Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest najlepsze to ziomek z pracy dziś po zalogowaniu do psn ma extra do lutego i wyszła mu promocja, że może przedłużyć za 399zł i za kody załadował portfel i przedłużył do lutego 2026 za 369zł :) u mnie 520zł :notlikethis:

Opublikowano

Pewnie maja jakis target group, ze np. ktos kto ma wyłączone autoaktualizacje i ileś tam czasu nie kupował nowego. Nie wiem jakie sa kryteria, ale ja miałem chyba ostatni raz kupione i skumulowane z 2 lata temu tego premiuma. Potem tracilem szanse na obniżki dostępne tylko dla nowych klientow. W koncu się doczekałem czegos dla aktualnych subskrybentów.

Opublikowano

Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 :cebula:

Kusi zarezerwowac sobie jeszcze na kolejny rok z góry, na wypadek podwyżek.

Screenshot_20241122-221726.png

• Plusik 1
Opublikowano
11 minut temu, _Red_ napisał(a):

Po dzisiejszym wznowieniu premiuma znowu mi się pojawila promka i stackuje sie tym razem od 12.2025 do 12.2026 :cebula:

Szkoda kasy moim zdaniem. Mi się kończy za tydzień i biorę tylko essential. Za pół roku jak będzie promka to dokupię premium. Gierki się nazbierają chociaż przez ten czas bo na ten moment nie ma dla mnie nic ciekawego, a 4 gierki na płytach mam do przejścia + w lutym wysyp gierek więc hold.

Opublikowano
2 godziny temu, _Red_ napisał(a):

Screenshot_20241122-221726.png

Też tak miałem, ale nie mogłem tego opłacić z poziomu konsoli, tak więc odpaliłem ps store na laptopie i odziwo zapłaciłem jeszcze mniej 378,90. Nie wiem co się stało. 

Opublikowano

Za premiuma? A to dziwnie wysoki rabat, bo wszędzie piszą o max 30% od 630 zl. Przez stronę www jest też wiecej informacji o kumulowaniu abonamentu dla wybranych, zakwalifikowanych xd

Screenshot_20241123-084255(1).thumb.png.a2eeccb9f08ef98fbcd0cd1359812622.png

Opublikowano
1 godzinę temu, _Red_ napisał(a):

Przez stronę www jest też wiecej informacji o kumulowaniu abonamentu dla wybranych, zakwalifikowanych xd

No debilizm.

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał(a):

Nie używam plusa od kilku lat, ktoś się orientuje czy jak są takie promki jak teraz to bywają też na krótsze okresy jak np te 3 miesiące czy tylko roczne? 

Jest na 3 miesiące, ale ja od razu kupiłem na cały rok, jeśli się już na coś zdecydujesz to spróbuj zakupu z poziomu PC na stronie www, jakoś lepiej to wychodzi, nie wiem czemu, ale jakoś tak wyszło, przynajmniej u mnie.