Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Crisis Core to gra, która może być na minus dla wydawcy, jest tak cienka że może zniechęcić ludzi do Fajnala (najlepszej gry ever) ogółem. 

Opublikowano
Godzinę temu, giger_andrus napisał(a):

Dla psychofanów może i cienka ale dla niedzielniaków to może być tytuł 7-8/10. 

Jestem psychofanem FF VII Remake i Rebirth i ta odświeżona Crisis Core mi się podobała, więc zależy od punktu widzenia, fajna mniejsza gierka action RPG z backstory do Remaków. 

Opublikowano

Fajnie bo Crisis Core miałem kupować kiedyś a tak to wreszcie ogram.

No More Heroes 3 też sie sprawdzi, dawno temu ograna jedyneczka na Wii, więc kolejne przygody Travisa chętnie wciągnę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co wy, kurwa, pierdolicie? Akurat te Star Warsy są dobre, jak ktoś nie ograł, to polecam. Od chuja contentu w tej grze jest. To też jest rodzinna gierka jak Astro Boy, a tam zachwalają, ale Lego Star Warsy? Podwójne standardy XD

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.07.2024 o 20:10, Faka napisał(a):

Co wy, kurwa, pierdolicie? Akurat te Star Warsy są dobre, jak ktoś nie ograł, to polecam. Od chuja contentu w tej grze jest. To też jest rodzinna gierka jak Astro Boy, a tam zachwalają, ale Lego Star Warsy? Podwójne standardy XD

Właśnie olałem Tshushime i z bananem na twarzy zacząłem w to grać. Cała historia star warsów podana w lekko humorystycznej formie, z podziałem na każdą Sagę, za to z bardzo fajną graficzką i masą mechanik. Chciałem to ograć wczesniej ale nigdy coś pod drodzę nie było, a teraz jak za darmo to cieszę się podwójnie :nosacz3:

Kto nie grał to pozycja OBOWIĄZKOWA dla fanów gier typu astro bocik :banderas:

Opublikowano

No bo to zajebista gra Lego i to w każdej formie, nie tylko ŚW, Marvel też zajebiste i DC. No ale chujowy drop w tym miesiącu, gracze już wydali wyrok, że lipa i w ogóle. 

Opublikowano
W dniu 31.07.2024 o 18:33, Shen napisał(a):

Poziom gamepassa osiagniety, tragedia.

Game pass to zajebista usługa przy tych śmieciach od Sony. Mogliby jeszcze więcej podnieść abonament, a zamiast gier z 2022r. wartości 48 zł dawać jakieś indyki po 9.