Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tego sie spodziewałem po Dino Crisis, ale w sumie grałem ostatni raz na premiere 25 lat temu jakoś, więc sprawdze. Ciekawe czy dodadzą trofea.

Opublikowano

Kurde chciałem wrócić do szczurów, a tu Dead Space, a na którego miałem ochotę i jeszcze part 1 więc trzeba będzie dwie części od razu ograć. No nie ma tego czasu, nie ma :)

Opublikowano

Co taka cisza?

Screenshot_20240930-221140.thumb.png.f64e8fc6e1bbd3c598b2af4062f82c2b.png

Ostatnio we wrestling grałem na PSX, gdzie tworzyłem własne karykaturalne postacie xd Dead Space się włączy z ciekawości, ale nie gram w horrory. Doki Doki będę sie wstydził włączyć przy rodzinie, bo pomyślą, że jestem jakis piwniczak od chińskich bajek.

Opublikowano

A, faktycznie strone wcześniej. Zmyliło mnie, że ogłoszenie było dopiero dziś na profilu PS, a post nade mna z czwartku, to nie grzebałem na starszych stronach. Kojarzyłem tylko rozmowe o TLOU1 w Extra.

Opublikowano

Mamy z kolegą połączone konta i korzystamy razem z mojego PS plusa. On nie może pobrać Dead Space z mojego konta, pewnie dlatego, że ja rok temu miałem kupione na miesiąc EA Play żeby w tego DSa pograć.  Ja mogę go normalnie pobierać. Da się coś zaradzić?

Opublikowano
8 godzin temu, Square napisał(a):

Kontakt z działem Wsparcia i żeby usunęli z konta wersję z Plusa.

Nie ma szans. Przerabiałem na innych tytułach, absolutna polityka antykonsumencka.

Opublikowano
12 minut temu, smoo napisał(a):

Nie ma szans. Przerabiałem na innych tytułach, absolutna polityka antykonsumencka.

Jest taka możliwość. Z FF7 chyba tak robili, nie wiem czy dobrze pamiętam ale @_Red_ chyba działał w tym temacie.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Jest taka możliwość. Z FF7 chyba tak robili, nie wiem czy dobrze pamiętam ale @_Red_ chyba działał w tym temacie.

FF7 to był jakiś wyjątek zdaje się, dość głośno o tym było.

Tam maja betonową zasadę, że jak coś masz na koncie (a w szczególności jeśli odpaliłeś ściąganie i pobrałeś chociaż 1kb danych) to nie da się tego usunąć bo taka polityka firmy i bujaj się frajerze. Przerabiałem to z Xcomem z plusa i z czymś tam jeszcze. Miesiąc przepychanki mailowej i telefonicznej i jak głową w mur.

Opublikowano
20 minut temu, mario10 napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego jest z tym problem, powinna być opcja usuń z biblioteki gier i po temacie.

Powinna być opcja dokupienia/ulepszenia. Na Steam chyba tak jest? Jak masz np podstawkę i chcesz kupić bundle.

Opublikowano

Cos bylo z tym FF7, ale faktycznie tam był konflikt miedzy wersjami z plusa a wcześniejszym upgradem z płyty. A może chodzilo o to, że nie dało się dodac intergrade gdy ktoś miał podstawkę. Anyway, coś zgłaszałem na infolinii i potem mogłem dodać grę do biblioteki.

Opublikowano
43 minuty temu, Square napisał(a):

Powinna być opcja dokupienia/ulepszenia. Na Steam chyba tak jest? Jak masz np podstawkę i chcesz kupić bundle.

Szczerze mówiąc nie wiem bo ja nie gram w ogóle na pc. Ale to są rzeczy, które już dawno powinny być wdrożone zwłaszcza, że jak widać konflikty z wersjami występują.