Opublikowano 12 listopada 20231 r Może oni liczą, że ktoś po prostu kupi w psn nie sprawdzając cen w innych miejscach. Rozumiem, że są takie osoby, które na pieniądze nie zwracają uwagi. Tak czy inaczej ktoś kto gra regularnie i siedzi choć trochę w temacie to szuka gdzie taniej.
Opublikowano 12 listopada 20231 r Autor boże, takich "żydów" jak my na forum jest w chuj mało w porównaniu do ogólnej liczby użytkowników danej sieci i nie patrzcie przez pryzmat cen u nas na pss bo im bardziej na zachód cena robi mniej negatywne wrażenie na potencjalnych kupcach
Opublikowano 12 listopada 20231 r No tak może to być kwestia perspektywy i jakby wyższej siły nabywczej pieniądza. Mam paru znajomych na emigracji i nie szczypią się za bardzo po prostu wchodzi i kupuje na co ma ochotę.
Opublikowano 12 listopada 20231 r Grałem 40min w tego Alien i rzeczywiscie sraka. Słabo chodzi, słabo wygląda na ps4 i nie widzę sensu w to grać chyba, że ktoś szuka bezmyslnej mlócki. Powiedział to fan Obcego do tego menu nieintuicyjne, słabe bieganie po statku i historia której miałem dosyć po 5min, plus npce bez charakteru. Dobrze, że nie wpadła mi żadna trofka bo bym sobie konto zasmiecil.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Autor PlayStation Plus During PlayStation’s Black Friday promotion from November 17 – 27, players who join PlayStation Plus can save up to 30% on 12-month membership plans. Current PlayStation Plus members can save 25% when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe. https://blog.playstation.com/2023/11/13/playstations-black-friday-deals-2023/
Opublikowano 13 listopada 20231 r Ale chińskie gurvy, czyli mając Premium nic więcej już nie mogę kupić z rabatem xd A naładowałem portfel 450 zł z kodów w ramach zaległych punktów Multisporta xD W tym wypadku nichuja, że będę przedłużał subskrypcję za rok. Środki zużyje na podstawowego essentiala i jakieś promki na gry. Za to pojawia mi się EA Access za 79 zł rocznie, to chyba tanioszka w sumie. Albo za 5 zeta na jeden miesiąc by dead space obadac.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Autor niby tanio, ale na sonce jest bieda w tym abo, bardziej się pyli u nich brać jak jest promka 5zł za miesiąc i ograć co się chce
Opublikowano 13 listopada 20231 r 47 minut temu, _Red_ napisał: Za to pojawia mi się EA Access za 79 zł rocznie, to chyba tanioszka w sumie. Albo za 5 zeta na jeden miesiąc by dead space obadac. A to nie jest normalnie za 84 zł czy coś?
Opublikowano 13 listopada 20231 r 53 minuty temu, _Red_ napisał: Ale chińskie gurvy, czyli mając Premium nic więcej już nie mogę kupić z rabatem xd A naładowałem portfel 450 zł z kodów w ramach zaległych punktów Multisporta xD W tym wypadku ni(pipi)a, że będę przedłużał subskrypcję za rok. Środki zużyje na podstawowego essentiala i jakieś promki na gry. Za to pojawia mi się EA Access za 79 zł rocznie, to chyba tanioszka w sumie. Albo za 5 zeta na jeden miesiąc by dead space obadac. Przecież na święta będą jeszcze promocje, na gry i plusa, przeważnie lepsze niz na BF. Edytowane 13 listopada 20231 r przez LansVansDans
Opublikowano 13 listopada 20231 r 8 minut temu, Square napisał: A to nie jest normalnie za 84 zł czy coś? Nie wiem, zwykle coś 15 zł na miesiąc bylo z tego co widziałem, a nigdy nie przyglądałem się cenie rocznej. 4 minuty temu, LansVansDans napisał: Przecież na święta będą jeszcze promocje, na gry i plusa, przeważnie lepsze niz na BF. Oby, portfel i tak został doładowany to poczeka, najwyżej coś na psvr2 sobie kupię.
Opublikowano 13 listopada 20231 r 2 minuty temu, LansVansDans napisał: Przecież na święta będą jeszcze promocje, na gry i plusa, przeważnie lepsze niz na BF. No będzie 28 i 32% przy ulepszeniu.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Jak się da najtaniej kupić premium niż 630 zł na rok? Pojebało ich trochę z taką ceną, gdzie konkurencja ma lepsze ceny i bogatą ofertę gier.
Opublikowano 14 listopada 20231 r 12 minut temu, Faka napisał: Jak się da najtaniej kupić premium niż 630 zł na rok? Po(pipi)ało ich trochę z taką ceną, gdzie konkurencja ma lepsze ceny i bogatą ofertę gier. Kupujesz 3 razy doładowanie za 200zł, aktualnie jest za 166zł, czyli zaoszczędzisz stówkę. https://lowcygier.pl/subskrypcje/promocje-na-playstation-plus-juz-w-tym-tygodniu-kup-doladowania-psn-poki-sa-tanie/
Opublikowano 14 listopada 20231 r Chyba wezmę tego essentiala, bo jedyna różnica to chyba nie będzie można grać w te klasyki psx i nic więcej.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Co? To co jest w tym extra jeszcze? To ile tych abo mają? Trzy czy cztery? A dobra, już wiem. To miałem na myśli extra, to dalej pojebaną cena, 520 zł a rok.
Opublikowano 15 listopada 20231 r A da się pogorszyć abonament? Mam teraz Premium, ale w ogóle nie gram w te starocie z chmury, więc sobie pomyślałem, że przejdę na Extra.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 4 minuty temu, LukeSpidey napisał: A da się pogorszyć abonament? Z tego co wiem to musisz czekaç aż wygaśnie obecny plan.