Dante 433 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Immortals czekałem aż dadzą gdzieś, więc spoko. Skul jak grałem na PC było całkiem przyjemne, w sam raz do plusa, 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Ten Immortals to coś ciekawego może czy jakiś noname gierka? Do czego to podobne? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Godzinę temu, Faka napisał: Ten Immortals to coś ciekawego może czy jakiś noname gierka? Do czego to podobne? Godzinę temu, PiotrekP napisał: Też pierwszy raz o tym słyszę. To ten wielki hit EA za 125 milionow dolarów, o ktorym nikt nie słyszał i nikt tego nie kupił, a na forum temat na całe 9 postów https://www.gamesradar.com/ea-flop-immortals-of-aveum-reportedly-cost-around-dollar125-million-former-dev-says-a-aaa-single-player-shooter-in-todays-market-was-a-truly-awful-idea/ Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Czytam w tym artykule z linka wyzej: Cytat Another anonymous employee, still at Ascendant, told IGN that there was potential in Immortals' old-school approach, but admitted it failed to find an audience regardless. "It's not a sequel or a remake, it doesn't take 400 hours to beat, has zero microtransactions, no pointless open world grinding. Although not everyone loved it, it reviewed pretty well, currently sitting at a 74 on OpenCritic and a Mostly Positive on Steam. No one bought it." Pobieram w ciemno. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 marca Autor Opublikowano 27 marca wcale się nie zdziwię jak teraz po dodaniu do plusa i pewnie wpadnięciu zaraz do EAplay czyli też do GP gra zyska na popularności, ona praktycznie nie miała marketingu oprócz jebania za test na digital foundry za rozdzielczość Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 7 minut temu, Figuś napisał: wcale się nie zdziwię jak teraz po dodaniu do plusa i pewnie wpadnięciu zaraz do EAplay czyli też do GP gra zyska na popularności, ona praktycznie nie miała marketingu oprócz jebania za test na digital foundry za rozdzielczość Dokładnie, widziałem trailer na chyba jakims pokazie Sony, a potem mi na facebooku wyskoczył ten artykuł o tym, że gry nikt nie kupił. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca I tak nawet nie pobiorę. Mam w co grać. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Ten plus to niezły żart na pierwszego kwietnia. 3 gry o których nikt nie słyszał Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca To chyba lepiej niż 3 gry które wszyscy i tak już kupili. 4 Cytuj
Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia (edytowane) 16 kwietnia Dave the Diver zamelduje się w ofercie Extra/Premium. Edytowane 2 kwietnia przez Sylvan Wielki 1 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Uuu najs, mam w planach brac na Steam zeby popukac przenosnie ale nie mam jak wcisnac do grania bo teraz Rebirth a pozniej jeszcze Eiyuden. Jak wpadnie to sciagne zobaczyc czy mnie to jara i potem ewentualny zakup na SD jak juz sie uporam z erpegami. 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 23 kwietnia na premierę wpadnie też Tales of Kenzera Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Po okropnym Essential w tym miesiącu Dave bardzo pozytywnie zaskakuje. Cytuj
boywrc 18 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Panowie, zszedłem z Plusa Premium do Essential i w(pipi)ało mi sporo gier z podstawowego Plusa które miałem wcześniej dodane do konta, widocznie licencje się po(pipi)awszy. Idzie coś z tym teraz zrobić żeby odzyskać dostęp? 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Jeżeli przywracanie licencji nie pomoże to tylko support. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia PlayStation Plus Extra & Premium: Dave the Diver | PS4, PS5 Tales of Kenzera: Zau | PS5 (od 23 kwietnia) Oddballers | PS4 Construction Simulator | PS4, PS5 The Crew 2 | PS4 Raji: An Ancient Epic | PS4, PS5 Lego Ninjago Movie Videogame | PS4 Nour: Play With Your Food | PS4, PS5 Deliver Us Mars | PS4, PS5 Lego Marvel’s Avengers | PS4 Miasma Chronicles | PS5 Stray Blade | PS5 Animal Well | PS5 (od 9 maja) 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 2 minuty temu, bartiz napisał: PlayStation Plus Extra & Premium: Dave the Diver | PS4, PS5 Tales of Kenzera: Zau | PS5 (od 23 kwietnia) Oddballers | PS4 Construction Simulator | PS4, PS5 The Crew 2 | PS4 Raji: An Ancient Epic | PS4, PS5 Lego Ninjago Movie Videogame | PS4 Nour: Play With Your Food | PS4, PS5 Deliver Us Mars | PS4, PS5 Lego Marvel’s Avengers | PS4 Miasma Chronicles | PS5 Stray Blade | PS5 Animal Well | PS5 (od 9 maja) Z klasyków: Alone in the Dark: The New Nightmare Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire MediEvil Ej klasyki fajne z ps1, nie licząc MediEvil po raz 3 na upartego 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 33 minuty temu, Mendrek napisał: Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire Looooo Jedna z moich gier dzieciństwa i życia POKAZ MOCY CD ROM X 4 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Miasma Chronicles i Deliver us mars ratują ten miesiąc, dobre gry. Szkoda że w Alone in the dark nie zagram bez premium. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia (edytowane) Alone będzie ogrywany Dla mnie jeden z lepszych horrorów na PSOne. Ciekawe czy beda trofea. Jesli beda to moze znow przejde Medievila po raz ostatni w swoim życiu. Edytowane 10 kwietnia przez Lukas_AT Cytuj
knotek 211 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Zdecydowanie będzie odkurzana PS5, dla Dave The Diver Po co komuś nudne AAAA, kiedy są takie perełki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi