Ps4Player 16 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 3 godziny temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): ... Sportówki też wchodzą w grę. No więc, może Cricket 24? Nie spodziewałem się że wrzucą takiego sztos, i to w najnowszej wersji, jednak co sonka to sonka. Daj znać czy podeszło, może jakiś wspólny meczyk online? Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Japa gracza się cieszy - GTA: SA - The Definitive Edition! Damn it! Musiałem dodać tytuł na listę, zaraz ogarnę go do biblioteki, bo kwestia czasu jak to całe Days of Play się skończy a gra z oferty promo zniknie. 21 godzin temu, Shen napisał(a): Te posty pisze AI, nie ma co odpowiadac. Pomyłka... Na koncie PS mam abonament zarówno PS Plus Premium oraz EA Play na rok; to właśnie ,,Jedi Survivor" i ,,Dead Space" są dostępne w ofercie EA Play, a nie w PS Plus. Co za dużo rozkmin to nie zdrowo, pospieszyłem się z napisaniem posta i wyszło jak wyszło: po cebularsku. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 33 minuty temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): kwestia czasu jak to całe Days of Play się skończy a gra z oferty promo zniknie Jak wypadnie z oferty to i tak nie odpalisz, nawet mając na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) U Was też tak jest z GTA San Andreas Definitive Edition? Jak wchodzę na PS Store na swoim koncie (obecnie nie mam PS+) to wyświetla się obok logo "Extra" i jest napisane aby wykupić subskrypcję PS Plus Extra (ogólnie jest w katalogu gier Extra). Jak wchodzę na konto brata, który ma Extra.... to nie da się pobrać i jest napisane, że trzeba zmienić na Premium. Edytowane 10 Czerwca przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Wczoraj dodawałem do biblioteki i poszło normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ja.miałem tak samo na konsoli, nie chciało mi dodać mimo że mam extra. Zapomniałem o tym i teraz jak napisałeś Emet, to sprawdziłem przez apke i już się dodało do biblioteki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ja też przez apke dodawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 16:56, _Red_ napisał(a): Były jakies przecieki na Dead Island 2 albo Hogwarts Legacy (PS5) w PS+ Extra/Premium? Bo myślałem kupić w boxie, ale ostatnio co kupie to trafia do plusa możesz brać DI2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 984 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Ale szajs xd A far cry cala kolekcja to juz od dawna była;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Dopiero co kupilem monster hunter z 2 tygodnie temu, ale z dodatkiem to pół biedy Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Powiem Wam, że takie rozczarowania Sony ostatnio ładuje, że aż niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Potrzebna kolejna podwyżka cen, tamta była za mała i nie starcza na lepsze gry. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Nie no monster hunter goty, reszta kibel Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Może i goty, ale wyszedł ponad 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 9 minut temu, Square napisał(a): Potrzebna kolejna podwyżka cen, tamta była za mała i nie starcza na lepsze gry. Myślałem, że po dobrej konfie X coś może ciekawego przyłożą żeby jakoś zachęcić. W moim otoczeniu większość już olała extra/premium, a za essentiala płacą tylko ci co grają on line. Reszta co miała ograć to ograła i już nie płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Co to za bieda I jeszcze dają takie starcie jak Far cry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Mam pytanie, jak wygląda zwrot pieniędzy za subskrypcję PlayStation Plus? Oddadzą pieniądze na konto czy po prostu zasilą portfel Store? Kasa była ściągnięta z konta bankowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Kasę oddają tam, skąd ściągnęło. Czyli jak z konta, to na konto. Ale bierz poprawkę na to, że zgodnie z regulaminem jak miałeś automatyczne przedłużenie włączone, to nie przysługuje ci zwrot. Mi kiedyś oddali, ale napisali przy tym całą litanię, że to jednorazowy wyjątek i dobra wola z ich strony xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 984 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Borderlands nie zacznę od trójki jak nie grałem żadnego prequela, w hokeja nigdy w życiu nie grałem (może na moment NHL 98 xd), a Among Us coś słyszałem. Kojejne gry do backlogu jak dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Czaicie dostać hokeja i gre za 18zł w subskrypcji która kosztuje 3 bomby na rok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca W Kanadzie się cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 26 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca i u pepików Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 16 minut temu, _Red_ napisał(a): Borderlands nie zacznę od trójki jak nie grałem żadnego prequela W sumie można grać bez znajomości. https://blog.playstation.com/2024/06/26/playstation-plus-monthly-games-for-july-borderlands-3-nhl-24-among-us/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Borderlands w pudełku reszta lipa. Ehh Sony co miesiąc to gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca No sraka jak cholera po raz kolejny. Dobre gierki to już dawno dawali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi