bartiz 1 586 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Teardown | PS5 Dragon’s Dogma: Dark Arisen | PS4 Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On | PS4 Dead Island: Riptide Definitive Edition | PS4 Superliminal | PS4, PS5 Eiyuden Chronicle: Rising | PS4, PS5 Nobunaga’s Ambition: Taishi | PS4 Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz | PS4 River City Melee Mach!! | PS4 Kto się zesrał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Robi wrażenie, widać pierwsze efekty podwyżki cen! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Rivier City ok jak i Teardown day one, reszta to jeden wielki Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Za jakoś(ć) się płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Pół tysiąca za rok i żadnej gry AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Powinni zatrzeć to złe wrażenie po podwyżkach, a tutaj chyba najgorszy miesiąc w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Straszne dno. Co to Sony ostatnio to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 52 minuty temu, Figuś napisał: Rivier City ok jak i Teardown day one, reszta to jeden wielki Wychodzi na to że River City i Jake Hunter niedostępne u nas. "*River City Melee Mach!! only available in North America in Canada and the United States and available in Great Britain, Europe only in Australia, Belgium, Bulgaria, Hungary, Cyprus, Czech Republic, France, Germany, Hungary, Iceland, India, Ireland, Israel, Luxembourg, Malta, New Zealand, Romania, Slovakia, Slovenia, South Africa, Switzerland, " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Eiyuden spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Czyli nie dość, że gówno to jeszcze okrojone? To chyba dobrze? Tragedia ten abonament, mam do kwietnia i chyba pójdzie anulowanie całkowicie, bo za samo online, w które człowiek też ostatnio nie gra za dużo to się nie opłaca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Tego Teardown będę testował, tylko czy się nie znudzi szybko. Ceny tych abonamentów są niewspółmierne do gier tam dodawanych. Od czerwca biorę tylko Essential, chyba, że już w Siege grał nie będę, bo Fortnajcik ma darmowe multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Tam się opłaca tylko wziąć na miesiąc abo i to co jakiś czas jak wpadnie jakaś tam gierka. Patrząc na listę jakie dodawają to się po prostu nie opłaca brać na rok jakikolwiek abonament. Nie wiem, chyba się niedoczekamy takiego poziomu jakim jest gp. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Warto było czekać na te bomby Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Dragons Dogma wreszcie !!! Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 17 godzin temu, Faka napisał: Tam się opłaca tylko wziąć na miesiąc abo i to co jakiś czas jak wpadnie jakaś tam gierka. Patrząc na listę jakie dodawają to się po prostu nie opłaca brać na rok jakikolwiek abonament. Nie wiem, chyba się niedoczekamy takiego poziomu jakim jest gp. Dokladnie tak. Ja już dwa razy wzialem na miesiącu i miałem wtedy intensywne granie w to co mnie interesowało. Nie wyobrażam sobie brac to na rok i potem liczyć że akurat coś wpadnie fajnego. Zwłaszcza, że i tak mam spory backlog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Pierwszy raz wziąłem abonament na rok z góry (w czerwcu na promce) i jak na złość wziął i się pogorszył + zdrożał. Same zalety. Nie mam pojęcia po co to kupiłem, więcej zabawy miałbym jakbym se puzzle kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 No ja wziąłem Extra tylko przez to, że była konwersja. Ograłem chyba 3 gry, Stray, The Medium i The Ascent, także jeżeli tak to ma wyglądać to płacić 520 PLN się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
drVanSteiner 1 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Może się opłacać nowym użytkownikom, którzy nigdy PS-ki nie mieli. Tym bardziej że od jutra 30% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Sony to są mistrzowie.Najpierw plus kosztował 240 wiec łatwo do zbicia 200/ rok zdrapkami.Później dodali nowe plany min. extra, dali sporo niezłych gier soulsy returnal tsushima i swoje exy AAA i cyk 400zl.No ale każdy już co chciał to ograł, a to co teraz dają to powrót do bieda plusa w najniższej wersji ale już 500/rok.Dla kogoś kto kupi konsolę na święta i żył ostatnie 3 lata w jaskini to nadal dobra opcja ale jak jest na bieżąco i nie gra online to nie ma sensu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Czy na chwilę obecną osoby z aktywną subskrypcją mają jakąkolwiek zniżkę na przedłużenie plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MacLSkr Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) Mam pytanie o PS Premium i gry z PS3. Wiem, że są to gołe wersje, bez dodatków i że nie można ich nawet kupić z poziomu PS5/przeglądarki. Jak jednak wygląda sprawa z takimi grami jak "God of War Wstąpienie" i tytułami, które w swoim czasie miały w pudełkach tzw. "Network Pass", czyli trzeba było wklepać kod z pudełka, żeby móc aktywować grę online. Czy ten rodzaj przepustki jest domyślnie odblokowany w PS Premium, czy też we wspomnianym chociażby GoW: W nie da się grać po sieci, a co za tym idzie zdobyć platyny? Edytowane 17 Listopada 2023 przez MacLSkr Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 13 godzin temu, Schranz1985 napisał: Czy na chwilę obecną osoby z aktywną subskrypcją mają jakąkolwiek zniżkę na przedłużenie plusa? Nie ma, jest tylko opcja ulepszenia do wyższej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Oooo, ekstra! Miałem wątpliwości z BG3 i systemem walki (nie lubię zbytnio turowego) więc chętnie sprawdzę te 2h czy mi przypasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 W dniu 15.11.2023 o 18:42, Lochu napisał: Wychodzi na to że River City i Jake Hunter niedostępne u nas. "*River City Melee Mach!! only available in North America in Canada and the United States and available in Great Britain, Europe only in Australia, Belgium, Bulgaria, Hungary, Cyprus, Czech Republic, France, Germany, Hungary, Iceland, India, Ireland, Israel, Luxembourg, Malta, New Zealand, Romania, Slovakia, Slovenia, South Africa, Switzerland, " co za gówno pierdolone, river city chciałem do coopa, Jake Hunter też chciałem ograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi