Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na redditach czytam, że niektórym wchodzi zniżka na przedłużenie aktualnego Premium, mimo że zapowiedzi Sony dotyczyly tylko upgradeu z niższych tierów. Ktoś tu faktycznie dostał opcje dokupienia kolejnego roku Premium za mniej niż te 630 zł?

Opublikowano

11 gier ma opuscić PS Plus 19 grudnia.

• Caladrius Blaze
  • Damascus Gear: Operation Tokyo HD Edition
  • El Hijo – A Wild West Tale
  • Foreclosed
  • Friday the 13th
  • Legends of Ethernal
  • Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • Middle-Earth: Shadow of War
  • The Escapists 2
  • Yakuza 6: The Song of Life
  • Yakuza: Like a Dragon
Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że Shadow of War jest w plusie, Mordor mi się podobał, dawno nie grałem w żadnego ubisofciaka, może zrobie jakieś szybkie przejście.

Opublikowano
8 godzin temu, Square napisał:

Będziesz miał mniej jak użyjesz zdrapek, co już chyba i tak zrobiłeś. No kurewsko pojechali z tą promocją.

Kasę w portfelu Sony mam już, chodzi mi o te 30%-iles skreślone z ceny 630 zł. Niektórzy uderzy przedłużający premium to mają u siebie, a większość raczej nie.

Opublikowano

Na reddicie ktoś wkleił screena z rozmowy z supportem Sony, że obecność rabatu zależy od decyzji marketing teamu. Pewnie robią testy na różnych grupach, jedni z rabatem, inni bez rabatu i zobaczą jak na tym wyjdą . Trafiłeś widocznie do lepszej grupy :f

Opublikowano
1 godzinę temu, _Red_ napisał:

jedni z rabatem, inny bez rabatu i zobaczą jak na tym wyjdą .

Pewnie ci co płacą od dawna to nie mają, bo większe szanse, że i tak kupią.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Pewnie ci co płacą od dawna to nie mają, bo większe szanse, że i tak kupią.

To niezłe testy A/B.

Jak zwykle najlepszy klient najmocniej ruchany, chyba trzeba też fakolca pokazać Sony i nie przedłużać abonamentu. Nie chodzi nawet o pieniądze, chodzi o zasady.

• Lubię! 1
  • This 2
Opublikowano

Ktoś się orientuje czy Grandia to jest ten remaster co miał premiere wszędzie pare lat temu czy taki remaster jak np Tekken 2 i inne klasyki z PSX robione specjalnie pod PS5 i usługe Premium?

Opublikowano

Nie wiem czy jestem ślepy ale nie mogę odszukać tematu o Gollumie? Teraz jest trail w plusie i kurde nawet fajne to jest (fakt jestem fanem uniwersum). Ograł ktoś cała wersję?

Oceny mega, ale czuć fun gierek AA z czasów PS2 we współczesnej oprawie. Po 1h grani to w żuciu nie jest dla mnie gra na 34 meta, a bardziej 6-7/10

Z chęcią przytuliłbym w plusie albo gp.  

[  ]400h także pozdrawiam :beka:

• beka z typa 1
Opublikowano

no ja kupilem Plusa tylko na miesiac by zgrac savy z chmury, a teraz wchodzac w store nie mam opcji kupna wyzszego planu na 12m...

Moge co najwyzej uzyskac rabat na maks 1 miesiac xD Całe Sony...

Opublikowano
21 godzin temu, easye napisał:

no ja kupilem Plusa tylko na miesiac by zgrac savy z chmury, a teraz wchodzac w store nie mam opcji kupna wyzszego planu na 12m...

Moge co najwyzej uzyskac rabat na maks 1 miesiac xD Całe Sony...

No trzeba przyznać, odjebali straszne gówno z tą promocją. Przez 10 lat kupowałem plusa na promce i nigdy nie było żadnych restrykcji dla obecnych klientów.

Chytry traci w razy, jeszcze im się to odbije czkawką. 

Opublikowano

Myślę, że generalnie mają to w dupie. Polska też nie jest bogatym rynkiem i poza pewną grupką graczy większość jak kupi 1 grę na rok fifę czy coda to wszystko. Z kilku/kilkunastu osób, które znam i mają Ps5/PS4 ps plus dwie albo trzy mają wykupione abo ten najtańszy żeby grać on line reszta nie bo szkoda kasy.

Będzie jak z Netflix wszyscy wieszczyli im rozbicie pyska po blokadzie dzielenia kont, a z tego co piszą to subskrybentów im przybyło. Z Sony będzie tak samo, ci gracze co pykają regularnie, mają biblioteki gier, lubią grać on line i tak wykupią, a pozostali będę falami przypływać i odpływać z abonamentów.

Wydaje mi się, że nas Polaków bolą takie podwyżki ale już takie Niemcy mają to gdzieś. Kuzyn pracuje w Niemczech zarobi ponad 3000 euro, a za plusa extra płaci coś 120 euro (jeśli dobrze kojarzę)więc to nie są jakieś duże koszty jak dla nas:)

• Lubię! 1
Opublikowano

Każdych bolą podwyżki, może ich nieco mniej niż nas, tyle.

Sony akurat u Nas i tak ma dobre liczby.

Microsoft ostatnio na przykład wywalił gemapassa promo za 4 zł z naszego kraju dokładnie dlatego, że wszyscy lecieli w kulki z tą promocją. Więc już też nie jest wcale tak tanio. 

Opublikowano

Jeśli ktoś nie grał nie grał to polecam Sable, ciekawa gierka eksploracyjna mocno inspirowana BOTW z pięknym stylem graficznym. Na minus wydajność, ale tyle lat po premierze może już to ogarnęli