MichAelis 5 616 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Bo to tylko upgrade jest aktualnego abo do wyższej wersji. Mi się kończy miesięczne ekstra 7.12 i jedyne co mogę to za 4 zł dokupić premium na 2 tygodnie xd Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Red i czak napisali, że mając Premium mają na niego przecenę - także jeśli to błąd po stronie Sony, to lepiej dla nich 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ja jeszcze mam 2 miesiące ale zawsze coś na bf przedłużałem, choć mocno się zastanawiam czy go opłacać dalej Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Ja mogę zrobić upgrade za 16,40zł na 77 dni na premium albo przedłużyć extra za 390zł na kolejny rok. Edytowane 15 godzin temu przez BRY@N Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Bez sensu to, że jedni mogą, a drudzy nie. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Co jest najlepsze to ziomek z pracy dziś po zalogowaniu do psn ma extra do lutego i wyszła mu promocja, że może przedłużyć za 399zł i za kody załadował portfel i przedłużył do lutego 2026 za 369zł u mnie 520zł Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Przecież część ma jeszcze możliwość zmiany punktów stars na doładowania do psn a część nie. Zaraz jeszcze ceny będą losować. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu No nie halo ma podejście sony do klientów i chaos w tym jest. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Pewnie maja jakis target group, ze np. ktos kto ma wyłączone autoaktualizacje i ileś tam czasu nie kupował nowego. Nie wiem jakie sa kryteria, ale ja miałem chyba ostatni raz kupione i skumulowane z 2 lata temu tego premiuma. Potem tracilem szanse na obniżki dostępne tylko dla nowych klientow. W koncu się doczekałem czegos dla aktualnych subskrybentów. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek. 1 Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, _Red_ napisał(a): Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek. Szkoda kasy moim zdaniem. Mi się kończy za tydzień i biorę tylko essential. Za pół roku jak będzie promka to dokupię premium. Gierki się nazbierają chociaż przez ten czas bo na ten moment nie ma dla mnie nic ciekawego, a 4 gierki na płytach mam do przejścia + w lutym wysyp gierek więc hold. Cytuj
czarek250885 319 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek. Też tak miałem, ale nie mogłem tego opłacić z poziomu konsoli, tak więc odpaliłem ps store na laptopie i odziwo zapłaciłem jeszcze mniej 378,90. Nie wiem co się stało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi