Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

... Sportówki też wchodzą w grę.

No więc, może Cricket 24? Nie spodziewałem się że wrzucą takiego sztos, i to w najnowszej wersji, jednak co sonka to sonka. Daj znać czy podeszło, może jakiś wspólny meczyk online?

Japa gracza się cieszy - GTA: SA - The Definitive Edition! Damn it! Musiałem dodać tytuł na listę, zaraz ogarnę go do biblioteki, bo kwestia czasu jak to całe Days of Play się skończy a gra z oferty promo zniknie. 

dssssss.thumb.jpg.35041e690fe123276e865604c5bb5d1d.jpg

21 godzin temu, Shen napisał(a):

Te posty pisze AI, nie ma co odpowiadac.

Pomyłka... Na koncie PS mam abonament zarówno PS Plus Premium oraz EA Play na rok; to właśnie ,,Jedi Survivor" i ,,Dead Space" są dostępne w ofercie EA Play, a nie w PS Plus. Co za dużo rozkmin to nie zdrowo, pospieszyłem się z napisaniem posta i wyszło jak wyszło: po cebularsku. xD

U Was też tak jest z GTA San Andreas Definitive Edition?

Jak wchodzę na PS Store na swoim koncie (obecnie nie mam PS+) to wyświetla się obok logo "Extra" i jest napisane aby wykupić subskrypcję PS Plus Extra (ogólnie jest w katalogu gier Extra). Jak wchodzę na konto brata, który ma Extra.... to nie da się pobrać i jest napisane, że trzeba zmienić na Premium.

Edytowane przez Emet
9 minut temu, Square napisał(a):

Potrzebna kolejna podwyżka cen, tamta była za mała i nie starcza na lepsze gry.

Myślałem, że po dobrej konfie X coś może ciekawego przyłożą żeby jakoś zachęcić. W moim otoczeniu większość już olała extra/premium, a za essentiala płacą tylko ci co grają on line. Reszta co miała ograć to ograła i już nie płacą.

Kasę oddają tam, skąd ściągnęło. Czyli jak z konta, to na konto. Ale bierz poprawkę na to, że zgodnie z regulaminem jak miałeś automatyczne przedłużenie włączone, to nie przysługuje ci zwrot. Mi kiedyś oddali, ale napisali przy tym całą litanię, że to jednorazowy wyjątek i dobra wola z ich strony xd

• Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...