Faka 3 989 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września No to są turbo debile, nie rozumiem wywalania swoich gier, gdzie MS trzyma i będzie cały czas siedzieć w gp. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Kolejny bieda miesiąc. No ale chyba to już będzie norma w tym abo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, mario10 napisał(a): Kolejny bieda miesiąc. No ale chyba to już będzie norma w tym abo plucky squire na premiere dobra okazja, no i Road 96 polecam z całego serca jak ktoś nie grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Plucky Squire na premierę to bieda? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Akurat nigdy mnie ta gra nie interesowała, ale jak polecacie to na pewno sprawdzę czy dobra gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Zabierają gierki, które będą prezentować moc PS5Pro. Cyberpunka z nowym raytracingiem. I Horizon z ogólnym upgradem. No kurwa, przemyślane marketingowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Chciałem wrócić do HFW, ale kupię płytę bo lata to tanio Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 11 września Autor Udostępnij Opublikowano 11 września Horizon to pewnie dostanie wersje goty dlatego usuwają XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Na pewno coś z nim kombinują skoro usuwają Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Fajnie, że będzie Plucky Squire i dosyć dobrze wspominam Secret Agent Clank, ale w zestawieniu z tym co wypada, to dla mnie trochę słaba oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września A ja chciałem tylko napisać, że pluję na wszystkich którzy nie ograli 13 Sentinels. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Przy pajonku, czy alojce można było mówić o zamianie na wersje goty, ale teraz wyrzucają lbp3, więc chyba z ich grami też rotacja jak z każdą inną. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Orientuję się ktoś czy Sony nadal przecenia zwykłego plusa? Pamiętam,że na czarne piątki i na zimę były przeceny kiedyś ale od czasów wejścia tych premium widziałem,tylko przeceny najdroższych abonamentów Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Są normalnie promki, ale tylko tylko jak nie masz Plusa. Dla posiadających abonament jest tylko opcja ulepszenia do wyższego poziomu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Teraz wszystko się zgadza,juz wiem dlaczego nie mogę sobie przedłużyć zwykłego plusa tylko proponowane są dla mnie jakieś extra/premium. Kolejny wspaniały pomysł Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września No niestety. Czekasz aż się skończy i kupujesz na kolejnym promo, albo kupujesz w formie kodu i dobijasz do tego co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Łoo Panie, co za syf z tym wycofywaniem gier. Wczoraj akurat mnie wzięło, że może bym sobie ogarnął Alien Isolation bo widziałem tydzień temu, że jest i siedziałem jak głupi i rozkminiałem czemu nie ma już dostępnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września No tak niestety abonamenty działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 731 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września W DS chętnie zagram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września jutro też ładna wrzutka do Extra Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Tak, ogra się Part 1, bo tylko raz przeszedłem na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Jeszcze ma byc Dino Crysis i Bloody Omen Legacy of Kain w plusie w tym roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Uff o mały włos nie kupiłem part 1 na pc xd jutro się ogra na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Jak dla mnie to... meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Czemu to jest bez multiplayera? Nie zrobili 2 to niech przywroca remake do zycia jak ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi