Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia No to nieźle. Ja bym brał, ale mam do kwietnia. Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia U mnie przy 12 miesiącach pokazuje obniżkę 33% przy Premium, i aż 44% przy Extra czyli za 290 zł, a przy Essential brak zniżki (promka do 12 lutego). Za tyle to taki Extra można brać, według mnie byłoby warto, ale od roku stołuje się u wujka Erdogana także ten. Wychodzi że najlepsza promyka noworoczna, bo pod koniec roku było 390zł. Fajnie że Sony cośtam się stara. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Czyli jest nadzieja, okaże się 7 jak nie będzie plusa aktywnego. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 46 minut temu, Ps4Player napisał: Fajnie że Sony cośtam się stara. Stara? Podnieśli abonament z dupy serwując dalej gry drugiej kategorii, siadła im sprzedaż i teraz próbują coś ugrać. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 2 godziny temu, messer88 napisał: a ile czasu ps+ nie masz? u mnie proponują rok extra za 290 Od kwietnia zeszłego roku Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia No, czyli coś tam zaczeli się starać, nazywaj to jak chcesz - starają, próbują coś ugrać, wielka różnica, i nawet mniejsza z jakiego powodu. Inna kwestia że te promki dla jednych są, innym nie dają, troche słabo. Ja bym się nie obraził jakby i sprzedaż samych ps5 siadła, i Sonka zamieniła się miejscami z Xboxem i to oni gonili konkurencje, do fanatyka Sony mi daleko. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ale promke dali dla zagrajmerów chociaż! Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jeśli dzisiejszy State of Play będzie taki jak plus na luty to Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 23 minuty temu, Yoshu napisał: No tak bez szału bym powiedział To ta podrobka splatoona? Juz to do plusa dali? Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Widocznie w Extra jakaś głośna premiera, to jest cisza przed burzą Na mnie nie patrzcie, ja tego bronić nie będę. Na ppe piszą że "trzy świetne pozycje" - to muszą być te całe "małe hity-perełki z przytłaczające pozytywnymi opiniami" Cytuj
Dante 433 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jedno nie wyszło i jest grą online, więc jak tu ktoś wie, że to świetne będzie to brawo:) Plus square enix, więc pewnie zabiją ten tytuł i wyłączą serwery do końca roku. pozostałe dwa tytuły całkiem, całkiem ale raczej nikogo nie powalą na kolana. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Spider 2 jest w plus premium od 6 lutego. Ale TRIAL Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia I wracamy do dawania "barachła". W sumie sam na psplusa nie mogę narzekać odkąd go mam, bo sporo gierek z niego ograłem, ale od dłuższego czasu bieda z nędzą. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Pany a jak to jest z przejściem na extra? Mam dopłacić 150 to dostanę do końca abonamentu. Czyli 2025.02, bo wbiłem essentials. To jak będę chciał wrócić na esnetials od 02.2025 to tylko wtedy jak mi się skończy? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Zawsze szybszy xD Właśnie miałem pisać, że zajebiście z Talesami, jeszcze nie zdążyłem kupić. A valhalli przypadkiem nie było cały czas? Ubisoftowych gier dużo było w subskrypcji. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Unbound ostatnio był w promkach -80% i miałem brać zamiast EA Play. Fajnie, że wpadło do Plusa. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Teraz, _Red_ napisał: Zawsze szybszy xD Właśnie miałem pisać, że zajebiście z Talesami, jeszcze nie zdążyłem kupić. A valhalli przypadkiem nie było cały czas? Ubisoftowych gier dużo było w subskrypcji. Tales polecam, mocny jRPG, imo jeden z lepszych w tej generacji. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Mam zamiar ograć, ale już straciłem nadmiar życia na nową Yakuze, zaraz FF7-2 i jeszcze kolejny RPG Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ten The Outer Worlds to ze wszystkimi dodatkami czy goła edycja?? Cytuj
suteq 183 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Z dodatkami. Z retro jest Resistance Retribution. Próbowałem w to grać na PSP ale nie dałem rady więc fajnie że dają teraz, zapewne będę chciał skończyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi