mario10 515 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Gry za grosze lub dawno ograne. Kolejny słaby miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 14 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2 godziny temu, Square napisał(a): Kurwa mać, by ich chuj. Teraz będę musiał zagrać w to drewno. Chociaż nie, to w Extra to się nie liczy, uff liczy się i nie kombinuj kurwa @Farmer widzisz to JAK SIĘ MIGA SKUBANIUTKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 6 godzin temu, Square napisał(a): Kurwa mać, by ich chuj. Teraz będę musiał zagrać w to drewno. Chociaż nie, to w Extra to się nie liczy, uff Noo Grzesiu... Pisałeś, że zagrasz jak będzie w plusie. Nie pisałeś w jakim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Bo był tylko jeden, także ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Szczegóły. To co? Chcesz porady do Gwinta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 16 godzin temu, Bielik napisał(a): Nie no ludzie dajcie żyć, oprócz cult of The lamb cienizna wild hearts Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 15 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia No to ładnie poszaleli. Miało być brane Day 1 więc super niespodzianka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Uaaa najs Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia I to jest dobra wiadomość. Ciekawe jak długo będzie dostępny, bo Sea of Stars nie zdążyłem ograć do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Sea of Stars jest cały czas w Extra przecież. Dopiero 20.08 znika, czyli przez rok nie zdążyłeś ograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Przeszedłem ok połowę gry, potem rozgrzebałem kilka innych tytułów, a to zostawiłem sobie na później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Ogólnie można założyć, że będzie ten rok. Tak samo było że Stray. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia To jest ta różnica, kiedyś takie złote sztosiwa był w zwykłym plusie, przez co były dla Nas "na zawsze", taka mała zmiana, a jednak mnie odrzuca od abo :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Ile było takich gier zwykłym Plusie na premierę? Kojarzę Rocket League, ale to była chyba wielka niewiadoma. Czy masz na myśli po prostu w Plusie ileś tam po premierze? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 25 minut temu, Square napisał(a): Ile było takich gier zwykłym Plusie na premierę? Kojarzę Rocket League, ale to była chyba wielka niewiadoma. Czy masz na myśli po prostu w Plusie ileś tam po premierze? Ne pamiętam, na pewno pamiętam Rocket League i Driveclub. Edit: Resogun na pewno też. Generalnie lubiłem starego plusa bez tierów, mój romans z Extra/Premium już zakończony jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia DriveClub miał promować Plusa, ostatecznie skończyło się na tym, że wyszło dużo później i darmowa wersja była mocno okrojona. Też nie przepadam za Abo, ale pod względem premier na pewno nie było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 4 minuty temu, Square napisał(a): DriveClub miał promować Plusa, ostatecznie skończyło się na tym, że wyszło dużo później i darmowa wersja była mocno okrojona. Też nie przepadam za Abo, ale pod względem premier na pewno nie było lepiej. A to nawet nie pamiętałem, że Driveclub coś się opóźnił w plusie, ja chyba ostatecznie tak się wkręciłem, że kupiłem grę i wszystkie premium dodatki od razu :). No coś za coś, kiedyś było relatywnie taniej i dobrze, bo "na zawsze" teraz w tych essentials to już naprawdę mało wpada :/. Bo najgorsza rzecz w abo to jest rotacja, Microsoft robi to o tyle lepiej, że ich gry (od ich studiów partnerskich) nie wypadają nigdy w teorii (dopóki nie ma problemu z licencją, co się zdarza). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 9 godzin temu, Shankor napisał(a): Przeszedłem ok połowę gry, potem rozgrzebałem kilka innych tytułów, a to zostawiłem sobie na później. Mam to samo, już wiem co bede robił w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Taki Ragnarok czy SM2 ma wciąż dojebana sprzedaż, że nie da się tych tytułów wrzucić do plusa extra/premium ? Przecież wrzutki gier po podwyżkach cen to jest śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia SM2 nawet rok nie minął przecież. Pierwszy raz miał promke w maju i to tylko -25%. Ragnarok miał podobnie i jest dość regularnie na promkach -38%. Nie czekaj aż wpadną do Plusa, bo to jeszcze trochę zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Kiedy najczęściej robią promkę na abonament dla nowych? Specjalnie nie przedłużyłem żeby się złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Z tego co kojarzę to na Days of Play, na koniec roku/święta oraz Black Friday. Na pewno pełnej ceny 630 zl za premiuma juz nie chce dawac bo te parę starych gierek rocznie, które tam odpalę nie są tego warte, pewnie pójdę w essential. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LansVansDans 7 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2 godziny temu, michu86- napisał(a): Kiedy najczęściej robią promkę na abonament dla nowych? Specjalnie nie przedłużyłem żeby się złapać. Pierwsza promocja jest na koniec listopada, później na święta jakoś od 12 grudnia wtedy idzie kupić doładowaniami Extra na rok za jakieś 290zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 10 godzin temu, Square napisał(a): SM2 nawet rok nie minął przecież. Pierwszy raz miał promke w maju i to tylko -25%. Ragnarok miał podobnie i jest dość regularnie na promkach -38%. Nie czekaj aż wpadną do Plusa, bo to jeszcze trochę zajmie. Ragnarok kupiłem i ograłem na premierę więc pudło z tym czekaniem. Po prostu im się sufit na łeb spadł odnośnie wstawek nowych tytułów do abonamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi