Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw portu Resistance z PSP, bo gra sama w sobie wyciskała moc z handhelda. Jet Rider 2 spoko, choć mogli dać Championship Edition, gdzie ścigamy się tylko z 4, ale gra zyskuje więcej fpsów.

Ostatnio sypią rpgami kak z rękawa ;)

Opublikowano

Outer Worlds - spoko, chętnie sprawdze

Tales of Arise - super, miałem do kupienia

Valhalla widzę drugi raz ląduje, bo już kiedyś była.

Szkoda ze Tales of Vesperia tylko w premium.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Piękna wrzutka, tales, outer worlds miałem na liście, valhalle za darmo tez chetnie sprawdze:banderas:

Opublikowano

Dobija już wkrótce 1,5 roku od premiery Ragnaroka. Nie powinien już wlecieć do Plusa? Wydaje mi się, że Horizon: Forbidden West w podobnym okresie już w abonamencie wylądował. 

Opublikowano
10 minut temu, lukas_k96 napisał:

Wydaje mi się, że Horizon: Forbidden West w podobnym okresie już w abonamencie wylądował. 

Po roku, czym jak przyznali mocno oberwała sprzedaż. Ragnarok się chyba dalej dobrze sprzedaje, a ilość Plusowiczów od jakiegoś czasu stoi w miejscu, więc nie dziwne, że jeszcze go nie wrzucili.

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał:

Ten The Outer Worlds to ze wszystkimi dodatkami czy goła edycja??

Warto dodać, że nie ma save transferu ze starej wersji PS4, przynajmniej na premierę nie było...

Opublikowano (edytowane)

No niestety... musieliby albo odnowić licencje albo wyciąć / wymienić muzykę, na którą nie da rady jej odnowić.. Jedna i druga opcja wiąże się z kosztami. Szkoda, bo GT1 i GT2 wciągnąłbym z marszu.

Edytowane przez Emet
  • Lubię! 1
Opublikowano
31 minut temu, łom napisał:

Nie ma co liczyć na gry z licencjonowaną muzyką.

Hmm a tony hawk, fify i inne z grubą dawka licencji na multimedia i wizerunki, które były w abonamencie?

Opublikowano

Mimo, że jakoś ostatnio zupełnie nie korzystam z dobrodziejstw katalogu PS+Extra to doceniam bo ostatnio dużo gęstego wpada. Jakoś to tak jest, że kupuje sobie Dark Souls Remastered za 49 zł w pudełku na allegro to się gra całe bijąc na łeb każdego bossa a gierki z abonamentu to tak :sadkek: eeee no fajnie ale nie wiadomo w sumie co tu pobrać, nie wiem kiedy to wyleci z tej oferty, nie czuje tego. Ale doceniam bo katalog rośnie ostatnio o dobre tytuły.
AC Valhalla męczyłem w Geforce Now gdy jeszcze nie miałem current gena bo wolałem 60 klatek w streamingu jak 30 na PS4. Konto Ubisoft mam to samo ktoś może wie czy zapisy przeniosą się z wersji PC do PS5? Dokończyłbym sobie to bieganie po Anglii ale nie dam rady zaczynać tego od nowa bo to i tak jest rozwleczone do granic ludzkich możliwości a byłem już daleko za początkiem. Abonamentu Ubisoft nie opłacam więc pewnie wszystko trafił szlag.

Opublikowano
8 minut temu, _Red_ napisał:

Hmm a tony hawk, fify i inne z grubą dawka licencji na multimedia i wizerunki, które były w abonamencie?

Mowa o starych grach dodawanych do katalogu klasyków (takich jak GT1 czy 2) a nie nowych gdzie licencje są jeszcze aktywne.

• Dzięki 1
Opublikowano
3 godziny temu, łom napisał:

Nie ma co liczyć na gry z licencjonowaną muzyką.

Zawsze mogą dać bez muzy, ludzie sobie odpalą na Spotify.

Też to jakiś koszt, ale minimalny.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Square napisał:

Zawsze mogą dać bez muzy, ludzie sobie odpalą na Spotify.

Też to jakiś koszt, ale minimalny.

Ale jak to mają zrobić w takim Gran Turismo 1? Musieli by albo grzebać w kodzie gry (a na 99% plików już nie ma dostępnych) albo zablokować odtwarzanie muzyki jakoś na poziomie emulatora i nie wiadomo czy to by nie posypało gry.
Edit: i jeszcze trzeba pamiętać o licencjach na samochody czy postacie w takim THPS

Edytowane przez łom
Opublikowano

Witam państwa.

Od kilku dni jestem posiadaczem ps5 i niestety nie zdążyłem kupić ps+  extra w promocji.

Jest jakiś sposób aby bezpiecznie zbić normalną cenę?