nero2082 765 Opublikowano niedziela o 14:29 Opublikowano niedziela o 14:29 (edytowane) mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą Edytowane niedziela o 15:00 przez nero2082 Cytuj
Patapon 11 Opublikowano poniedziałek o 21:48 Opublikowano poniedziałek o 21:48 (edytowane) W tym tygodniu będzie rozpiska do Extra? Wstrzymuję się przez to z kupnem Ragnaroka. Gra w sam raz na zimę i chętnie sobię odświerzę po dwóch latach, a może i platynke wbije. Edytowane poniedziałek o 21:49 przez Patapon Cytuj
nero2082 765 Opublikowano poniedziałek o 21:56 Opublikowano poniedziałek o 21:56 przed 19stym każdego miesiąca zawsze warto się wstrzymać 1 Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano wtorek o 06:57 Opublikowano wtorek o 06:57 W dniu 10.11.2024 o 15:29, nero2082 napisał(a): mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą Jakos samo sie naprawilo na drugi dzien. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano wtorek o 11:32 Opublikowano wtorek o 11:32 Zrozumienie kombinowania ze strony PlayStation, co do wrzucenia na swoją stronę PS Store i na pulpit PSN do każdego z profili informacji o promocjach na roczne subskrypcje PS Plus, to nie lada wyzwanie. Podejrzewam, że dobra ,promka na jebitne abo" do Plusa Premium pojawi się albo stricte w dniu lub przed ,,Black Friday" i będzie obowiązywać do 1 grudnia albo do 6-ego. ,,Premium" kończy mi się akurat 17 listopada a tydzień później EA Play również na rok. I teraz serwery PS Store kuszą mnie promocją ,,pozostania w usłudze Premium" za jakieś 460zł (coś koło tego) na kolejny rok - w ramach przedłużenia do 17 listopada. EA Play raczej takich opcji nie ma. I chyba nie ma się co łudzić, że nagle w Black Friday PS Store zaszczyci nas ,,promkami" na abo Premium na rok... za np. 380zł? Chyba trzeba korzystać z oferty już teraz, bo taniej niż te 450-470zł na rok ,,abo", to już w Premium nie będzie. ... Trza w końcu tą subskrypcję zrealizować, bo filmy na PS Core same w IMAX Enhanced się nie obejrzą; rozpoczęte gry również się ,,nie dograją" do końca. xD Growa Kupka wstydu musi zostać częściowo zmniejszona. A, i może doczekam się na PS Premium darmowego ściągnięcia na Ps5 w ramach ,,suba" gry z kotełkiem w roli głównej, ,,Stray". XD 1 Cytuj
nero2082 765 Opublikowano wtorek o 15:40 Opublikowano wtorek o 15:40 (edytowane) promkę PS+ na Black Friday i drugą w okolicy świąt masz jak w banku, wystarczy poczekać:) Stray już był w PS+Extra i zdążył wylecieć, a gry do abo raczej rzadko wracają niestety (tylko RDR2 często wraca na 3miesiące a potem znika na rok) a też bym chciał serię Metro z powrotem jak już zacząłeś koncert życzeń to ja poproszę to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" tj Banishers Ghosts of New Eden, Lords of the Fallen i Planet of Lana. wtedy powiem że dobry miesiąc rozpiska powinna być jutro Edytowane wtorek o 15:41 przez nero2082 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano wtorek o 16:56 Opublikowano wtorek o 16:56 Godzinę temu, nero2082 napisał(a): to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" Taa, jedynie jak się bierze na premierę to jest spokój. Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano wtorek o 17:17 Opublikowano wtorek o 17:17 Pamietam jak cebula bolała gdy pod choinke brałem sobie w folii Plague Tale 2 na PS5 by przejść w święta, a za moment był w plusie Banishers też miałem kupic, ale jak juz przewidujecie to w Extra to oleje to xd Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nowe gierki https://blog.playstation.com/2024/11/13/playstation-plus-game-catalog-for-november-grand-theft-auto-v-dying-light-2-stay-human-like-a-dragon-ishin-and-more/ 1 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A akurat Like a Dragon Ishin kupiłem w tym tygodniu na płycie. Ale jako fan Yakuzy i tak bym musiał ją mieć w wydaniu fizycznym. Dying Light 2 spoko. Reszta meh. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A mnie ciekawi czy wrzuca pucharki do Resistanców bo z chęcią do nich wrócę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi