JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Zdziwiło mnie to, jak wieloma genialnymi, czy ogólnie porządnymi ,,gierdajłami" dysponuje oferta abonamentu PS Premium! Tiu, tiuuu! Korzystam aktualnie z 7-9 tytułów, czyli po prostu w miarę regularnie i zamiennie w nie gram, gdzie zainstalowanych mam nieco więcej rzeczy z tego rodzaju korzyści abonenckich xD. "Marvel's Guardians of The Galaxy" - jakby powiedział to Rocket: ,,krutacki, flurgalny i genialny" gameplay, tj. ogólna gra i sposób poruszania się w rzeczywistości gry. Mechanika, świat przedstawiony - wybitności! Humor, motyw dogadywania sobie ,,kto się czubi ten się lubi" między crew Quilla - jakże to jest naturalne i ,,mega bekowe". A drzewko współpracy podczas misji - wybór postaci do zrealizowania zadania czy ataku,: bomba! 9/10 - tymczasowa ocena; przeszedłem dopiero 20% całości. "Trine 4" - baśń zamknięta w pięknej oprawie graficznej: rzut a'la 2,5D i lecimy w jednym kierunku niczym w klasycznych platformerach. Mit fantasy, który ma piękną historię, ciekawych romantycznych bohaterów, i który żyje własnym życiem. Cudo! Około połowa gry za mną; na Platynę na razie nie patrzę, ale z tego, co się orientuję wszystko zmierza w tym kierunku. "Rift Apart" - Ratchet i Clank w wersji na Ps5. Piękna sprawa z tego sequela! Kolejna część przygód tej dwójki w opcji nextgenowej jest tak płynnie zaprojektowana wizualnie, tak barwnie, tak szczegółowo pod względem przelania np. koncepcji równoległych światów, obcych wymiarów, fantazyjnych istot, detali i mnogości wypełnień tak budowanej przestrzeni na świat gry, który ostatecznie doświadcza gracz, że naprawdę ciężko jest nie cieszyć japy z gamingu... aż do utraty tchu z tego powodu! Nie mam się do czegokolwiek przyczepić. Jedynie przerywniki filmowe i tego rodzaju narracja jest momentami zbyt długa. Na razie 15% z całości (idę po Platynę!) gry, którą przechodzę. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 stycznia Autor Opublikowano 19 stycznia pierwsza gra z przyszłego essentiala Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Poprawili przy Vampire Masquerade Swansong - teraz dostępne w ps plus extra również dla posiadaczy ps4, bo wcześniej była tylko wersja ps5 Będzie prowadzone śledztwo wśród krwiopijców. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Po raz pierwszy od roku zajrzałem do cennika PS Plus, bo kończy mi się Essential, i trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem, że teraz roczny abonament kosztuje prawie 3 stówy. Da się to normalnie, legalnie, bez kombinacji kupić taniej? Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Witam w gronie zaskoczonych mi się kończy extra za dwa tygodnie i też się mocno zdziwiłem Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Jedynym sposobem na tańsze zakupy to kupowanie po pingwinach, g2a czy im temu podobnych portali karty przedpłacone. Niestety ale w PS nie ma dużego pola do popisu na tańsze kombinowanie, to nie MS gdzie tam można ogarnąć tanie abonamenty. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Uuu, no to się trzeba będzie wykosztować... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Jak nie macie aż takiego ciśnienia to może w kwietniu będzie promo. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Najlepiej z jakimś zaufanym ziomkiem kupić na pół na dwie konsole i święto. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Godzinę temu, Faranell napisał: Najlepiej z jakimś zaufanym ziomkiem kupić na pół na dwie konsole i święto. A jak to działa ? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 51 minut temu, BRY@N napisał: A jak to działa ? Jedna osoba kupuje PS Plusa na swoim koncie na swojej konsoli, daje login i hasło do swojego profilu drugiej osobie. Osoba numer dwa ustawia konto z którego był kupowany PS Plus jako konto główne, no i tyle. Osoba kupująca gra na swoim koncie, osoba która używa PS Plus konta numer 2 też gra na swoim koncie. No i w takim sam sposób można cebulować gierki. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia W sumie dobra opcja. Szkoda, że gry z plusa będą szły tylko do jednego konta Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Nie wiem czy u wszystkich to jest, ale ja obecnie (od dawna) nie mam plusa i pokazuje mi, że do jutra mam -25% na wszystkie abonamenty. Może więc sprawdźcie w aplikacji, jeśli ktoś zainteresowany. Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia A jak jest z kupieniem konta z grą? Sony banuje? Czy raczej to przechodzi bez konsekwencji? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 50 minut temu, Luqat napisał: Nie wiem czy u wszystkich to jest, ale ja obecnie (od dawna) nie mam plusa i pokazuje mi, że do jutra mam -25% na wszystkie abonamenty. Może więc sprawdźcie w aplikacji, jeśli ktoś zainteresowany. Dla obecnych plusowiczów tylko dodam, że nie ma żadnych ofert przedłużeniowych, nadal 630 zł za rok Premiuma Poczekam do grudnia 2024 i zobaczę co dalej, najwyżej sam essential wezmę. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 4 godziny temu, Luqat napisał: Nie wiem czy u wszystkich to jest, ale ja obecnie (od dawna) nie mam plusa i pokazuje mi, że do jutra mam -25% na wszystkie abonamenty. Może więc sprawdźcie w aplikacji, jeśli ktoś zainteresowany. heh, a mi dają 35%. ci skośni to nieźle kombinują Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Oczywiście nie można wcześniej zrezygnować z plusa żeby się załapać ? Kończy mi się 9 lutego Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia A z jakiejkolwiek innej subskrypcji można zrezygnować wcześniej? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Cytat Abonament PlayStation Plus taniej dla nowych i powracających użytkowników jebać Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Plus kończy mi się za tydzień Chyba jednak dupa bo ludzie piszą, że to jest promocja na przejście na wyższy abonament a nie cena za wykupienie na nowo Edytowane 31 stycznia przez BRY@N Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia No promki -50% by nie zrobili przecież. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Uważam że powinny być podwyżki dla obecnych subskrybentów, a za darmo dla nowych klientów. ... kurwa muszę poczekać do 12.2024 a 450 zł w ps wallet czeka, zamiast puchnąć na lokacie xd Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia W dniu 29.01.2024 o 23:49, Kafaresko napisał: heh, a mi dają 35%. ci skośni to nieźle kombinują a ile czasu ps+ nie masz? u mnie proponują rok extra za 290 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi