Square 8 879 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Darmowy i wymasterowania może nawet i kilkanaście godzin, zależy na jakim poziomie grasz i jak bardzo chcesz czyścić. 1 Cytuj
Czoperrr 5 330 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Elegancko, nie trzeba kupować Ragnaroka Cytuj
Shankor 1 663 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Może w końcu wrócę przed TV, bo ostatnio tylko PC i Balatro na zmianę z Delta Force. W tej cenie abonamentu gry Sony powinny być po max roku od premiery. Lepiej późno niż wcale Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Gaiden spoko bo w pudełku trzeba szukac importu z Azji. Przeszedlem, ale jeszcze chętnie pochodzę po mieście jako agent. Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Medievil 2 pewnie z trofeami, jak pierwsza odslona. Chetnie sie walnie szybka platynke. Cytuj
szurubur 123 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia . .na wstępie pragnę zrugać Sony, że w 2025 człowiek nie moze sensownie zgrać sejwów... a teraz pytanie, jeżeli "pożyczę" konto z plusem od kumpla i zaloguje na swojej konsoli, czy będę miał mozliwosc przeniesienia sejów na swoim głównym koncie? Cytuj
BRY@N 1 780 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB Cytuj
szurubur 123 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 25 minut temu, BRY@N napisał(a): Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB ale usb nie dziala na gry z ps5, przynajmniej tak wyczytalem. Czyli fakt posiadania na konsoli konta z plusem nie daje "korzysci z plusa" innym kontom na tej samej konsoli? Cytuj
BRY@N 1 780 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia (edytowane) Korzyść jest taka że możesz grać w gry z plusa na innych kontach. Edit Niby można robić kopię na USB gier z PS5 ale robisz kopię wszystkich zapisów. Jakoś trzeba ludzi do plusa „przekonać” Edytowane 16 stycznia przez BRY@N Cytuj
mario10 570 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia No z kopiowaniem zapisów jest mega słaba sprawa. Sąsiad dwa razy w roku aktywuje plusa tylko żeby savy ściągnęło do chmury. Wiadomo, że nie jest to idealne rozwiązanie, ale zawsze coś tam uratuje jak się coś z konsolą wysypie. Cytuj
Bielik 760 Opublikowano piątek o 18:03 Opublikowano piątek o 18:03 Jest Ragnarok to ciekawe kiedy spadnie spoderman. Cytuj
Czoperrr 5 330 Opublikowano sobota o 19:07 Opublikowano sobota o 19:07 W streamowanych grach z PS3 są trofea? Cytuj
Czoperrr 5 330 Opublikowano niedziela o 09:46 Opublikowano niedziela o 09:46 14 hours ago, triboy said: Tak. Wpadają normalnie. Odpaliłem Resistance 2 i nie było, a ta gra chyba miała już trofea? Cytuj
triboy 1 022 Opublikowano niedziela o 09:55 Opublikowano niedziela o 09:55 (edytowane) Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Edytowane niedziela o 10:00 przez triboy Cytuj
Dante 479 Opublikowano niedziela o 10:08 Opublikowano niedziela o 10:08 W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie. Cytuj
Czoperrr 5 330 Opublikowano niedziela o 18:41 Opublikowano niedziela o 18:41 8 hours ago, Dante said: W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie. 8 hours ago, triboy said: Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Faktycznie, macie rację, trzeba było wejść na profil i zakładkę Trofea. Cytuj
mario10 570 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dziś wskakuje jakaś promka na plusa, ale nie wiem czy dla wszystkich czy tylko znów na podbitkę planu. Więc jak ktoś nie ma to warto rozważyć Cytuj
mario10 570 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wiesz co logowałem się do siebie na konto i jak chce przedłużyć to pokazuje 520zł więc nie wiem może z poziomu konsoli sprawdzę za tyle to bym może przedłużył. Cytuj
BRY@N 1 780 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Też teraz sprawdzałem i nie mam także nie wiem jak oni te promocje przyznają Cytuj
Square 8 879 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To jest tylko dla tych bez aktywnego abonamentu. Jebać ich. Cytuj
vip77 250 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dla aktywnych takie normalne promki, to jak widać kolejny raz, raczej nie mamy się już co spodziewać. Cytuj
BRY@N 1 780 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W tamtym roku w lutym była jakaś promka bo kupowałem to może i w tym coś rzucą. Cytuj
mario10 570 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tak teraz doczytałem gdzieś, że dla nowych i powracających więc niech się walą. Może następnym razem się skuszę bo za miesiąc z hakiem mi się kończy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi