Dante 433 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 Premium jest strasznym zawodem. Liczyłem, ze rzeczywiście ruszą z klasykami i świetnymi tytułami z PS2, a tu kompletne dno i rzucili tylko te kilka wcześniej sprzedawanych produkcji. z PSX i PSX trochę lepiej, ale też daleko od tego co powinno być. Ten nowy PS Plus jako całość takie na byle jak zrobione niestety. Wykupiłem przed podwyżką do 2026, więc będę korzystał, ale usługa nie powala. Gdybym nie był fanem bardziej niszowych produkcji z Japonii to chyba nic by nie przykuło mojej uwagi. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Mnie niedawno skończył się roczny Essential, zakupiony na promce dla pierwszorazowych abonentów za 120 zł, więc co by nie mówić, za bezcen. W multi spędziłem może kilka godzin, plus zaliczenie It Takes Two i parę sesji w Sackboya, więc w skali roku łącznie może z 20 godzin. Wrzuconych pełniaków przeszedłem dosłownie kilka, z czego większość to było takie typowe ogranie z braku laku, na zasadzie "za darmo to sprawdzę", no i nie powiem, czasami były to faktycznie pozytywne niespodzianki, choćby wspomniany Sackboy. Parę pozycji dodałem do biblioteki "na później" (chociażby trylogia ME to łakomy kąsek, którego nie skonsumowałem, z drugiej strony jako fan nie miałbym problemu z wydaniem tych paru dyszek na wersję pudełkową), ale to "później" raczej nie nadejdzie, a na pewno nie prędko. Obecne ceny Plusa są jak dla mnie mocno z dupy i zwyczajnie nieadekwatne do tego, co dostaję w zamian, a promka dla świeżaków, co oczywiste, już mnie nie dotyczy. Multi mi w sumie zwisa, oferta gier w Essentialu była słaba i nie zanosi się na poprawę, a wyższe pakiety, choć oferują całkiem niezłe tytuły, są po prostu za drogie. W skrócie: niech się Sony jebie z takim abonamentem. 3 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Dla mnie to jest niesamowite ,że w dobie rozdawania gier za darmo, gierek po 2 dolary, dalej płaci się za możliwość grania online na konsolach. Oczywiście jest to tuszowane rozdawaniem gier no ale mimo wszystko. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 No niestety, ale patrząc jaką dużą częścią jest essential to sony z tego nie zrezygnuje Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 No i to jest zajebisty miesiąc na który czekałem. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Oferta lepsza niż w zeszłym miesiącu w extra Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Ufff dobrze, że się wstrzymałem bo chciałem brać Evil Westa i Plague na przecenie ostatnio. Styczeń będzie mocno giercowny z tLoU2 Remastered na deserek Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Plagę i Evil Westa z chęcią ogram. Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Plague Tale od razu odpalam jak tylko wrzucą. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Ja jebie dopiero kupiłem sobie plagę pod choinkę w folii 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 18 minut temu, _Red_ napisał: Ja jebie dopiero kupiłem sobie plagę pod choinkę w folii To zwróć. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Myślisz że czeka w folii od wigilii? xd 1 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 No wreszcie po okresie długiej posuchy konkretna oferta. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Zobaczymy co wrzucą w extra w styczniu może też coś dobrego. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 grudnia 2023 Autor Opublikowano 27 grudnia 2023 raczej nie, budżet wyczerpali na essentiala 1 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Zastanawiałem się nad zakupem nowego PoPa w styczniu, ale w tym przypadku szkoda wydawać hajs na nowości, których cena i tak szybko spada. W jedynkę Plague Tale jakoś nigdy nie grałem, więc teraz wezmę w promce i styczeń spędzę z "Opowieścią o zarazie". Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Plaga chyba obie części masz w plusie więc chyba lepiej nawet na msc wykupić. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 O ile miał plusa w miesiącu wydania Plagi jedynki i ją dodał do biblioteki. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 No właśnie, nie miałem. A w biblioteczce Extra ni ma. Cytuj
ptasik199 0 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Witam wszystkich ekspertów. Panowie i panie mam pytanie. Oplacam najwyższy abonament ps ultimate. Aktualnie nie posiadam konsoli fizycznie , ale wiem że jest tam usługa cloud gaming. Posiadam aktualnie tv z dodatkiem Chromecast 4.0 , i bardzo szybkie łącze internetowe. Czy jest możliwość odpalenia gier z mojej biblioteki w chmurze ? Bez posiadania aktualnie konsoli ? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Z tego co wiem, w przypadku Playstation musisz mieć konsolę by używać Remote Play (czyli streamowania gry na innym urządzeniu). Tylko tu chodzi o streaming z samej konsoli. Ale z ciekawości poczytałem i ponoć można korzystać z cloudowych gier PS+ np. na laptopie bez posiadania konsoli: https://www.playstation.com/en-us/support/subscriptions/ps-plus-pc/ Widzę też niestety, że usługa ta nie działa w Polsce: https://www.playstation.com/pl-pl/support/subscriptions/ps-plus-pc/ - już się ucieszyłem, że będę mógł sobie postreamować gry w PS+ Premium na kompie Cytuj
ptasik199 0 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Czyli jednak nic z tego a szkoda już się ucieszyłem że jednak będzie dalo rade dzięki za info pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi