mario10 511 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Czyli po prostu jak ktoś chce to da radę, no ale to sony więc Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Rozumiem, że już nic nie wpadnie do extra/premium? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października https://blog.playstation.com/2024/10/09/playstation-plus-game-catalog-for-october-dead-island-2-two-point-campus-gris-return-to-monkey-island-and-more/ Sam sobie odpowiem - jeden wielki kutas od Sony w dalszym ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Dino Crisis w klasykach, ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Dead Island 2 mogę polecić. Odmóżdżająca i relaksująca rozwałka w czystej postaci, idealna do abonamentu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Łeee, słabo, liczyłem na tego SH2 Remake, ale w sumie to nie mam ps5 więc im wybaczam. Trzecie House of Ashes było mocarne, i czekałem na tę ostatnią część Dark P Anthology w abo, i się doczekałem. Za sam cały pierwszy sezon kłaniam się w pas O Świętej Plejstejszonce. Dead Island 2 do zaliczenia, co prawda liczyłem na Dying Light, w którego jeszcze nie grałem, a chodzi ostatnio za grosze na promkach, ale w sumie DI2 nowsze, ale czy lepsze? Grałem parę h na pożyczonym Xsx i całkiem całkiem. Wygląda na to że mój drugi rok z ps+ extra zakończy się pełnym zadowoleniem. Jutro kończę Road96 (świetne), jak jeszcze dojdzie Wiesiek 3 (przechodzę drugi raz, bardzooo świetne) to będzie 15 gierek zaliczonych z abo. W poczekalni Devil in Me, Czarnobylity, Dead Island 2. Po jednej dobrej grze w listopadzie/grudniu i mam ograne 20 gier w roku. Norme Sony wyrobiło (w porównaniu z moim pierwszym rokiem z ps+). W gry słabe lub mi nieodpowiadające nie gram. No nie wypada mi narzekać na ps plusa. Jasne, piszę z punktu widzenia osoby która nie kupuje gier na premiere, a przez abo to już nawet używek i ogólnie gier wcale nie kupuje - nie mam takiej potrzeby. Piękna sprawa. A że nie każdy zadowolony? Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. A jak zakupie ps5 to czekają Demon Soulsy, Raczety, Returnale...(oby świnie nie usuneły). No nie, przy mojej niechęci do Sony za dryfujące analogi, piszczące cewki i wyjące wiatraki (Xsx pokazał że można) to za abo ich chwale. Może i nie będzie Stalkera 2 na premierę, ale czy w GP jest choćby jedna część Dark Picture? Tak by się można licytować, ale nie mam takiej potrzeby. Jest jak jest, a jest dobrze. Ps. ten post nie jest sponsorowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Bardzo dobry roster. Dead Island 2 czekalem kiedy bedzie w plusie żeby dokończyć fabułę (płytki juz nie mam, kupiłem za to kolekcjonerke Hell-a w celu trzymania przez lata). Monkey Island? Dawać, przygodowke zawsze wciągnę. Devil in Me niedawno sprzedałem na płycie, mozna jeszcze zrobic jakies dodatkowe zakończenia. Spoko opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października W listopadzie kończy mi się plus więc poświęciłem się dla ogółu i anulowałem subskrypcję zaznaczając, że nie podobają mi się dodawane gry. Może da im to do myślenia i dadzą w końcu tego Ragnaroka do plusa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Dzięki Ci wielkie za poświęcenie wezmą to na pewno po uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plackus 385 Opublikowano 23 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Października 37 minut temu, Patapon napisał(a): W listopadzie kończy mi się plus więc poświęciłem się dla ogółu i anulowałem subskrypcję zaznaczając, że nie podobają mi się dodawane gry. Może da im to do myślenia i dadzą w końcu tego Ragnaroka do plusa. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 36 minut temu, Patapon napisał(a): oże da im to do myślenia i dadzą w końcu tego Ragnaroka do plusa. Lepiej niech więcej mniejszych gier i mniej znanych będzie na premierę w usłudze niż wrzucanie własnych marek lata po. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Dokładnie to i tak większość osób ograła, ale więcej gierek jak Kena czy szczury bym przyjął Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 74 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 9 godzin temu, Patapon napisał(a): W listopadzie kończy mi się plus więc poświęciłem się dla ogółu i anulowałem subskrypcję zaznaczając, że nie podobają mi się dodawane gry. Może da im to do myślenia i dadzą w końcu tego Ragnaroka do plusa. To jakiś nowy ficzur u Sony? Nie pamiętam, żeby mnie kiedykolwiek pytano o powód anulowania subskrypcji PS+. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano Środa o 11:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:46 Całe te ,,czarne piątki", ,,cyber-mondaje" etc. tuż tuż, więc z racji tego, że... gdzieś po 15 listopada kończy mi się roczna subskrypcja na PS Plus Premium oraz kilka dni później roczna subskrypcja na EA Play, to tak się zastanawiam, czy PS Store nie rzuci jakiejś promocji na zakup rocznej subskrypcji wszystkich opcji PS, od zwykłego do ,,abo" premium: taka promka w okolicach 40% zniżki byłaby w sam raz, bo np. stówkę z hakiem zabulę za abonament do EA Play i z 400 zł z hakiem do PS Plus Premium. No i jak, wiecie coś o tego rodzaju promkach? Sony planuje zniżki na ,,abo"? Na Premium zależy mi najbardziej - wtedy mam dostęp do PS Core - platformy streamingowej/VOD od Sony, gdzie jest mega dużo filmów do oglądnięcia w cenie suba, no i część do wypożyczenia Tak, oba abonamenty pewnie i tak kupię, mimo iż Sony zaczyna coraz bardziej działać mi na nerwy - no nie ma to jak grywanko w "Gotham Knights" na Ps5, gdzie masz ogarnięte z 40% całości i... okazuje się, że mimo suba PS Premium gra została wycofana z oferty i żeby dalej to ciągnąć, trzeba sobie kupić opcję gry z płytą. Ja prdl. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano Środa o 12:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:52 To by mnie mile zaskoczyli jakby dali jakaś promkę na abo bo jeśli już dają to dla nowych abonentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano Środa o 14:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:25 To sobie kup zdrapki na doładowanie portfela w promocji i finalnie wyjdzie Cię podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 232 Opublikowano Środa o 14:28 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:28 1 godzinę temu, mario10 napisał(a): To by mnie mile zaskoczyli jakby dali jakaś promkę na abo bo jeśli już dają to dla nowych abonentów. A te promki dla nowych to są dla całkowicie nowych czy też dla tych co akurat nie mają abo, ale kiedyś opłacali? Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano Środa o 14:45 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:45 Przeważnie jest tak, że jak nie masz akurat plusa to się łapiesz na promocje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano Środa o 14:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:47 Dokładnie nie możesz mieć aktywnego plusa. Ziomek w zeszłym roku na BF kupił na promce i weszło, a skończył mu się plus dwa tygodnie wcześniej. Ale jak to teraz działa to nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano Środa o 15:56 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 15:56 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano Środa o 16:11 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:11 Ghostwire pograłem na PC, reszta nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu HW Unleashed 2 - tak, gra kusi, choć w przypadku ogrywania części 1 tego Uniwersum, na Ps5, wkradł mi się jakiś glitch/bug, przez który nie mogłem ogarnąć Platyny. Ale i tak mimo takiej niedogodności ogólnie bawiłem się w tego rodzaju nostalgiczne ścigałkowe ,,Hot Wheelsy" megaaa! Dwójeczka siądzie na gaming, no ale... wszystko zależy od ceny Abonamentu PS Premium na rok, bo tylko taki chcę kupić - głównie ze względu na gry oraz PS Core. Było prosto i czytelnie, gdy PS Store wszedł w usługi rozszerzonych subskrypcji - a po jakimś czasie, teraz, Łej Panie to nie wiadomo, czy w niektóre gry grać czy nie, bo może się okazać, że... np. dajmy na to takie ,,Charnobylite" lub ,,TLOU - Part I remastered" na Ps5 za jakiś czas znikną z oferty subskrypcji i będzie kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi