Square 8 609 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Skoro ograłeś to nie powinno ci zależeć, a jak nie masz już gry i chcesz ponownie przejść to mój komentarz dalej pasuje. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Nie rozumiem czemu wycofują swoją grę Horizon Forbidden West. Chujowa ta ich polityka, że własne gierki wycofują, jeszcze rozumiem innych wydawców. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Już wycofywali swoje gry, np. Spider-Man wypadł przed premierą Remastera, HZD, TLoU Rrmaster chyba też wypadło. Nigdy nie było info, że gry będą na stałe, może wrzucą znowu za rok czy dwa. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Tak czy inaczej trochę słabo. Może i Gamepass też nie robi szału ostatnio swoimi wrzutkami, ale tam przynajmniej raz na jakiś czas wpada duża lub śrenio-duża premiera. W PS+ raz na rok coś wskoczy na premierę... a i tak co najwyżej to jakiś indyk. W ogóle wydaje mi się, czy w ostatnich miesiącach więcej gier ubywa niż przybywa w ramach PS+ Extra? Edytowane 21 sierpnia przez Emet Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia To wszystko zależy od tego kto ile gra i jak na bieżąco jest z grami. Ja z PS+ Extra jestem zadowolony bo już trochę dzięki niemu gier przeszedłem w tym Horizon. Niektóre takie których nie planowałem kupować bo to nie dal mnie a okazały się świetnymi grami jak Nier Replicant albo Ghostrunner. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Foamstars przechodzi na F2P od 4 października. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Little Nightmares 2 A te dwie pozostałe to zaorać. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia LN2 od dawna kupione za 30 zł i czeka na progranie, reszta jakieś gówna Cytuj
MEVEK 3 551 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia 34 minuty temu, Sep napisał(a): Little Nightmares 2 A te dwie pozostałe to zaorać. @KrYcHu_89 będzie zadowolony bo ostatnio pytał o gierkę a ja sam tez mocno polecam Wczoraj wpadła 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia 3 minuty temu, MEVEK napisał(a): @KrYcHu_89 będzie zadowolony bo ostatnio pytał o gierkę a ja sam tez mocno polecam Wczoraj wpadła Standardowe pytanie, czy trzeba zaczynać od 1? Cytuj
MEVEK 3 551 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Nie. To 2 różne przygody każda ze swoim unikalnym zakończeniem. Podobny klimat, gamepley i puzzle. No wypas po prostu. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Little Nightmares 2 to prequel Również bardzo polecam. Czekam na Reanimal od nich mocno Cytuj
MEVEK 3 551 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Tego to nie wiedziałem Czyli jeszcze lepiej dla niektórych Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Są różne teorie i domysły o tym jak powiązane są te dwie gry, jest to dość tajemnicze, acz dla fanów takich rzeczy, daje materiał. Fani mają wiele własnych teorii o tym, kim są postaci pojawiające się w obu grach i co się z nimi kiedy dzieje i jak/czy mają miejsce w l o r e tej drugiej części. Nie ma specjalnie co o tym myśleć na zapas. Jeśli ktoś aż tak pokocha grę, żeby się tym przejmować, to i tak może zagrać w drugą. Są też różne teorie na temat tego, czy trzeba przejmować się komiksami opisującymi inne elementy historii uniwersum rozszerzonego LN. Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Ciekawy jestem tego Quidditcha czy to jakaś popierdółko-mobilka czy coś sensownego w klimatach HP. W pudle krzyczą 150 złociszy, więc dobrze że to wpada za darmo. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Na pewno wygląda na tyle niskobudżetowo, że być może wydawca po playtestach uznał: oj niedobrze, ludzie za to nie zapłacą, a jak nie zapłacą to nie będzie z kim grać online i gra zbierze fatalne opinie. Być może Sony zapłaciło poratować bo jednark marka + "darmowość" + być może przyjemny gameplay sprawią że gra będzie miała jakieś życie. Cytuj
MEVEK 3 551 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Godzinę temu, Szermac napisał(a): Little Nightmares 2 to prequel Również bardzo polecam. Czekam na Reanimal od nich mocno Ten Reanimal to bedzie jeszcze bardziej terrifying niz obie czesci L.Nightmare razem wziete. Tez czekam Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Godzinę temu, Figuś napisał(a): Jakiś bug pewnie, u mnie na xtra wyświetla się normalnie cena. Zresztą Sony by zrobiło ogłoszenie takiego tytułu z pompą (paliwową) Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Odpaliłem wczoraj na chwilę tego Quidditcha. Za mną tworzenie zespołu, całkiem dobrze ogarnięty tutorial i jeden mecz online. Gierka sprawia całkiem dobre wrażenie - gaasik, ale z klimatem Hogwart Legacy. Dużo opcji customizacji i walut. Od razu widać, że koncept wyciągnięto z tamtej gry i przerobiono na usługę z Fortnite'ową grafiką. Taki trochę powrót wspomnieniami do Quidditch World Cup na PS2, ale w nowoczesnej otoczce online. Na pewno pogram dłużej, bo lubię HP. Mam nadzieję, że dodadzą kanapowy co-op i online 6vs6, bo na ten moment jest tylko 3vs3 i każdy gracz przełącza się pomiędzy 2 rolami (ścigający-szukający, ścigający-pałkarz, ścigający-obrońca). Co ciekawe jest też kampania solo. Jest gdzieś na forum temat tej gry czy #nikogo? Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września W dniu 28.08.2024 o 19:42, jimmy napisał(a): Ciekawy jestem tego Quidditcha czy to jakaś popierdółko-mobilka czy coś sensownego w klimatach HP. W pudle krzyczą 150 złociszy, więc dobrze że to wpada za darmo. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Oni wstydu nie mają, jeszcze zobaczcie jakie gry opuszczają usługę, dramat jeśli chodzi o jakość przychodzące/wychodzące. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Wywalać swoje exy to już trzeba być sony xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi