MichAelis 5 616 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Bo to tylko upgrade jest aktualnego abo do wyższej wersji. Mi się kończy miesięczne ekstra 7.12 i jedyne co mogę to za 4 zł dokupić premium na 2 tygodnie xd Cytuj
Snake_Plissken 911 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Red i czak napisali, że mając Premium mają na niego przecenę - także jeśli to błąd po stronie Sony, to lepiej dla nich 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ja jeszcze mam 2 miesiące ale zawsze coś na bf przedłużałem, choć mocno się zastanawiam czy go opłacać dalej Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Ja mogę zrobić upgrade za 16,40zł na 77 dni na premium albo przedłużyć extra za 390zł na kolejny rok. Edytowane 7 godzin temu przez BRY@N Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Bez sensu to, że jedni mogą, a drudzy nie. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Co jest najlepsze to ziomek z pracy dziś po zalogowaniu do psn ma extra do lutego i wyszła mu promocja, że może przedłużyć za 399zł i za kody załadował portfel i przedłużył do lutego 2026 za 369zł u mnie 520zł Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Przecież część ma jeszcze możliwość zmiany punktów stars na doładowania do psn a część nie. Zaraz jeszcze ceny będą losować. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No nie halo ma podejście sony do klientów i chaos w tym jest. Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Pewnie maja jakis target group, ze np. ktos kto ma wyłączone autoaktualizacje i ileś tam czasu nie kupował nowego. Nie wiem jakie sa kryteria, ale ja miałem chyba ostatni raz kupione i skumulowane z 2 lata temu tego premiuma. Potem tracilem szanse na obniżki dostępne tylko dla nowych klientow. W koncu się doczekałem czegos dla aktualnych subskrybentów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi