Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem plusa w formule extra przez dlugi czas w abo rocznym. Skonczyl sie roczny place miesiecznie premium i niestety nie wtrybilem sie w termin promocji. Moglem poprostu zostac ok 2 tyg bez plus i tak trzeba bylo zrobic... bo oczywiscie polityka otwartosci i rownosci Playstation dotyczy wszystkich koloroe teczowej flagi z ominieciem wiernych klientow swojej marki. 

Opublikowano

Jak zabraknie środków w portfelu to reszta jest dopłacana np. kartą kredytowa, a przynajmniej tak kiedyś było. PayPala nie mam to nie mialem jak sprawdzic.

• Plusik 1
Opublikowano
Brakuje mi 6zł w psn portfelu do zakupu, da się dopłacić taką różnicę np. paypalem? Pamiętam, że kiedyś była taka opcja. Jak ostatnio rozpoczynałem zakup to nie widziałem takiej możliwości.
Tak, ja używam PayPala i zawsze pobiera mi brakującą kwotę w portfelu psn.
  • Plusik 1
Opublikowano

Całkiem ok. Is Takes Two kiedyś ogrywałem demko z małym siostrzeńcem, ale nie daliśmy rady dokończyć, bo w jednym z padów był dryf analoga (pozdro Sony) i w którejś lokacji nie dało rady przycelować tak, żeby postać doleciała gdzie trzeba :D Też było niedawno EA Play za 4zł na promce, i zastanawiałem się czy nie wziąć, żeby przetestować właśnie tę grę, ale chyba młody był średnio zainteresowany, i odpuściłem. No ale jak dają, teraz oba pady sprawne, to nie ma odwrotu :p

Widzę ten Alien dobrze oceniony (przynajmniej na ppe), trailery zachęcające, lubię universum, to pewnie skończę choćby na easy, nie ma że nie da się w rtsa na padzie ;) Bo ten wcześniejszy Alien z ps plusa (Fireteam?) no tak wiało niskim budżetem, że nie dałem rady w to grać (a wymagania mam nieduże)

Opublikowano

Alien mega udany, ale bardzo wymagajacy nawet na easy. Jesli ktos bedzie gral to polecam wylaczyc limit czasowy na ukonczenie kampani, chyba ze macie sie za hardkorowcow, ktorym zadne wyzwanie to nie problem. Ja wolalem jednak na spokojnie przechodzic. 

Opublikowano

,,Under the Waves", Ps5, kolekcja gier w ,,abo" PS Plus Premium (Extra chyba również). Grane do pewnego momentu, czyli do wygaśnięcia rocznego ,,abo" na PS Premium. Nie chcę pisać, że ,,grę wspominać ciepło", bo ledwo co się w nią (około 1h gry) wciągnąłem, a tu... PS Plus wygasło, no i trzeba (za jakiś czas... xD) zasilić konto ,,abo", dopiero wtedy dalej będę ogrywał tą ciepłą, niesamowicie ambitną, z ciekawą fabułą, mechaniką gry etc., zniewalającą gracza szczególnie projektem graficznym podwodnego środowiska, no i habitatu głównego bohatera (miejscówka a'la futurystyczne klimaty Luca Bessona!) produkcję! To nie jest ,,granie", a ,,doświadczanie" lub ,,akt", jeśli chodzi o przygodę z ,,Under the Waves". Na pewno, i to turbo na pewno, to piękne coś za niedługo dokończę. :) Poleeeeecam! Mega! 

1000000302.thumb.png.5062266b6081dd68164ac986e64dfe01.png     17328102916897295286775990799788.thumb.jpg.7518442b99a717b83368c994daba99db.jpg

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Również mocno polecam Under the waves jeśli ktoś przegapił lub potrzebuje zachęty - ukończyłem wczoraj, jest w ps+ extra. Niewiele się spodziewałem po tych 8gb na dysku, nie lukałem w neta na oceny, jak tylko zobaczyłem że giereczka z nurkowaniem w głębinach, wiedziałem że będzie testowane. Pozytywne zaskoczenie, taka mniejsza gra, ale z tych lepszych. Potrzebowałem takiej gierki po niezłym, ale mało oryginalnym Dead Island 2, w którym uparłem się że porobię wszystkie poboczne, i pod koniec trochę już męczyło. No i co by nie mówić grafa trochę lepsza niż w Dave the Diver.

Edytowane przez Ps4Player