MichAelis 5 617 Opublikowano wczoraj o 10:54 Opublikowano wczoraj o 10:54 Bo to tylko upgrade jest aktualnego abo do wyższej wersji. Mi się kończy miesięczne ekstra 7.12 i jedyne co mogę to za 4 zł dokupić premium na 2 tygodnie xd Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano wczoraj o 10:59 Opublikowano wczoraj o 10:59 Red i czak napisali, że mając Premium mają na niego przecenę - także jeśli to błąd po stronie Sony, to lepiej dla nich 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano wczoraj o 11:10 Opublikowano wczoraj o 11:10 Ja jeszcze mam 2 miesiące ale zawsze coś na bf przedłużałem, choć mocno się zastanawiam czy go opłacać dalej Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano wczoraj o 13:03 Opublikowano wczoraj o 13:03 (edytowane) Ja mogę zrobić upgrade za 16,40zł na 77 dni na premium albo przedłużyć extra za 390zł na kolejny rok. Edytowane wczoraj o 13:05 przez BRY@N Cytuj
Square 8 604 Opublikowano wczoraj o 14:24 Opublikowano wczoraj o 14:24 Bez sensu to, że jedni mogą, a drudzy nie. Cytuj
mario10 519 Opublikowano wczoraj o 14:28 Opublikowano wczoraj o 14:28 Co jest najlepsze to ziomek z pracy dziś po zalogowaniu do psn ma extra do lutego i wyszła mu promocja, że może przedłużyć za 399zł i za kody załadował portfel i przedłużył do lutego 2026 za 369zł u mnie 520zł Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano wczoraj o 14:47 Opublikowano wczoraj o 14:47 Przecież część ma jeszcze możliwość zmiany punktów stars na doładowania do psn a część nie. Zaraz jeszcze ceny będą losować. Cytuj
mario10 519 Opublikowano wczoraj o 15:04 Opublikowano wczoraj o 15:04 No nie halo ma podejście sony do klientów i chaos w tym jest. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano wczoraj o 16:41 Opublikowano wczoraj o 16:41 Pewnie maja jakis target group, ze np. ktos kto ma wyłączone autoaktualizacje i ileś tam czasu nie kupował nowego. Nie wiem jakie sa kryteria, ale ja miałem chyba ostatni raz kupione i skumulowane z 2 lata temu tego premiuma. Potem tracilem szanse na obniżki dostępne tylko dla nowych klientow. W koncu się doczekałem czegos dla aktualnych subskrybentów. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek. 1 Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 11 minut temu, _Red_ napisał(a): Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek. Szkoda kasy moim zdaniem. Mi się kończy za tydzień i biorę tylko essential. Za pół roku jak będzie promka to dokupię premium. Gierki się nazbierają chociaż przez ten czas bo na ten moment nie ma dla mnie nic ciekawego, a 4 gierki na płytach mam do przejścia + w lutym wysyp gierek więc hold. Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek. Też tak miałem, ale nie mogłem tego opłacić z poziomu konsoli, tak więc odpaliłem ps store na laptopie i odziwo zapłaciłem jeszcze mniej 378,90. Nie wiem co się stało. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Za premiuma? A to dziwnie wysoki rabat, bo wszędzie piszą o max 30% od 630 zl. Przez stronę www jest też wiecej informacji o kumulowaniu abonamentu dla wybranych, zakwalifikowanych xd Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Tak Premium, dobrze że z poziomu konsoli się nie udało, bo nawet bym tego nie odkrył. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, _Red_ napisał(a): Przez stronę www jest też wiecej informacji o kumulowaniu abonamentu dla wybranych, zakwalifikowanych xd No debilizm. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To samo przeczytałam, aż mi serduszko pękło. Pewnie widzą, że stać na ps5 pro to niech płaci pełną cenę złodziej. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Nie używam plusa od kilku lat, ktoś się orientuje czy jak są takie promki jak teraz to bywają też na krótsze okresy jak np te 3 miesiące czy tylko roczne? Cytuj
darecki 4 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu ile maksymalnie da się przedludzki członkostwo ? aktualnie mam Premium do 27.09.2025 Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 14 minut temu, messer88 napisał(a): Nie używam plusa od kilku lat, ktoś się orientuje czy jak są takie promki jak teraz to bywają też na krótsze okresy jak np te 3 miesiące czy tylko roczne? Jest na 3 miesiące, ale ja od razu kupiłem na cały rok, jeśli się już na coś zdecydujesz to spróbuj zakupu z poziomu PC na stronie www, jakoś lepiej to wychodzi, nie wiem czemu, ale jakoś tak wyszło, przynajmniej u mnie. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ale widzę wszystkie 3 plany są na promocjach tylko jak się bierze rok, 100 za 3 msc Essential to jest normalna cena chyba. Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Tak, ewentualne zniżki są tylko na rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi