Square 8 873 Opublikowano środa o 19:42 Opublikowano środa o 19:42 Darmowy i wymasterowania może nawet i kilkanaście godzin, zależy na jakim poziomie grasz i jak bardzo chcesz czyścić. 1 Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano środa o 20:33 Opublikowano środa o 20:33 Elegancko, nie trzeba kupować Ragnaroka Cytuj
Shankor 1 662 Opublikowano środa o 21:05 Opublikowano środa o 21:05 Może w końcu wrócę przed TV, bo ostatnio tylko PC i Balatro na zmianę z Delta Force. W tej cenie abonamentu gry Sony powinny być po max roku od premiery. Lepiej późno niż wcale Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano środa o 21:12 Opublikowano środa o 21:12 Gaiden spoko bo w pudełku trzeba szukac importu z Azji. Przeszedlem, ale jeszcze chętnie pochodzę po mieście jako agent. Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano środa o 21:33 Opublikowano środa o 21:33 Medievil 2 pewnie z trofeami, jak pierwsza odslona. Chetnie sie walnie szybka platynke. Cytuj
szurubur 122 Opublikowano czwartek o 06:03 Opublikowano czwartek o 06:03 . .na wstępie pragnę zrugać Sony, że w 2025 człowiek nie moze sensownie zgrać sejwów... a teraz pytanie, jeżeli "pożyczę" konto z plusem od kumpla i zaloguje na swojej konsoli, czy będę miał mozliwosc przeniesienia sejów na swoim głównym koncie? Cytuj
BRY@N 1 756 Opublikowano czwartek o 06:21 Opublikowano czwartek o 06:21 Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB Cytuj
szurubur 122 Opublikowano czwartek o 06:48 Opublikowano czwartek o 06:48 25 minut temu, BRY@N napisał(a): Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB ale usb nie dziala na gry z ps5, przynajmniej tak wyczytalem. Czyli fakt posiadania na konsoli konta z plusem nie daje "korzysci z plusa" innym kontom na tej samej konsoli? Cytuj
BRY@N 1 756 Opublikowano czwartek o 06:53 Opublikowano czwartek o 06:53 (edytowane) Korzyść jest taka że możesz grać w gry z plusa na innych kontach. Edit Niby można robić kopię na USB gier z PS5 ale robisz kopię wszystkich zapisów. Jakoś trzeba ludzi do plusa „przekonać” Edytowane czwartek o 07:00 przez BRY@N Cytuj
mario10 568 Opublikowano czwartek o 07:18 Opublikowano czwartek o 07:18 No z kopiowaniem zapisów jest mega słaba sprawa. Sąsiad dwa razy w roku aktywuje plusa tylko żeby savy ściągnęło do chmury. Wiadomo, że nie jest to idealne rozwiązanie, ale zawsze coś tam uratuje jak się coś z konsolą wysypie. Cytuj
Bielik 760 Opublikowano piątek o 18:03 Opublikowano piątek o 18:03 Jest Ragnarok to ciekawe kiedy spadnie spoderman. Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano sobota o 19:07 Opublikowano sobota o 19:07 W streamowanych grach z PS3 są trofea? Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano niedziela o 09:46 Opublikowano niedziela o 09:46 14 hours ago, triboy said: Tak. Wpadają normalnie. Odpaliłem Resistance 2 i nie było, a ta gra chyba miała już trofea? Cytuj
triboy 1 020 Opublikowano niedziela o 09:55 Opublikowano niedziela o 09:55 (edytowane) Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Edytowane niedziela o 10:00 przez triboy Cytuj
Dante 479 Opublikowano niedziela o 10:08 Opublikowano niedziela o 10:08 W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie. Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano niedziela o 18:41 Opublikowano niedziela o 18:41 8 hours ago, Dante said: W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie. 8 hours ago, triboy said: Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Faktycznie, macie rację, trzeba było wejść na profil i zakładkę Trofea. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi