_Red_ 12 020 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Po co ja kończyłem remaster niedawno xd A tak kolejny raz pod rząd to mi się nie kce. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nie tego sie spodziewałem po Dino Crisis, ale w sumie grałem ostatni raz na premiere 25 lat temu jakoś, więc sprawdze. Ciekawe czy dodadzą trofea. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Kurde chciałem wrócić do szczurów, a tu Dead Space, a na którego miałem ochotę i jeszcze part 1 więc trzeba będzie dwie części od razu ograć. No nie ma tego czasu, nie ma Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ja jeszcze pamietam wersje z PS3. Remastera to tylko na YT widzialem. Oj bedzie grane jeszcze przed Silencikiem Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Można już pobierać part 1. No zobaczymy co tam wyczarowali na Oledziku. 1 Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Co taka cisza? Ostatnio we wrestling grałem na PSX, gdzie tworzyłem własne karykaturalne postacie xd Dead Space się włączy z ciekawości, ale nie gram w horrory. Doki Doki będę sie wstydził włączyć przy rodzinie, bo pomyślą, że jestem jakis piwniczak od chińskich bajek. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 4 minuty temu, _Red_ napisał(a): Co taka cisza? Może dlatego, że już było wrzucane przy okazji SoP. Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września A, faktycznie strone wcześniej. Zmyliło mnie, że ogłoszenie było dopiero dziś na profilu PS, a post nade mna z czwartku, to nie grzebałem na starszych stronach. Kojarzyłem tylko rozmowe o TLOU1 w Extra. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Do Dead Spacea mam sentyment więc pewnie ogram w najbliższym czasie Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Wróciłem do recki i na ps5 podobno chodziło na premierę tak sobie. Poprawili coś w tej kwestii, czy wymagam zbyt wiele? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Doki Doki? Łał, ale nisza. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Mamy z kolegą połączone konta i korzystamy razem z mojego PS plusa. On nie może pobrać Dead Space z mojego konta, pewnie dlatego, że ja rok temu miałem kupione na miesiąc EA Play żeby w tego DSa pograć. Ja mogę go normalnie pobierać. Da się coś zaradzić? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października myślałem nad zakupem borderlands 3 ultimate ale PSN nie pozwala mi na zakup prawdopodobnie dlatego że mam podstawkę w ps plus essential. da się to jakoś obejść ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Kontakt z działem Wsparcia i żeby usunęli z konta wersję z Plusa. Albo zakup Season Pass Bundle i wyjdzie w zasadzie na to samo. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 8 godzin temu, Square napisał(a): Kontakt z działem Wsparcia i żeby usunęli z konta wersję z Plusa. Nie ma szans. Przerabiałem na innych tytułach, absolutna polityka antykonsumencka. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jak się kończy plus to też tak zostaje czy wtedy można kupić normlanie? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 12 minut temu, smoo napisał(a): Nie ma szans. Przerabiałem na innych tytułach, absolutna polityka antykonsumencka. Jest taka możliwość. Z FF7 chyba tak robili, nie wiem czy dobrze pamiętam ale @_Red_ chyba działał w tym temacie. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Nie rozumiem dlaczego jest z tym problem, powinna być opcja usuń z biblioteki gier i po temacie. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 2 minuty temu, Square napisał(a): Jest taka możliwość. Z FF7 chyba tak robili, nie wiem czy dobrze pamiętam ale @_Red_ chyba działał w tym temacie. FF7 to był jakiś wyjątek zdaje się, dość głośno o tym było. Tam maja betonową zasadę, że jak coś masz na koncie (a w szczególności jeśli odpaliłeś ściąganie i pobrałeś chociaż 1kb danych) to nie da się tego usunąć bo taka polityka firmy i bujaj się frajerze. Przerabiałem to z Xcomem z plusa i z czymś tam jeszcze. Miesiąc przepychanki mailowej i telefonicznej i jak głową w mur. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 20 minut temu, mario10 napisał(a): Nie rozumiem dlaczego jest z tym problem, powinna być opcja usuń z biblioteki gier i po temacie. Powinna być opcja dokupienia/ulepszenia. Na Steam chyba tak jest? Jak masz np podstawkę i chcesz kupić bundle. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Myślę, że zasłaniają się "polityką firmy" a chodzi o to, że coś mają technicznie chujowo zrobione i to jest trudne/ręczne/niemożliwe i nikomu się nie chce w tym grzebać. Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Cos bylo z tym FF7, ale faktycznie tam był konflikt miedzy wersjami z plusa a wcześniejszym upgradem z płyty. A może chodzilo o to, że nie dało się dodac intergrade gdy ktoś miał podstawkę. Anyway, coś zgłaszałem na infolinii i potem mogłem dodać grę do biblioteki. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 43 minuty temu, Square napisał(a): Powinna być opcja dokupienia/ulepszenia. Na Steam chyba tak jest? Jak masz np podstawkę i chcesz kupić bundle. Szczerze mówiąc nie wiem bo ja nie gram w ogóle na pc. Ale to są rzeczy, które już dawno powinny być wdrożone zwłaszcza, że jak widać konflikty z wersjami występują. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Na Steam jest pełna gama. Można ukryć grę, usunąć z biblioteki, poprosić o zwrot kasy, normą są opcje dokupienia zawartości wersji Deluxe - choć to ostatnie pewnie zależy od wydawcy gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi