vip77 237 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego SIFU ma być w marcu w essential. Myślę że się to się to sprawdzi. https://www.mydealz.de/deals/ps-plus-essential-marz-2024-sifu-uvm-2324570 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego To by była (dla mnie) petarda. Zobaczymy. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Też sprawdzę, może akurat siądzie. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Grałem w demo i miałem na wishliscie jak pudełko stanieje i zapomniałem o tym finalnie. Obada się w PS+ z chęcią. Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Doskonale, bardzo czekałem na tę grę. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego W Sifu trzeba zagrać, bo to sztosiwo przeokrutne - jak ktoś się jeszcze waha to niech się nie waha tylko pobiera i uczy się grać 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego W dniu 14.02.2024 o 22:04, KOMARZYSKO napisał: A które polecasz do ogrania? Grałem jedynie w Arise - nawet platyne wbiłem, chętnie bym ograł starsze, tylko nie wiem za którego się zabrać. Mam spory sentyment do Tales of Vesperia i Tales of Symphonia.W obie grało mi się mega przyjemnie lata temu i fajnie było do nich powrócić przy portach/remasterach. Zestiria jest jak dla mnie zdecydowanie słabsza i mniej intersująca. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego F1 23? Chętnie objadę sezon albo 3. Daaaawno nie grałem Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego No to teraz czekamy na The Crew Motorfest. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Residencik wjedzie jak złoto szkoda mi było kupować, bo gra na jedno popołudnie. Jeszcze Midnight Suns Dzięki pan Sony Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Dragon Ball Kakarot w końcu w wersji PS5 dali. Pewnie i tak nie odpalę, ale bardzo dobry miesiąc. W kwietniu Plus mi się kończy i tak. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 41 minut temu, Square napisał: Dragon Ball Kakarot w końcu w wersji PS5 dali. Pewnie i tak nie odpalę, ale bardzo dobry miesiąc. W kwietniu Plus mi się kończy i tak. A polecasz któregoś DB do ogrania? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Poza FighterZ to nie bardzo. W Kakarot nie grałem, w XenoVerse tylko chwilę. Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca RE3 super, ale w niedzielę akurat kupiłem Phoenix Wright Trilogy w pakiecie z The Great Ace Attorney. xD Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca RE3, NBA 2k24 wrzutki jak w marcowym GP… Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 6 minut temu, Szajka napisał: Kiedy wjeżdża do plusa RE3 ? Już jest. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ten Ghost of Tsushima to jest full wersja w plusie? Bo mam płytkę, ale jak mam płacić za upgrade 134 zł to niech się pierdolą. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 9 minut temu, Faka napisał: Ten Ghost of Tsushima to jest full wersja w plusie? Bo mam płytkę, ale jak mam płacić za upgrade 134 zł to niech się pierdolą. Tak. Directors Cut to pełna wersja z trybem online. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi