Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie przy 12 miesiącach pokazuje obniżkę 33% przy Premium, i aż 44% przy Extra czyli za 290 zł, a przy Essential brak zniżki (promka do 12 lutego). Za tyle to taki Extra można brać, według mnie byłoby warto, ale od roku stołuje się u wujka Erdogana także ten. Wychodzi że najlepsza promyka noworoczna, bo pod koniec roku było 390zł. Fajnie że Sony cośtam się stara.

Opublikowano
46 minut temu, Ps4Player napisał:

Fajnie że Sony cośtam się stara.

Stara? Podnieśli abonament z dupy serwując dalej gry drugiej kategorii, siadła im sprzedaż i teraz próbują coś ugrać.

Opublikowano

No, czyli coś tam zaczeli się starać, nazywaj to jak chcesz - starają, próbują coś ugrać, wielka różnica, i nawet mniejsza z jakiego powodu. Inna kwestia że te promki dla jednych są, innym nie dają, troche słabo. Ja bym się nie obraził jakby i sprzedaż samych ps5 siadła, i Sonka zamieniła się miejscami z Xboxem i to oni gonili konkurencje, do fanatyka Sony mi daleko.

Opublikowano

Widocznie w Extra jakaś głośna premiera, to jest cisza przed burzą :ninja: Na mnie nie patrzcie, ja tego bronić nie będę.

Na ppe piszą że "trzy świetne pozycje" - to muszą być te całe "małe hity-perełki z przytłaczające pozytywnymi opiniami" :rolleyes:

Opublikowano

Jedno nie wyszło i jest grą online, więc jak tu ktoś wie, że to świetne będzie to brawo:) Plus square enix, więc pewnie zabiją ten tytuł i wyłączą serwery do końca roku. 

pozostałe dwa tytuły całkiem, całkiem ale raczej nikogo nie powalą na kolana.  

Opublikowano

Pany a jak to jest z przejściem na extra? Mam dopłacić 150 to dostanę do końca abonamentu. Czyli 2025.02, bo wbiłem essentials. To jak będę chciał wrócić na esnetials od 02.2025 to tylko wtedy jak mi się skończy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze szybszy xD Właśnie miałem pisać, że zajebiście z Talesami, jeszcze nie zdążyłem kupić. A valhalli przypadkiem nie było cały czas? Ubisoftowych gier dużo było w subskrypcji.

Opublikowano
Teraz, _Red_ napisał:

Zawsze szybszy xD Właśnie miałem pisać, że zajebiście z Talesami, jeszcze nie zdążyłem kupić. A valhalli przypadkiem nie było cały czas? Ubisoftowych gier dużo było w subskrypcji.

Tales polecam, mocny jRPG, imo jeden z lepszych w tej generacji. 

Opublikowano

Z dodatkami.

Z retro jest Resistance Retribution. Próbowałem w to grać na PSP ale nie dałem rady więc fajnie że dają teraz, zapewne będę chciał skończyć.