regularnie i siedzi choć trochę w temacie to szuka gdzie taniej.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 281,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
  • Autor

boże, takich "żydów" jak my na forum jest w chuj mało w porównaniu do ogólnej liczby użytkowników danej sieci

i nie patrzcie przez pryzmat cen u nas na pss bo im bardziej na zachód cena robi mniej negatywne wrażenie na potencjalnych kupcach

Opublikowano

No tak może to być kwestia perspektywy i jakby wyższej siły nabywczej pieniądza. Mam paru znajomych na emigracji i nie szczypią się za bardzo po prostu wchodzi i kupuje na co ma ochotę.

Opublikowano

Grałem 40min w tego Alien i rzeczywiscie sraka. Słabo chodzi, słabo wygląda na ps4 i nie widzę sensu w to grać chyba, że ktoś szuka bezmyslnej mlócki. Powiedział to fan Obcego :( do tego menu nieintuicyjne, słabe bieganie po statku i historia której miałem dosyć po 5min, plus npce bez charakteru. Dobrze, że nie wpadła mi żadna trofka bo bym sobie konto zasmiecil. 

Opublikowano
  • Autor

PlayStation Plus

During PlayStation’s Black Friday promotion from November 17 – 27, players who join PlayStation Plus can save up to 30% on 12-month membership plans. Current PlayStation Plus members can save 25% when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe.

https://blog.playstation.com/2023/11/13/playstations-black-friday-deals-2023/

Opublikowano

Czyli, że jak mam Extra i chce tak zostać to promki nie ma? :dynia:

Opublikowano

Śmieszni są, ta ich polityka dojenia na każdym kroku jest słaba.

Opublikowano

Ale chińskie gurvy, czyli mając Premium nic więcej już nie mogę kupić z rabatem xd A naładowałem portfel 450 zł z kodów w ramach zaległych punktów Multisporta xD W tym wypadku nichuja, że będę przedłużał subskrypcję za rok. Środki zużyje na podstawowego essentiala i jakieś promki na gry.

Za to pojawia mi się EA Access za 79 zł rocznie, to chyba tanioszka w sumie. Albo za 5 zeta na jeden miesiąc by dead space obadac.

Opublikowano
  • Autor

niby tanio, ale na sonce jest bieda w tym abo, bardziej się pyli u nich brać jak jest promka 5zł za miesiąc i ograć co się chce

Opublikowano
47 minut temu, _Red_ napisał:

Za to pojawia mi się EA Access za 79 zł rocznie, to chyba tanioszka w sumie. Albo za 5 zeta na jeden miesiąc by dead space obadac.

A to nie jest normalnie za 84 zł czy coś?

Opublikowano
53 minuty temu, _Red_ napisał:

Ale chińskie gurvy, czyli mając Premium nic więcej już nie mogę kupić z rabatem xd A naładowałem portfel 450 zł z kodów w ramach zaległych punktów Multisporta xD W tym wypadku ni(pipi)a, że będę przedłużał subskrypcję za rok. Środki zużyje na podstawowego essentiala i jakieś promki na gry.

Przecież na święta będą jeszcze promocje, na gry i plusa, przeważnie lepsze niz na BF.

Edytowane przez LansVansDans

Opublikowano
8 minut temu, Square napisał:

A to nie jest normalnie za 84 zł czy coś?

Nie wiem, zwykle coś 15 zł na miesiąc bylo z tego co widziałem, a nigdy nie przyglądałem się cenie rocznej.

4 minuty temu, LansVansDans napisał:

Przecież na święta będą jeszcze promocje, na gry i plusa, przeważnie lepsze niz na BF.

Oby, portfel i tak został doładowany to poczeka, najwyżej coś na psvr2 sobie kupię.

Opublikowano
2 minuty temu, LansVansDans napisał:

No będzie 28 i 32% przy ulepszeniu.

Opublikowano

Jak się da najtaniej kupić premium niż 630 zł na rok?  Pojebało ich trochę z taką ceną, gdzie konkurencja ma lepsze ceny i bogatą ofertę gier. 

Opublikowano
12 minut temu, Faka napisał:

Jak się da najtaniej kupić premium niż 630 zł na rok?  Po(pipi)ało ich trochę z taką ceną, gdzie konkurencja ma lepsze ceny i bogatą ofertę gier. 

Kupujesz 3 razy doładowanie za 200zł, aktualnie jest za 166zł, czyli zaoszczędzisz stówkę.
https://lowcygier.pl/subskrypcje/promocje-na-playstation-plus-juz-w-tym-tygodniu-kup-doladowania-psn-poki-sa-tanie/

Opublikowano

Chyba wezmę tego essentiala, bo jedyna różnica to chyba nie będzie można grać w te klasyki psx i nic więcej. 

Opublikowano

Taka to jest różnica miedzy premium, a extra.

Opublikowano

Co? To co jest w tym extra jeszcze? To ile tych abo mają? Trzy czy cztery? 

A dobra, już wiem. To miałem na myśli extra, to dalej pojebaną cena, 520 zł a rok. 

Opublikowano

A da się pogorszyć abonament? 

Mam teraz Premium, ale w ogóle nie gram w te starocie z chmury, więc sobie pomyślałem, że przejdę na Extra. 

Opublikowano
4 minuty temu, LukeSpidey napisał:

A da się pogorszyć abonament? 

Z tego co wiem to musisz czekaç aż wygaśnie obecny plan.