nero2082 790 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada (edytowane) mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą Edytowane 10 listopada przez nero2082 Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada (edytowane) W tym tygodniu będzie rozpiska do Extra? Wstrzymuję się przez to z kupnem Ragnaroka. Gra w sam raz na zimę i chętnie sobię odświerzę po dwóch latach, a może i platynke wbije. Edytowane 11 listopada przez Patapon Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada przed 19stym każdego miesiąca zawsze warto się wstrzymać 1 Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada W dniu 10.11.2024 o 15:29, nero2082 napisał(a): mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą Jakos samo sie naprawilo na drugi dzien. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Zrozumienie kombinowania ze strony PlayStation, co do wrzucenia na swoją stronę PS Store i na pulpit PSN do każdego z profili informacji o promocjach na roczne subskrypcje PS Plus, to nie lada wyzwanie. Podejrzewam, że dobra ,promka na jebitne abo" do Plusa Premium pojawi się albo stricte w dniu lub przed ,,Black Friday" i będzie obowiązywać do 1 grudnia albo do 6-ego. ,,Premium" kończy mi się akurat 17 listopada a tydzień później EA Play również na rok. I teraz serwery PS Store kuszą mnie promocją ,,pozostania w usłudze Premium" za jakieś 460zł (coś koło tego) na kolejny rok - w ramach przedłużenia do 17 listopada. EA Play raczej takich opcji nie ma. I chyba nie ma się co łudzić, że nagle w Black Friday PS Store zaszczyci nas ,,promkami" na abo Premium na rok... za np. 380zł? Chyba trzeba korzystać z oferty już teraz, bo taniej niż te 450-470zł na rok ,,abo", to już w Premium nie będzie. ... Trza w końcu tą subskrypcję zrealizować, bo filmy na PS Core same w IMAX Enhanced się nie obejrzą; rozpoczęte gry również się ,,nie dograją" do końca. xD Growa Kupka wstydu musi zostać częściowo zmniejszona. A, i może doczekam się na PS Premium darmowego ściągnięcia na Ps5 w ramach ,,suba" gry z kotełkiem w roli głównej, ,,Stray". XD 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada (edytowane) promkę PS+ na Black Friday i drugą w okolicy świąt masz jak w banku, wystarczy poczekać:) Stray już był w PS+Extra i zdążył wylecieć, a gry do abo raczej rzadko wracają niestety (tylko RDR2 często wraca na 3miesiące a potem znika na rok) a też bym chciał serię Metro z powrotem jak już zacząłeś koncert życzeń to ja poproszę to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" tj Banishers Ghosts of New Eden, Lords of the Fallen i Planet of Lana. wtedy powiem że dobry miesiąc rozpiska powinna być jutro Edytowane 12 listopada przez nero2082 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Godzinę temu, nero2082 napisał(a): to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" Taa, jedynie jak się bierze na premierę to jest spokój. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Pamietam jak cebula bolała gdy pod choinke brałem sobie w folii Plague Tale 2 na PS5 by przejść w święta, a za moment był w plusie Banishers też miałem kupic, ale jak juz przewidujecie to w Extra to oleje to xd Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Nowe gierki https://blog.playstation.com/2024/11/13/playstation-plus-game-catalog-for-november-grand-theft-auto-v-dying-light-2-stay-human-like-a-dragon-ishin-and-more/ 1 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada A akurat Like a Dragon Ishin kupiłem w tym tygodniu na płycie. Ale jako fan Yakuzy i tak bym musiał ją mieć w wydaniu fizycznym. Dying Light 2 spoko. Reszta meh. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada A mnie ciekawi czy wrzuca pucharki do Resistanców bo z chęcią do nich wrócę Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano środa o 13:51 Opublikowano środa o 13:51 W jaki sposób wyłączyć cykliczne rozliczanie abonamentu z poziomu konsoli?Szukam i nie mogę znależć. Cytuj
Jożin z Bażin 9 Opublikowano środa o 14:07 Opublikowano środa o 14:07 (edytowane) 16 minut temu, AdiCarrion napisał(a): W jaki sposób wyłączyć cykliczne rozliczanie abonamentu z poziomu konsoli?Szukam i nie mogę znależć. Ikona PS+ na ekranie głównym - trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu - zarządzaj subskrypcją - anuluj subskrybcję Edytowane środa o 14:08 przez Jożin z Bażin Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano środa o 18:06 Opublikowano środa o 18:06 3 godziny temu, Jożin z Bażin napisał(a): Ikona PS+ na ekranie głównym - trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu - zarządzaj subskrypcją - anuluj subskrybcję No to anulowanie wiem, chodzi mi o to,żebym miał aktywną subskrycję do końca opłaconego terminu, ale żeby póżniej nie wznowiło pobierania opłaty. Cytuj
Patapon 31 Opublikowano środa o 18:13 Opublikowano środa o 18:13 7 minut temu, AdiCarrion napisał(a): No to anulowanie wiem, chodzi mi o to,żebym miał aktywną subskrycję do końca opłaconego terminu, ale żeby póżniej nie wznowiło pobierania opłaty. To to właśnie. Sony ci nie anuluje i nie zwróci kasy przecież za pozostałe dni. 1 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano środa o 22:21 Opublikowano środa o 22:21 Usuń kartę podpiętą do konta. To jedyny pewny sposób. Ktoś kiedyś chyba pisał, że jak jest update to czasem wznawia się odnowienie suba. Ile w tym prawdy nie wiem. 1 Cytuj
czak92 36 Opublikowano wczoraj o 08:03 Opublikowano wczoraj o 08:03 Wleciała promka na PS Plus. Aktualny pakiet premium kończy mi się 12.12 a mimo to mam opcję przedłużenia z rabatem -30% mimo iż informowano o promo jedynie dla nowych lub nieaktywnych 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano wczoraj o 08:28 Opublikowano wczoraj o 08:28 Faktycznie 441 zl mam podane za przedłużenie Premiuma, ktory konczy mi sie 31.12. Super info, uzbieralem ostatnio dużo środków w portfelu Sony na taką okazję. Nie bylo zadnych push notyfikacji na ten temat, dzięki za info Cytuj
Square 8 604 Opublikowano wczoraj o 08:42 Opublikowano wczoraj o 08:42 Mi się kończy w maju i jedynie mam obniżkę na ulepszenie do Premium. Cytuj
mario10 519 Opublikowano wczoraj o 09:03 Opublikowano wczoraj o 09:03 Patrzyłem w apce to też mam tylko podbicie do premium w "promocyjnej" cenie. Dla obecnych abonentów raczej nic dobrego nie będzie Cytuj
Shad 0 Opublikowano wczoraj o 09:07 Opublikowano wczoraj o 09:07 U mnie pokazuje 20% zniżki na Essential, a jestem aktualnym subskrybentem do końca lutego 2025. 1 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano wczoraj o 09:12 Opublikowano wczoraj o 09:12 4 minuty temu, Shad napisał(a): U mnie pokazuje 20% zniżki na Essential, a jestem aktualnym subskrybentem do końca lutego 2025. No ja mam tylko promki na ulepszenie, essentials tylko przedłużenei Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano wczoraj o 09:15 Opublikowano wczoraj o 09:15 Kurcze liczyłem na Forbidden Westa, ale za blisko premiery Pro, chujki. Tak to wszystko mam, może się zaczaje na Space Marine i Pacific Drive. Cytuj
mario10 519 Opublikowano wczoraj o 10:00 Opublikowano wczoraj o 10:00 Też chciałem wrócić do FW ale niestety nie ma ale może trzeba im dać trochę czasu może wróci. Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano wczoraj o 10:48 Opublikowano wczoraj o 10:48 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): Faktycznie 441 zl mam podane za przedłużenie Premiuma, ktory konczy mi sie 31.12. Super info, uzbieralem ostatnio dużo środków w portfelu Sony na taką okazję. Nie bylo zadnych push notyfikacji na ten temat, dzięki za info Farciarze, u mnie kończy się 20.12. a w apce widzę domyślną cenę xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi